.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от lofche
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    И на мен ми е много любопитно след като аз,дето имам почти да не се похваля идеалното тяло на жена ( тънка талия,гърди C чашка,равномерно разпределение на задните части с гърдите,висока,лека и в лице с грим минавам) И е***и почти винаги момчетата предпочитат да се млатят с някакви кюфтета. Защо така?
    ами ако на всички казваш това ``твърде скромно`` мнение .. Нищо лично мила, просто прозвуча супер самовлюбено и ти направо си се похвали с идеалното тяло .. за което браво,че го имаш и поддържаш !
    Иначеее 47 килцаа и са ми малкии ама момчетата нямат проблем с т`ва и не се оплаквам от липса на внимание .. въпрос на човекк и въпросс на характер [/i]
    Не съм такъв човек,който да се хвали,просто цял живот тренирах хугожествена гимнаситка и всякакви други неща със страха да не бъда пълна и всякакви такива,каквито са ми втълпявали,а накрая се оказва,че тези,които са седели през това време пред телевизора с чипсове в ръка са по харесвани, ПРедполагам,че и ти ще се почувтваш ПРЕЦАКАН/А

Голям фен Аватара на shadows92

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не съм такъв човек,който да се хвали,просто цял живот тренирах хугожествена гимнаситка и всякакви други неща със страха да не бъда пълна и всякакви такива,каквито са ми втълпявали,а накрая се оказва,че тези,които са седели през това време пред телевизора с чипсове в ръка са по харесвани, ПРедполагам,че и ти ще се почувтваш ПРЕЦАКАН/А
    Някак не ми се вярва да са по-харесвани. Освен ако не движиш сред разни селски бекове, които предпочитат по-лесното, за сметка на истински добре изглеждащото. А гимнастичките са класика в жанра, имат страхотни тела и са едни от най-харесваните жени изобщо. Рано или късно качеството винаги се оценява.

И все пак всичко е въпрос на индивидуален вкус.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на NomNomNom

Докато ти си се стараела да не бъдеш пълна и си тренирала зверски, аз съм се скъсвала от решаване на задачи + учене в другите дисциплини като за 6.
    Ако остана в България, хонорара ми ще е поне 3 пъти по-нисък от този на фолк певиците. И аз се чувствам прецакана.

Не съм фиданка, но пък съм с прекрасен човек , заедно сме от повече от година. Преди съм имала връзка 2,5г. , и по-кратки такива съм имала.
    Спортувам когато имам желание и време, храня се нормално, но сигурно попадам в категорията ви за кюфтета.
    И сигурно в момента много те е яд на такива като мен.
    А мен изключително много ме притеснява това.
    Защо си го изкарваш на другите, вместо да погледнеш в себе си ..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

И на мен ми е много любопитно след като аз,дето имам почти да не се похваля идеалното тяло на жена ( тънка талия,гърди C чашка,равномерно разпределение на задните части с гърдите,висока,лека и в лице с грим минавам) И е***и почти винаги момчетата предпочитат да се млатят с някакви кюфтета. Защо така?
    Разбирам те и аз това се чудя.. Не мрънкам де .. Имам си приятел, но в много случаи наистина е така .. Само че аз нямам предвид "кюфтенцата", а някои момичета, които с извинение приличат на кобили в лицата Не се имам за най-красивата, но...

В крайна сметка за всеки влак си има пътници, а и ти искаш момчетата да те харесват за ч**ане или заради ТЕБ ??
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Дай снимка да те видим... лице и тяло.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Може и по-отпусната с големи.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от umri
    Харесвам големите гърди, но предпочитам да е слаба с малки, отколкото свиня-майка със свински.

aaaahahahahah
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Плевен
    Лично аз предпочитам стегната с малки гърди, гърдите не са проблем...

разбирасе,че хубавото тяло ;д само стига да не и са по малки от мойте тогава вече имаме проблем

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Дай снимка да те видим... лице и тяло.
    Да,ей сега ще си покажа снимката в нета на напълно непознат човек

Град
    София
    Просто да е по средата...Нормални гърди,нормално тяло

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е запознайте се де.

Шегата настрана, но как иначе ще покажеш кво точно имаш предвид? Все още нямаме гадателски дарби.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Naik1
    [quote="MakeMeLaugh"]
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Зависи от момичето, но да кажем хубаво тяло с малки гърди. Малките гърди не са проблем.
    Подкрепям.[/quote

И аз
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ясно..... ааххахаххахаххах
    Temet Nosce

벨야카

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от addic7edd
    Разбирам те и аз това се чудя.. Не мрънкам де .. Имам си приятел, но в много случаи наистина е така .. Само че аз нямам предвид "кюфтенцата", а някои момичета, които с извинение приличат на кобили в лицата Не се имам за най-красивата, но...

В крайна сметка за всеки влак си има пътници, а и ти искаш момчетата да те харесват за ч**ане или заради ТЕБ ??
    Давайте! Бъдете още еманципирани и трудни. Накрая надуханите лигли като вас, не само че ще се котират ниско, но въобще няма да се търсят.

1-ви закон на Ом: всички гимнастички са кобили. Точка по въпроса.
    2-ри закон на Ом: жената няма очи за комплиментите на мъжа, но има очи на гърба за вниманието, което той отделя на другите жени.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Re: Тяло vs Гърди

Цитирай Първоначално написано от DiamondEye
    Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ?
    кой е казал, че готините цици непременно трябва да са големи?

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Цитирай Първоначално написано от addic7edd

Давайте! Бъдете още еманципирани и трудни. Накрая надуханите лигли като вас, не само че ще се котират ниско, но въобще няма да се търсят.

1-ви закон на Ом: всички гимнастички са кобили. Точка по въпроса.
    2-ри закон на Ом: жената няма очи за комплиментите на мъжа, но има очи на гърба за вниманието, което той отделя на другите жени.
    браво колега! xD
    реших да прочета темата и точно щях да напиша същото, когато видях, че някой извършва мозъчна дейност

гимнастичките са с най- хубавите и стегнати тела !!!!

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    много ясно,че слабо тяло със малки
    на дебелите са им увиснали
    не съм момче..ама все тая.

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    дай снимки и ш'ти кажем. то под тези определения всичко може да стои:

и някаква с хубаво, стегнато тяло и приятни гърди

и някакъв скелет с две сусамени зрънца отпреде

и някаква приятно закръгленка със страхотни цицомби

и нек'во 300 кила говедо с две торби картофи над търбуха

баси наивното питане.

ако за себе си питаш се щракни, постни и питай.
    е...така де...!

Гърдите не са ЧАК толкова важни , колкото цялостното излъчване на момичето. Нека да ми мирише на секс, пък , ако ще като пъпчици от комари да са и или пък като на някоя силиконова Барби. Все ще я ... ОБИЧАМ като за последно

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Хубаво с малки. Но с малки, не никакви!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Момиче съм,но мисля,че момчетата харесват "златната среда".Хубаво стегнато тяло,не кости навсякъде и хубави и стегнати гърди.Естествено,има изключения,но мисля,че това предпочита мнозинството

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си