.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Нещо тъпо ...

Здравейте, като цяло това е тъпа тема даже бих казала поредната ... ама вика аре и аз да се допитам до повечко хора Та значи става на реч за момче (разбира се ) та като цяло до скоро с това момче не се обичахме особенно движехме заедно заради общи приятели ма иначе супер много се тварехме и мразехме Обаче нещо се случи ... и изведнъж той стан супер мил с мен започна постояннно да ме вика да излизаме започна да ми споделя.... сега всяка вечер сме навън с приятели но винаги той ме вика ... денем се чупим само 2та от час и си ходим на кафе ... наскоро ми умря костенурката и той доиде с мен да я погребем ... изобщо коренна промяна ... Много пъти съм правила неща които да го ядосат , но той винаги го приема доста добре .... Постоянно се закача с мен .... зяпа ме ... Знам че ви звучи ужасно тъпо ама чесно незнам кво да си мисля .... Мисля си че ме харесва , но .... и аз незнам даите идеи как да разбера със сигурност ... но без да ми се налага да показвам че го харесвам или да му показвам че предполагам че той ме харесва
    All of my memories keep you near [!]

к'во повече очакваш да направи, за да ти покаже, че те харесва? ако и ти имаш някви симпатии, започни и ти да му правиш намеци и виж как реагира..

100% има симпатии към теб,може да си му направила някакво впечатление дори незначително и това да е била причината за промяната.Ако ти не го харесваш,добре ще е да му го кажеш за да не си прави планове.

Град
    Пловдив
    какво чакаш да ти каже "искаш ли да станем гаджета?" ако питаш мен не го заслужаваш, зарежи го от сега.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

целуни го :P
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Супер фен
    Умря ми костенурката, и той дойде с мен да я погреба - Е не знам

Като цяло съм съгласен със съгражданина Любомирко

Повече от фен
    Целуни го!

ае бе тва момичетата не разбрахте ли, че вие треа да поемате инициативата...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Целуни го!

ае бе тва момичетата не разбрахте ли, че вие треа да поемате инициативата...
    Като е някаква тъпа кифла, която се ослушва като офца в тръстика, как да я целунеш??
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Изчакай да умре още някой, ако е с теб на погребението действай...
    God is an idiot, I have DNA...

е не това с тъпата кифла ме срази .... не съм та значи притеснявам се бе хора .. разберете до вчера се мразехме пък сега .... харесвам го и то много но ме естрах да не би да греша и да уплескам всичко и пак да се намразим затова по-точно писах не съм тъпа кифла ако ме питате веднага ще го млясна ама просто не съм сигурна дали или ....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По нещата,които е правил си личи,че те харесва..
    Ако и ти го харесваш - действай..Направи му намеци
    или пък директно го целуни..

Относно промяната - Всеки може да се промени..Но може
    би си му направила впечатление и той си е променил мнението
    за теб..

Спокойно..Опитай,нищо не губиш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    От написаното ми звучи че те харесва, ОБАЧЕ си имай едно наум.Може да го прави нарочно да ти се хареса, да искаш да си с него за да те преебе и да ти е гадно после Все пак допреди има няма 2 седмици сте се товарили
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от DNA
    Хах! Браво +1

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3
    Цитирай Първоначално написано от DNA
    Хах! Браво +1

Хахахаааа,колко остроумно.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    От написаното ми звучи че те харесва, ОБАЧЕ си имай едно наум.Може да го прави нарочно да ти се хареса, да искаш да си с него за да те преебе и да ти е гадно после Все пак допреди има няма 2 седмици сте се товарили
    апф т'ва може да го направи само едно момиче ... Момчетата не сте толкова умни ,че да измислите нещо такова ... А и какво ще спечели от това на нея да и е гадно ?

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Еми как да разбереш???

Ето тука малко по-надолу има нещо за мъжете
    http://www.lover-bg.com/2379/

Успех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    апф т'ва може да го направи само едно момиче ... Момчетата не сте толкова умни ,че да измислите нещо такова ... А и какво ще спечели от това на нея да и е гадно ?
    Ти ще кажеш кой колко е умен така ли ? Това нямаше да го напиша ако не го бях правил, но както и да е...А какво ще спечели ли ? (примерно) един вид като победа, някви такива детски истории, то реално погледнато за какво се нареждат и се товарят да ги питаш няма да ти кажат, тъй че...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    какво чакаш да ти каже "искаш ли да станем гаджета?" ако питаш мен не го заслужаваш, зарежи го от сега.

докато се науча да не я ползвам тая фраза ме отрезаха 3 готини мадами дето ми бяха хвърлили око

при мен беше по-жалко като малък - многу тъ хъръсвам, ама съм малко срамежлив и хич нъ мъ бива въ флирту искаш ли да си бъдеме гаджета

BlindedAngel написа:
    Чесно казно и аз така си мисля затова не смея да направя квото и да било да не накрая да бъда прецакана защото чесно казано не съм напълно сигурна в искреноста му и все пак много ми се иска да не е само една игра .... защото ако е така много жалко ... онази вечер трябваше да излизаме по тадиция нали ама в крайна сметка се оказа че ще сме само аз и той при което той каза че имал да учи и не излязохме.... което ме наведен намислата че той не иска да излиза с мен после обаче на следващата вечер излязохме с компаниятапри което е крайна сметка останахме само аз и той в цялото заведнеие и аз му викам нали да си ходим и той ми не аре да постоим при което ок нали станахме попринцип той живее в единия краи на града а аз в др и преди се съм намеквала нали да ме изпрати поне до някаде понеже не ми се ходи сама ама се без успех и като видя че няма желание и не мрънкам нали обаче снощи почна да ми разправя как една негова притялка (обща по-точно) успявала да го накара да я изпрати ... и аз на шега вика ми съпер и аз знам вече как да те накарам и той вика ми добре ще доида а аз го казах на шега както и да е изпрати ме и някво седим лафим нали и поседно време млъкнахме и аз реших нали да казвам чао и да си хода при което той някво седи мълчи мисли си там нещо и не реагира .... при което аз вима като гледам май не ти се иска да си ходим аре да седнем на пейката ( това беше в 11 вечерта) при което седнахме и си лафихме яко нали ... можеше да си се прибере на топло и да си рови в нета ама седя с мен ..... и сега незнам всмисъл хора не смея да предприема нещо ... зашото в краийна сметка ако греша ... губя добър приятел ... и печеля супер много товар и кофти емоций

Супер фен Аватара на BladeDancer
    И цял живот с приятел дето обичаш? Мацко целувай го докато не е късно. Харесваш го, а и той те харесва какво искате. Доброволно те е изпратил не му се е тръгвало и ти седиш и го чакаш. Осамотете се и си излей чувствата по най-креативния начин и той ще го оцени споко .
    ваУ рокс
    Grell

BladeDancer
    МнениеПуснато на: Чет Яну 20, 2011 8:21 pm Заглавие:
    И цял живот с приятел дето обичаш? Мацко целувай го докато не е късно. Харесваш го, а и той те харесва какво искате. Доброволно те е изпратил не му се е тръгвало и ти седиш и го чакаш. Осамотете се и си излей чувствата по най-креативния начин и той ще го оцени споко Smile
    е чак пък да го обичам звучи ми пресилено .... като се има предвид всичко написано по-горе абе реших като цяло да оставя времето да си покаже .....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Момичееее от срам файда нЕма!!
    Следващия път не чакай, а поеми нещата в свои ръце!! ..

п.п. ии стига с тая "омраза" .. не се намразва човек толкова лесно!!

Харесва те.И ти го харесваш.Какво чакаш?Действай смело,няма какво да губиш.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Той направо ти е казал,че те харесва (с действията си),а ти се чудиш!

Град
    гр.София
    За мен всичко е ясно харесва те,но ако не има някаква там моя прогноза,че може би другите от компанията са го накарали да се държи по-мило с тебе.Питай някой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си