.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Проблем?

Проблем?

Здравейте преди няколко дена (в петък) правих секс с едно момиче.Всичко беше точно сложихме презерватив и както трябва, но когато го извадих не бяхме свършили по презерватива имаше някаква течност. Сигурен съм, че не е сперма защото не бях свършил а и презерватива не беше спукан проверихме.Възможно ли е течността да е от нея ако се е възбудила? И възможно ли е също течност да е излязла от презерватива от там където е края (стегнатия дебел край)?

Кога най рано може да се направи тест за бременност?

Повече от фен
    Най-вероятно течността е от нея. Течност от презерватива може да изтече единствено ако е бил скъсан. Желателно е след секс да проверяваш презервативите дали са здрави. Тест се прави на първия ден от закъснението или около 14 дни след рисковия полов акт, но в случая мисля, че е безсмислено да си прави тест момичето.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Еййй момче по спокойно..
    Като откача, откачам!

благодаря, но при първият път е така.Значи не можа да изтече от стегнатия край на презерватива. И не е скъсан

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от penio354
    благодаря, но при първият път е така.Значи не можа да изтече от стегнатия край на презерватива. И не е скъсан
    Реално може да изтече от задната му част, ако ти "хлопа", т.е. ако кондомът е голям за твоя пенис. Най-вероятно течността е от нея и няма какво да се шашкате. Ако презервативът е скъсан, то той няма само една малка дупчица, той се раздира целия и в крайна сметка се свлича ниско, към началото на члена. Споко!

От нея е...МЕЗГАААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААА ААА
    God is an idiot, I have DNA...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От нея е. Дишай!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    от нея е..споко щом си сигорен че не е бил скъсам презерватива няма нужда от тестове и подобни глупости

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Чел съмо стотици(може и към 1000 да отиват) теми от притеснени деца, че са бременни/забременили някоя. Ама честно... ЧЕСТНО! За първи път чета такава: хем не си свършвал, хем сте били с презерватив, е КАК да е бременна? КАК? Няма 100% гаранция да е бременна дори ако свършиш ама директно във вагината, а ти питаш дали ако не свършиш и с презерватив дали има опаснос..!?
    Просто следващия път, седни помисли какво се е случило току що, прецени какво е в рамките на възможното и ще разбереш, че сперматозоидите не са нинджи.

Виждал съм подобно нещо и мисля, че говориш за нещо като бяло течение. Може и да греша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си