- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тяло vs Гърди
Не съм такъв човек,който да се хвали,просто цял живот тренирах хугожествена гимнаситка и всякакви други неща със страха да не бъда пълна и всякакви такива,каквито са ми втълпявали,а накрая се оказва,че тези,които са седели през това време пред телевизора с чипсове в ръка са по харесвани, ПРедполагам,че и ти ще се почувтваш ПРЕЦАКАН/АПървоначално написано от lofche
Някак не ми се вярва да са по-харесвани. Освен ако не движиш сред разни селски бекове, които предпочитат по-лесното, за сметка на истински добре изглеждащото. А гимнастичките са класика в жанра, имат страхотни тела и са едни от най-харесваните жени изобщо. Рано или късно качеството винаги се оценява.Първоначално написано от mmm_sweet
И все пак всичко е въпрос на индивидуален вкус.![]()
Welcome to the Jungle...
Докато ти си се стараела да не бъдеш пълна и си тренирала зверски, аз съм се скъсвала от решаване на задачи + учене в другите дисциплини като за 6.Първоначално написано от mmm_sweet
Ако остана в България, хонорара ми ще е поне 3 пъти по-нисък от този на фолк певиците. И аз се чувствам прецакана.
Не съм фиданка, но пък съм с прекрасен човек , заедно сме от повече от година. Преди съм имала връзка 2,5г. , и по-кратки такива съм имала.
Спортувам когато имам желание и време, храня се нормално, но сигурно попадам в категорията ви за кюфтета.
И сигурно в момента много те е яд на такива като мен.
А мен изключително много ме притеснява това.
Защо си го изкарваш на другите, вместо да погледнеш в себе си ..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Разбирам те и аз това се чудя..Първоначално написано от mmm_sweet
Не мрънкам де .. Имам си приятел, но в много случаи наистина е така .. Само че аз нямам предвид "кюфтенцата", а някои момичета, които с извинение приличат на кобили в лицата
Не се имам за най-красивата, но...
В крайна сметка за всеки влак си има пътници, а и ти искаш момчетата да те харесват за ч**ане или заради ТЕБ ??![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Дай снимка да те видим... лице и тяло.Първоначално написано от mmm_sweet
Temet Nosce
벨야카
Може и по-отпусната с големи.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от umri
aaaahahahahah![]()
![]()
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Лично аз предпочитам стегната с малки гърди, гърдите не са проблем...
разбирасе,че хубавото тяло ;д само стига да не и са по малки от мойте![]()
![]()
тогава вече имаме проблем
Да,ей сега ще си покажа снимката в нета на напълно непознат човекПървоначално написано от umri
![]()
Просто да е по средата...Нормални гърди,нормално тяло![]()
Е запознайте се де.Първоначално написано от mmm_sweet
Шегата настрана, но как иначе ще покажеш кво точно имаш предвид? Все още нямаме гадателски дарби.
Welcome to the Jungle...
[quote="MakeMeLaugh"]Подкрепям.[/quoteПървоначално написано от DarkTemplar
И аз![]()
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Ясно..... ааххахаххахаххахПървоначално написано от mmm_sweet
Temet Nosce
벨야카
Давайте! Бъдете още еманципирани и трудни. Накрая надуханите лигли като вас, не само че ще се котират ниско, но въобще няма да се търсят.Първоначално написано от addic7edd
1-ви закон на Ом: всички гимнастички са кобили. Точка по въпроса.
2-ри закон на Ом: жената няма очи за комплиментите на мъжа, но има очи на гърба за вниманието, което той отделя на другите жени.
кой е казал, че готините цици непременно трябва да са големи?Първоначално написано от DiamondEye
![]()
браво колега! xDПървоначално написано от kartacha
реших да прочета темата и точно щях да напиша същото, когато видях, че някой извършва мозъчна дейност![]()
![]()
гимнастичките са с най- хубавите и стегнати тела !!!!
много ясно,че слабо тяло със малки
на дебелите са им увиснали![]()
не съм момче..ама все тая.
е...така де...!Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
Гърдите не са ЧАК толкова важни , колкото цялостното излъчване на момичето. Нека да ми мирише на секс, пък , ако ще като пъпчици от комари да са и или пък като на някоя силиконова Барби. Все ще я ... ОБИЧАМ като за последно![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво с малки. Но с малки, не никакви!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Момиче съм,но мисля,че момчетата харесват "златната среда".Хубаво стегнато тяло,не кости навсякъде и хубави и стегнати гърди.Естествено,има изключения,но мисля,че това предпочита мнозинството![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..