.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    нито много малки, нито много големи
    мъжки

17.01.2011
    + това има хиляди такива теми.
    Стига сте избивали комплекси, момичета. Тея цици не са критерий за красота, пф.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    зависи от момичето
    Азис - Хоп [music]

Изключвам, че темата е супер дискриминираща и повърхностна и ще пропусна факта, че се изляха доста "СВИНСКИ" мнения и от момчета, и от момичета, както и няма да се причислявам към нито една от "групите"... А мнението ми е, че стегнатото/отпуснатото слабо/дебело тяло и малките/големите гърди далеч не са най-важната предпоставка, за да избереш да бъдеш с някого, ако наистина това е целта, а не просто секса! За сериозна връзка в течение на времето и опознаването се набляга на умствения багаж (ФАКТ), външността е първичен фактор. А на който му се прави просто секс без ангажименти, е... разбираемо е да търси перфекцион А, бе, хора всякакви, идеали всякакви...

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от evilsoul92
    Изключвам, че темата е супер дискриминираща и повърхностна и ще пропусна факта, че се изляха доста "СВИНСКИ" мнения и от момчета, и от момичета, както и няма да се причислявам към нито една от "групите"... А мнението ми е, че стегнатото/отпуснатото слабо/дебело тяло и малките/големите гърди далеч не са най-важната предпоставка, за да избереш да бъдеш с някого, ако наистина това е целта, а не просто секса! За сериозна връзка в течение на времето и опознаването се набляга на умствения багаж (ФАКТ), външността е първичен фактор. А на който му се прави просто секс без ангажименти, е... разбираемо е да търси перфекцион А, бе, хора всякакви, идеали всякакви...
    Wohaa! Един хубав коментар най-накрая..
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Re: Тяло vs Гърди

Цитирай Първоначално написано от DiamondEye
    Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ?
    Най добре е когато едно момиче е с добро тегло за възрастта си и съответно за ръста си.Сещате се че ако е 160 и е 60 кила малко ще е трътлеста,повечето момчета предпочитат добро тяло и средни гърди.

Но жена без цици е кат село без начално даскало---нема от къде да почнеш !!

Град
    Пловдив

Re: Тяло vs Гърди

Цитирай Първоначално написано от SupermenBG
    Цитирай Първоначално написано от DiamondEye
    Момчета ... хубаво тяло и малки гърди ... или ... Пълна с големи ? моля без отг " слаба с големи" просто кое от двете ?
    Най добре е когато едно момиче е с добро тегло за възрастта си и съответно за ръста си.Сещате се че ако е 160 и е 60 кила малко ще е трътлеста,повечето момчета предпочитат добро тяло и средни гърди.

Но жена без цици е кат село без начално даскало---нема от къде да почнеш !!
    Ако я обичаш, все ще намериш от къде да почнеш.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Guest
    Тееглото не е фактор. Има много момичета с тела на манекенки, но по-плътни и по-тежки кокали. И свине с паласки, но леки, щото имат кухи кости. Според мене обиколка на гърди 88санта с талия 60-62 хич не е лошо. И ханш примерно 90 или 88.. МУЦКА! И в същото време поне 1,70 височина.

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Тееглото не е фактор. Има много момичета с тела на манекенки, но по-плътни и по-тежки кокали. И свине с паласки, но леки, щото имат кухи кости. Според мене обиколка на гърди 88санта с талия 60-62 хич не е лошо. И ханш примерно 90 или 88.. МУЦКА! И в същото време поне 1,70 височина.
    1,70??? Повечето момичета са от 1,60 до 1,68 МАКСИМУМ до 1,70-1,73. А ти искаш ПОНЕ 1,70. съжалявам ама к'во по дяволите??

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    1,70??? Повечето момичета са от 1,60 до 1,68 МАКСИМУМ до 1,70-1,73. А ти искаш ПОНЕ 1,70. съжалявам ама к'во по дяволите??
    Аз съм 1.75.. Всичките ми приятелки са с макс 2-3 санта по-ниски..
    Както и повечето момичета от класа ми. Но както и да е, ако е 1,60, гърди 80, талия 60, ханш приблизително 80 примерно.
    Тези размери, които съм дала са за момиче, високо поне 1,70.
    1,60с ханш 90 ще изглежда малко трътлесто.

Град
    До Хъмпти Дъмпти на стената.
    Цитирай Първоначално написано от CeLuVcHo0o

Човееееееееече, как си?!
    170 - 173 е съвсем нормална височина и супер често срещана за момиче, ти как виждаш всички момичета да са 160?!

Аз съм момиче и съм 176.. а има супер много момичета 10389247237 пъти по-високи от мен?
    Tequila in his heartbeat, his veins burned gasoline
    He kept his motor running, but it never kept him clean
    They say he loved adventure, "Ricky's the wild one"
    He married trouble and had a courtship with a gun

Bang bang, shoot 'em up, the party never ends
    You can't think of dying when the bottle's your best friend

Град
    Бургас
    Хубаво тяло с малки стегнати гарди , но пук има 1 поговорка ,, Жената без цици е като село без начално очилище , няма от къде да започнеш ''
    =] Момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си