.

Виж резултатите на анкетата: За колко пари бихте правили секс ?

Гласували
113. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • над 100 лв

26 23,01%
  • Под 100 лв

18 15,93%
  • над 1000 лв

17 15,04%
  • над 10 000

52 46,02%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151

Re: Секс за пари ????

Бих правила,но разбира се зависи дали парите ми трябват за нещо спешно или просто ей така...

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Я стига.. няма да правите секс за пари така ли?! Ами ако видите 1 млрд. лева/долара/евро няма да си затворите очите за 20 мин. така ли?
    Като откача, откачам!

Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    Я стига.. няма да правите секс за пари така ли?! Ами ако видите 1 млрд. лева/долара/евро няма да си затворите очите за 20 мин. така ли?
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Е к'во, аре жусниме де!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    Ще си затворят очите и отворят краката и за доста по-малко пари.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Ако на гаджето ми,човека,който обичам му трябват спешно пари,за нещо важна и не може да намери.Но няма да му кажа.Правя го веднъж,получавам парите,давам му ги и толко,без въпроси.Ако все пак попита,ще му кажа,че е от вуйчо ми,който е богат.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не е точно така... За мен жена,която ще се съгласи на секс за пари няма самоуважение.. ВИНАГИ има начин да намериш пари.. Единствения случай,в който бих правила секс за пари е ако спешно ми трябват пари и то не за какво да е,а ако стане нещо с децата и няма откъде да ги взема.В никакъв друг случай не бих си легнала с някого,ако ще и за две куфарчета с пари да става въпрос.Повечето мъже разсъждавате така- ок,един път ще те изчука, ще ти нареди няколко пачки на масата-повече от супер,няма какво да мислиш.Да,обаче за жените не е така.Поне за мен не е и не мисля че трябва да е... За мен да си легна с някого означава,че съм го допуснала буквално в себе си,не става въпрос само за някакво плътско удоволствие, а за навлизане в тялото ми..А за да го пусна в тялото си,съм го пуснала в душата си.Сега като се замисля,знам колко хора ще се изсмеят пред мониторите и ще си кажат -абе тая сама не си вярва... Да,ама си вярвам.За мен това си е чиста проба проституция.
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

1. Ако е някой, който не ме отблъсква,
    2. Ако е някой, който може да ми предложи ново, хубаво изживяване в секса,
    3. Ако имам сериозна нужда от пари....
    4. И ако плаща над 5 000, бих!!!!

Но тъй като принципно секс без чувства не съм правила, предполагам, че ще имам доста угризения и ще се чувствам зле.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito
    Хубаво е имаш ценности и морал, ама понякога се налага да ги пречупим в зависимост от ситуацията. Както казаха по-горе "По-добре нахранен и на топло, от колкото гол, бос, гладен със достойнство." Квото и да си говорим всеки гледа първо на него да му е добре. Вече си е до човек кой път ще хване...
    Абсолютно съм съгласна.
    И не съм толкова категорична и морална, за да твърдя, че никога не бих правила секс за пари. В живота стават ужасни неща... ако ми се случат, не секс ще правя, ами и ще убивам. Просто е смешно да сте толкова категорични.

Ще се навия за по-малко от стотарка, стига да не са некви педерастки изпълнения. Ако мацката е печена и парите няма да и взема, на един мъж малко му трябва..
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на djipsito
    Момчетата тук, защо не бъдете по-равностойни с нас в тази тема ? Защото едно е да чукате и съвсем друго да ви чукат. Колко от вас ще си дадът дупетата за пари ? Много ми е интересно...
    Продължава да ми е интересно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Zaikoff
    Mario95 е прав, дъртите чичковци с колите и 14-15 годишните пикли до тях според вас за какво са до тях? Вярно не им дават 100-200 или 500лв. а даже много по-малко, почерпка, някоя блузка и всичко е тип-топ. В крайна сметка всяка една жена прави секс за пари, не за нещо друго а просто впечатлението което мъж прави на жена се прави с пари, те определят и секса, клошар без пари, миризлив и неогледен би ли направил впечатление на мадама и тя би ли си легнала с него? Докато чичкото или мъжа който е подреден с пачката в джоба, колата, ланците и др. такива би я впечатлил...
    съгласявам се на 100% !вс вече се измерва в пари !
    love is gone!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    не бих правила,освен ако нещо не стане с някой от родителите ми и ни трябват много пари,за да се оправи.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хубаво е имаш ценности и морал, ама понякога се налага да ги пречупим в зависимост от ситуацията. Както казаха по-горе "По-добре нахранен и на топло, от колкото гол, бос, гладен със достойнство." Квото и да си говорим всеки гледа първо на него да му е добре. Вече си е до човек кой път ще хване...
    Абсолютно съм съгласна.
    И не съм толкова категорична и морална, за да твърдя, че никога не бих правила секс за пари. В живота стават ужасни неща... ако ми се случат, не секс ще правя, ами и ще убивам. Просто е смешно да сте толкова категорични.
    И аз съм на това мнение

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Не бих правила секс за пари..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Просто нямаме мерак да ни чукат. Ако имахме мерак за подобни изпълнения и бях в лявата лента, сигурно щяхме да даваме и за без пари.

Мисля не е нужно да обяснявам на кво е равно за един мъж да го чукат.
    Welcome to the Jungle...

Разглеждате нещата само или като добри или като лоши. Вярно е, че е full с пластмасови златотърсачки с цел да станат звИзда или да карат sl amg из св Влас; има и не са малко момичета, които няма да си легнат за пари, а и дори да виждат това като единствена възможност да преодолеят трудност, до последно няма да се решат. Но това са случаи, при които директно се брои една сума

А я си представете момче и момиче: запознават се, лафче едно др, излизат няколко пъти, почват да ходят сериозно. Като излизат някъде момчето плаща или пък слага стабилен бакшиш. Като земе новите пари за месеца я води в мола да й купи туй онуй. За Коледа, РД: някой джиджан телефон(с безплатни неограничени минути помежду им, защото мн си липсват като не са заедно, а това че тела е позлатен, с бутони сваровски: ся подробности). Води я някъде на почивка: хотелче, през деня спа или коктейлчета на басейна, вечер кръчме а у. Като нормална двойка си правят секса.

А какво ще стане ко момчето в даден момент почне вместо на някой лъснат клуб да я извежда в морската градина/парка; вместо телефон за 1 бон нагоре, да й подари снимка с тях двамата на брега на морето как гледат изгрева??? Веднага kick и ban

Жените харесват някой да пръска пари по тях, подсъзнателно си доказват, че мъжа до тях може да се грижи за тях, защото в това общество за по-голямата част от нещата трябват пари. И като се кълнете, че няма да си легнете за пари, няма ли да се зарадвате като ви подарят скъп, а не символичен подарък? Ами да не говорим как 14 февруари или 8 март се превърнаха в празници за комерса и оборота на моловете...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Просто нямаме мерак да ни чукат. Ако имахме мерак за подобни изпълнения и бях в лявата лента, сигурно щяхме да даваме и за без пари.

Мисля не е нужно да обяснявам на кво е равно за един мъж да го чукат.
    Наясно съм, споко Въпроса ми е леко риторичен... Ама и аз мога, като някои отворковци да кажа, че ВСЕКИ мъж ще изпедерастее и ще си даде задника ЗА ПАРИ.. Писна ми някои мъже много да знаят кво искали, кво биха предпочели и направили жените... Gilipollas

Бих правила..много е тъпо според мен тва,че секса бил нещо много важно,че трябва достатъчно да познаваш човека бла бла За мен тва си е просто един секс,двама човека си праят кефа..Да те задоволят и да ти платят,кво по хубаво
    pak 6te navlqva vav faza ot koqt nemoa izlqza...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не знам дали съм писала по темата.

Бих правила при условие,че парите ми трябват спешно за лечение на дете/родител/роднина...при такива изключения

Като опре яйцето до дупето, всички са навитаци
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Повече от фен
    аз пък бих..ама за мнооого пари..и трябва човекът да не ме отвращава като го погледна... кво се правите всички на светици :Д

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Някъде бях прочела една мисъл,много ми хареса:
    "Ако имах цена,то едва ли има човек,който може да я плати"
    +1 ! ! !

Всичко си има цена в крайна сметка

Град
    Русе
    Не е точно така... За мен жена,която ще се съгласи на секс за пари няма самоуважение.. ВИНАГИ има начин да намериш пари.. Единствения случай,в който бих правила секс за пари е ако спешно ми трябват пари и то не за какво да е,а ако стане нещо с децата и няма откъде да ги взема.В никакъв друг случай не бих си легнала с някого,ако ще и за две куфарчета с пари да става въпрос.Повечето мъже разсъждавате така- ок,един път ще те изчука, ще ти нареди няколко пачки на масата-повече от супер,няма какво да мислиш.Да,обаче за жените не е така.Поне за мен не е и не мисля че трябва да е... За мен да си легна с някого означава,че съм го допуснала буквално в себе си,не става въпрос само за някакво плътско удоволствие, а за навлизане в тялото ми..А за да го пусна в тялото си,съм го пуснала в душата си.Сега като се замисля,знам колко хора ще се изсмеят пред мониторите и ще си кажат -абе тая сама не си вярва... Да,ама си вярвам.За мен това си е чиста проба проституция.

ха ха miminko ти ли ще говориш за самоуважение, когато цяла България ти гледа голия задник

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си