- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е WinstonSmith!
Първоначално написано от manliftingbanner
Какво мислиш за русалката Ариел?
Пиченце е. Ай ууд ду хър. Може би ще имам малко проблеми с опашката, но за тая цел си има чували/ торби / ампутации и т.н. Все пак предпочитам нормална русалка пред ривърс мърмейд!
Ако трябва да съм сериозен ( а вие бедняци постоянно ме карате) мисля, че е обречена на доста тежка съдба. Доколкото си спомням от приказката / филмчето, не можеше да е с любимия си на сушата , а трябваше да изтърпи самотната вечност в дълбините на океана. Офффф, не си спомням много, братле. Може и да греша тотално.![]()
А любимият й е гаден зоофил! Спаси я от китоловците ловците на русалки!
Би ли искал да можеш да дишаш под вода, но не и на сушата?
Не. Животът ми е на сушата. Оценявам красотата на морето и океана ( октоподите) , но не бих жертвал всичко, за да остана сам.
Но ако си намеря свестен октопод, с който да прекарам живота си, не бих се замислил. Друг е въпросът, че милите създания живеят само 2-3 години и не искам да се привързвам прекалено много.
В една и съща вечер можеш да отидеш на концерт на любимата си група или да правиш секс с най-невероятната пичка на планетата. Условието е, че можеш да избереш едно от двете, знаейки, че никога повече през живота си няма да имаш възможност и за двете, т.е. това ти е единственият шанс (да видиш тази банда/ да ебеш тази жена) и трябва да избереш. Резултатът и удовлетворението не са гарантирани.
Твоят избор + обосновка?
Избирам концерта. Ако това наистина е единственият шанс да видя любимата си банда, не бих го пропуснал.
Дори и концертът да не се окаже толкова грандиозен, колкото съм очаквал, дори да се окаже провал, пак не бих съжалявал за избора си. При двете неща чувството е съвсем различно, нагласата също. Дали бих избрал 20 – 30 минути клатене, което все ще ми доскучае в един момент или двучасово шоу, което ще ме държи настръхнал през цялото време и споменът за което ще ме топли до края на живота ми? Изборът не е толкова труден. Избирам концерта с цялото му чакане, с бавното проправяне на път през събралата се тълпа. Избирам да видя как бандата вади инструментите си и как всички затаяват дъх. Избирам да усетя енергията във въздуха, да видя всичките усмихнати лица. Избирам да бъда част от тази атмосфера и после да разказвам с гордост как съм направил правилния избор.Това е едно от малкото неща, които могат да ми доставят по – голямо удоволствие от секса.
А това, че удоволствието не е гарантирано само затвърждава избора ми. В крайна сметка пичката може да се окаже пълно дърво или още по – лошо – шимейл...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station