.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Сайтче за качествени хранителни добавки?

Препоръчайте ми сайт за хранителни добавки, по възможност качествени и на добри цени . Искам да си поръчам протеини, така че ако някой разбира може да ми препоръча нещо за бързо възстановяване от тренировки и качване. мерси

Град
    TaM..
    Sila.bg ; fitness1.bg(com) не помня точно как беше. Това са уж лидерите на българския пазар и от време на време имат доволно промоции.
    Качеството на добавките в малко случаи зависи от дистрибутора , а по-скоро от фирмата производител.

За онлайн консултация, както и хранителни добавки, бихте могли да ни потърсите на кординатите по-долу.

Поздрави и приятна вечер!

Онлайн консултации относно Хранителни Добавки на адрес http://monsternutritions.com/

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Голям фен Аватара на play23
    sila.bg От личен опит, много точни никакви проблеми беше станал един гаф само бяха ми пратили друг продукт на следващия ден пратиха куриер който ми донеса правилния и си взе другия, разбира се всичко за тяхна сметка. При втората поръчка без проблеми. Имам и 15% отстъпка от там и съм Вип клиент

Sport-x-pert.(com) и Sportlements.(com) Супер са и съм много доволен от тях, качество, консултации, абе всичко

fitnesmagazin.com
    скъпи но качествени
    Путките да мрът

Мега фен

Re: Сайтче за качествени хранителни добавки?

Цитирай Първоначално написано от Nebezizvestniq
    Препоръчайте ми сайт за хранителни добавки, по възможност качествени и на добри цени . Искам да си поръчам протеини, така че ако някой разбира може да ми препоръча нещо за бързо възстановяване от тренировки и качване. мерси
    Виж сега кажи горе-долу каква цена за килограм..Защото аз под добри цени може да разбирам 150 лева на килограм а ти да разбираш 50 лева на килограм..А и плюс това доста друдно ще намериш добро качество+ниски цени..Качеството струва..Ако нямаш възможност това е друга тема..И тогава ще гледаме средно ниво на по-ниски цени..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си