- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тяло vs Гърди
зависи от момичето![]()
Азис - Хоп [music]
Изключвам, че темата е супер дискриминираща и повърхностна и ще пропусна факта, че се изляха доста "СВИНСКИ" мнения и от момчета, и от момичета, както и няма да се причислявам към нито една от "групите"... А мнението ми е, че стегнатото/отпуснатото слабо/дебело тяло и малките/големите гърди далеч не са най-важната предпоставка, за да избереш да бъдеш с някого, ако наистина това е целта, а не просто секса! За сериозна връзка в течение на времето и опознаването се набляга на умствения багаж (ФАКТ), външността е първичен фактор.А на който му се прави просто секс без ангажименти, е... разбираемо е да търси перфекцион
А, бе, хора всякакви, идеали всякакви...
Wohaa! Един хубав коментар най-накрая..Първоначално написано от evilsoul92
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Най добре е когато едно момиче е с добро тегло за възрастта си и съответно за ръста си.Сещате се че ако е 160 и е 60 кила малко ще е трътлеста,повечето момчета предпочитат добро тяло и средни гърди.Първоначално написано от DiamondEye
Но жена без цици е кат село без начално даскало---нема от къде да почнеш !!
Тееглото не е фактор. Има много момичета с тела на манекенки, но по-плътни и по-тежки кокали. И свине с паласки, но леки, щото имат кухи кости. Според мене обиколка на гърди 88санта с талия 60-62 хич не е лошо. И ханш примерно 90 или 88.. МУЦКА! И в същото време поне 1,70 височина.
1,70??? Повечето момичета са от 1,60 до 1,68 МАКСИМУМ до 1,70-1,73. А ти искаш ПОНЕ 1,70. съжалявам ама к'во по дяволите??Първоначално написано от theeye770
Аз съм 1.75.. Всичките ми приятелки са с макс 2-3 санта по-ниски..Първоначално написано от CeLuVcHo0o
Както и повечето момичета от класа ми. Но както и да е, ако е 1,60, гърди 80, талия 60, ханш приблизително 80 примерно.
Тези размери, които съм дала са за момиче, високо поне 1,70.
1,60с ханш 90 ще изглежда малко трътлесто.
Първоначално написано от CeLuVcHo0o
Човееееееееече, как си?!
170 - 173 е съвсем нормална височина и супер често срещана за момиче, ти как виждаш всички момичета да са 160?!
Аз съм момиче и съм 176.. а има супер много момичета 10389247237 пъти по-високи от мен?
Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline
He kept his motor running, but it never kept him clean
They say he loved adventure, "Ricky's the wild one"
He married trouble and had a courtship with a gun
Bang bang, shoot 'em up, the party never ends
You can't think of dying when the bottle's your best friend
Хубаво тяло с малки стегнати гарди , но пук има 1 поговорка ,, Жената без цици е като село без начално очилище , няма от къде да започнеш ''![]()
![]()
![]()
=] Момче