- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за пари ????
Бих правила,но разбира се зависи дали парите ми трябват за нещо спешно или просто ей така...![]()
Я стига.. няма да правите секс за пари така ли?! Ами ако видите 1 млрд. лева/долара/евро няма да си затворите очите за 20 мин. така ли?![]()
Като откача, откачам!
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от vasko9933
![]()
Е к'во, аре жусниме де!
Ще си затворят очите и отворят краката и за доста по-малко пари.Първоначално написано от vasko9933
![]()
Welcome to the Jungle...
Ако на гаджето ми,човека,който обичам му трябват спешно пари,за нещо важна и не може да намери.Но няма да му кажа.Правя го веднъж,получавам парите,давам му ги и толко,без въпроси.Ако все пак попита,ще му кажа,че е от вуйчо ми,който е богат.
+++Първоначално написано от miminko
all day... all night... what the fuck?!
1. Ако е някой, който не ме отблъсква,
2. Ако е някой, който може да ми предложи ново, хубаво изживяване в секса,
3. Ако имам сериозна нужда от пари....
4. И ако плаща над 5 000, бих!!!!
Но тъй като принципно секс без чувства не съм правила, предполагам, че ще имам доста угризения и ще се чувствам зле.
Абсолютно съм съгласна.Първоначално написано от djipsito
И не съм толкова категорична и морална, за да твърдя, че никога не бих правила секс за пари. В живота стават ужасни неща... ако ми се случат, не секс ще правя, ами и ще убивам. Просто е смешно да сте толкова категорични.![]()
Ще се навия за по-малко от стотарка, стига да не са некви педерастки изпълнения. Ако мацката е печена и парите няма да и взема, на един мъж малко му трябва..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
..
Продължава да ми е интересноПървоначално написано от djipsito
![]()
съгласявам се на 100% !вс вече се измерва в пари !Първоначално написано от Zaikoff
love is gone!
не бих правила,освен ако нещо не стане с някой от родителите ми и ни трябват много пари,за да се оправи.
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от nefchi_bs
Просто нямаме мерак да ни чукат. Ако имахме мерак за подобни изпълнения и бях в лявата лента, сигурно щяхме да даваме и за без пари.Първоначално написано от djipsito
Мисля не е нужно да обяснявам на кво е равно за един мъж да го чукат.
Welcome to the Jungle...
Разглеждате нещата само или като добри или като лоши. Вярно е, че е full с пластмасови златотърсачки с цел да станат звИзда или да карат sl amg из св Влас; има и не са малко момичета, които няма да си легнат за пари, а и дори да виждат това като единствена възможност да преодолеят трудност, до последно няма да се решат. Но това са случаи, при които директно се брои една сума
А я си представете момче и момиче: запознават се, лафче едно др, излизат няколко пъти, почват да ходят сериозно. Като излизат някъде момчето плаща или пък слага стабилен бакшиш. Като земе новите пари за месеца я води в мола да й купи туй онуй. За Коледа, РД: някой джиджан телефон(с безплатни неограничени минути помежду им, защото мн си липсват като не са заедно, а това че тела е позлатен, с бутони сваровски: ся подробности). Води я някъде на почивка: хотелче, през деня спа или коктейлчета на басейна, вечер кръчме а у. Като нормална двойка си правят секса.
А какво ще стане ко момчето в даден момент почне вместо на някой лъснат клуб да я извежда в морската градина/парка; вместо телефон за 1 бон нагоре, да й подари снимка с тях двамата на брега на морето как гледат изгрева??? Веднага kick и ban
Жените харесват някой да пръска пари по тях, подсъзнателно си доказват, че мъжа до тях може да се грижи за тях, защото в това общество за по-голямата част от нещата трябват пари. И като се кълнете, че няма да си легнете за пари, няма ли да се зарадвате като ви подарят скъп, а не символичен подарък? Ами да не говорим как 14 февруари или 8 март се превърнаха в празници за комерса и оборота на моловете...
Наясно съм, спокоПървоначално написано от DarkTemplar
Въпроса ми е леко риторичен... Ама и аз мога, като някои отворковци да кажа, че ВСЕКИ мъж ще изпедерастее и ще си даде задника ЗА ПАРИ.. Писна ми някои мъже много да знаят кво искали, кво биха предпочели и направили жените... Gilipollas
Бих правила..много е тъпо според мен тва,че секса бил нещо много важно,че трябва достатъчно да познаваш човека бла бла За мен тва си е просто един секс,двама човека си праят кефа..Да те задоволят и да ти платят,кво по хубаво![]()
pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...
Не знам дали съм писала по темата.
Бих правила при условие,че парите ми трябват спешно за лечение на дете/родител/роднина...при такива изключения![]()
Като опре яйцето до дупето, всички са навитаци![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
аз пък бих..ама за мнооого пари..и трябва човекът да не ме отвращава като го погледна... кво се правите всички на светици :Д
+1 ! ! !Първоначално написано от miminko
Първоначално написано от miminko
ха ха miminko ти ли ще говориш за самоуважение, когато цяла България ти гледа голия задник