.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    От написаното ми звучи че те харесва, ОБАЧЕ си имай едно наум.Може да го прави нарочно да ти се хареса, да искаш да си с него за да те преебе и да ти е гадно после Все пак допреди има няма 2 седмици сте се товарили
    апф т'ва може да го направи само едно момиче ... Момчетата не сте толкова умни ,че да измислите нещо такова ... А и какво ще спечели от това на нея да и е гадно ?
    слагай под един знаменател,браво. Така правят "умните" като теб.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    От написаното ми звучи че те харесва, ОБАЧЕ си имай едно наум.Може да го прави нарочно да ти се хареса, да искаш да си с него за да те преебе и да ти е гадно после Все пак допреди има няма 2 седмици сте се товарили
    апф т'ва може да го направи само едно момиче ... Момчетата не сте толкова умни ,че да измислите нещо такова ... А и какво ще спечели от това на нея да и е гадно ?

Офф бате тва са ми го правили и е адски адски гадно . Но аз си знаех ,че той нарочно го прави и не му се получи много номера .. както и да е ..
    Към авторката : Не бързай .. ако случайно ти предложи първо го попитай дали говори сериозно или се базика .. според мен те харесва , но все пак внимавай с действията си .
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

в караина сметка реших да изчакакм малко да видя кво ще стане ... та стана следното... когато сме компанията не идва да ме изпрати дори да да се налага да се пребирам в 1 през ноща сама ... а когато сме само аз и той идва да ме изпрати до нас дори без да го карам онаи вечер озлязохме само 2та понеже никой не искасше и някво лафихме си и аз му вика ами аз те харесвах в 9 клас при което настъпи някво безкраино мълчание .... вече когато излизаме се държи някво супер дръпното да го кажем ... (не се закача вече ) е да... не спира да ме зяпа дори и да говори с някои друг ако види че го гледам и слушам забравя всички наоколко и почва да ме зчпа и да ми говори на мен макара да нямам нищо общо с темата ... до скоро му бях взела една висулка и я носих някаде от порядъка на седмица и повече и една вечер ми беше докривяло че вече не се закача и я свалих и той вднага забеляза ... а после му я върнаха ... абе като цяло ту ми показва че ме харесва ту понякога се държи така се едно ... не
    All of my memories keep you near [!]

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    ХАРЕСВА ТЕ!А на колко сте?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от Oxygen
    в караина сметка реших да изчакакм малко да видя кво ще стане ... та стана следното... когато сме компанията не идва да ме изпрати дори да да се налага да се пребирам в 1 през ноща сама ... а когато сме само аз и той идва да ме изпрати до нас дори без да го карам онаи вечер озлязохме само 2та понеже никой не искасше и някво лафихме си и аз му вика ами аз те харесвах в 9 клас при което настъпи някво безкраино мълчание .... вече когато излизаме се държи някво супер дръпното да го кажем ... (не се закача вече ) е да... не спира да ме зяпа дори и да говори с някои друг ако види че го гледам и слушам забравя всички наоколко и почва да ме зчпа и да ми говори на мен макара да нямам нищо общо с темата ... до скоро му бях взела една висулка и я носих някаде от порядъка на седмица и повече и една вечер ми беше докривяло че вече не се закача и я свалих и той вднага забеляза ... а после му я върнаха ... абе като цяло ту ми показва че ме харесва ту понякога се държи така се едно ... не
    Просто му покажи, че и ти го харесваш. Той няма да чака вечно!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Oxygen
    иди се гръмни...сериозно!
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

според мен те харесва ако и ти го харесваш започни да правиш и ти намеци смятам ,че ще се получи ,но както каза и един човек по темата имай си едно наум ,че може и тва да е измама айде късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си