- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е WinstonSmith!
По принцип не отговарям на въпроси, задавани от телетъбиси, но в случая ще направя изключение.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Случвало ли ти се е да не успееш да намериш къде живееш? Колко часа ти е рекордът на отклонение от пътя за вкъщи, защото си имал проблем с ориентацията?
Не, не се е случвало. В крайна сметка може да съм на 2 минути от нас, но да се лутам 2 часа до намирането на заветния дом. Винаги обаче го намирам.![]()
Колкото и да е тъжно, рекордът е час и нещо. ААХХАХААХАХАХ.
Прибирах се супер пиян, а в такива случай ориентацията ми е още по - зле от обикновено. Знаеш за какво говоря. В такава ситуация гледам да стигна някакси до място, което познавам ( голям булевард или паметник), а след това просто тръгвам, клатушкайки се в някоя от двете посоки. Шансът е 50 / 50.За съжаление понякога се случва пиянският ми късмет да не проработи и да избера грешната посока. Голяма работа.... След половин - един час се осъзнавам и просто започвам да вървя в обратната посока. Такива случки карат някои от приятелите ми да ме сравняват с компас...
Мислиш ли в близко бъдеще да изкараш книжка? Не, че успееш, но поне да се пробваш ;д
Би ли живяла в свят, в който имам книжка?
Само си представи следните разговори:
- Не, господин полицай, спирката заедно с 24те деца и учителката им изскочиха на пътя ми.
- Кой е блъснал женицата? * Оглеждам се* Аз? Трябва да има някаква грешка...
- Нямам гуми? Какво са гумите? Онези черните неща, които се движат?
- Да, правилно. Това, което стърчи от ауспуха ми е презерватив. Бях дал голфа за малко на една приятелка, която не може да си позволи sybian...
Ако трябва да отговоря сериозно - Не мисля да изкарвам скоро. Не ми трябва кола за момента. По - нататък ще видим. И съм сигурен, че ще се справя, тъй като съм пич.
![]()
Сподели пиянска истрория, в която си се изложил.
Амиииии. Доволно почерпен танцувах с някакво момиче на някакъв суинг. По едно време обаче ми хрумна, че трябва да я въртя. Естествено бях толкова пиян, че едвам се държах на краката си. Можете да се досетите за резултата. Момичето отхвърча на 5 метра от мен и падна на главата си. А ТОЗИ ПЪТ ДОРИ НЕ ЦЕЛЯХ Т'ВА. Добре, че в този момент не ми пукаше особено.
Другият път като я засекох не можех да я погледна в очите ( едно, от които още беше насинено).
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station