- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бокс ..?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

здравейте.. момиче съм на 15 години ии искам да ходя на бокс,смисъл не да се занимавам сериозно или нещо такова просто за удоволствие ,а и имам нужда да си излея гнева...
Та някой ако знае в София къде има тренировки по бокс .. за момичета?
Save the earth! Its the only planet with chocolate.
момиче
Защо просто не набиеш възглавницата или не си вземеш от онея надуваемите клоуни, щом ти е за изливане на гнева
Не, не е само за изливане на гнева... но и за товаПървоначално написано от ZipFail
Мерси за отговорите
момиче
Бтв,там има и кикбокс,ако искаш се запиши на такова,защото не знам по каква причина кикбоксьорките имат много хубави крака
Не знам от кой квартал си, но аз ходех в зала "Кристал" в Обеля.
От слатина съм.Мерси много ще се разходя до националния тея дни
момиче

Щото сме най-готиниПървоначално написано от Greennight

Бокс и кик-бокс клуб Winner се намира на адрес гр. София, бул.Асен Йорданов 2, комплекс Дескрим, зала джудо на ЦСКА до картинга. Телефон 0890 10 60 10.
треньори са Венци и Галя Иванови
също така
Клуб за тренировки по бокс и кик бокс за жени "Бастет" се намира на ул. Кракра 3А (между бул. Мадрид и ул. Оборище). За повече информация 0889 211 596, bastetkickboxing @ abv.bg.
треньор е Цанка Карова
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
мерсиииииии
момиче
Дескрим ли? Юлианчо?!Първоначално написано от navar

Ти да не си някоя в стил гардероб. Ако си нормално нежно момиченце, няма смисъл да ходиш, най-много да те отрошат. И там не важи правилото: "Момиче не се удря.", което си е тъпо btw.Първоначално написано от poncho
Оу... значи май ще е по-добре да набия възглавницата,както каза някой потребител преди това...Първоначално написано от kartacha

момиче
Тъй вярно. Тук съм абсолютно сериозен.

Пълни глупости са тваПървоначално написано от poncho
Отивай си тренирай и да не ти пука

В нашата зала идваше едно момиче към 50кг да е била някъде 170 висока която изглеждаше доста добре и продължава да изглежда също толкова добреДруго момиче дори си имаше маникюр който не чупеше никога

Това е едно страхотно място.Първоначално написано от navar
През една сграда от там (демек подминаваш стрелбището) е залата по бокс на ЦСКА. Тренировките ги води Михаил Таков. В същата зала има още Тай Бокс (Кирил Пенджуров и Веселин Веселинов) и Киокушинкай Карате.
Щом си от Слатина, клуб Академик също е вариант - намират се в залата по бокс на малкия Академик (стадиона до хотел Плиска).
Боксовата зала на ЦСКА е перфектна- чиста,отоплена,има топла вода и е достатъчно голяма. А спаринги правят само тия които са готови и имат желание.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
кажи сериозно,някога тренирал ли си бокс или кик бокс ?Първоначално написано от kartacha