- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо тъпо ...
слагай под един знаменател,браво. Така правят "умните" като теб.Първоначално написано от beachy_bunny
Първоначално написано от beachy_bunny
Офф бате тва са ми го правили и е адски адски гадно . Но аз си знаех ,че той нарочно го прави и не му се получи много номера.. както и да е ..
Към авторката : Не бързай .. ако случайно ти предложи първо го попитай дали говори сериозно или се базика .. според мен те харесва , но все пак внимавай с действията си .![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
в караина сметка реших да изчакакм малко да видя кво ще стане ... та стана следното... когато сме компанията не идва да ме изпрати дори да да се налага да се пребирам в 1 през ноща сама ... а когато сме само аз и той идва да ме изпрати до нас дори без да го карам![]()
![]()
![]()
онаи вечер озлязохме само 2та понеже никой не искасше и някво лафихме си и аз му вика ами аз те харесвах в 9 клас при което настъпи някво безкраино мълчание ....
![]()
![]()
вече когато излизаме се държи някво супер дръпното да го кажем ... (не се закача вече ) е да... не спира да ме зяпа
![]()
![]()
дори и да говори с някои друг ако види че го гледам и слушам забравя всички наоколко и почва да ме зчпа и да ми говори на мен макара да нямам нищо общо с темата ... до скоро му бях взела една висулка и я носих някаде от порядъка на седмица и повече и една вечер ми беше докривяло че вече не се закача и я свалих и той вднага забеляза ... а после му я върнаха ... абе като цяло ту ми показва че ме харесва ту понякога се държи така се едно ... не
![]()
All of my memories keep you near [!]
ХАРЕСВА ТЕ!А на колко сте?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Просто му покажи, че и ти го харесваш. Той няма да чака вечно!Първоначално написано от Oxygen
![]()
иди се гръмни...сериозно!Първоначално написано от Oxygen
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
според мен те харесва ако и ти го харесваш започни да правиш и ти намеци смятам ,че ще се получи ,но както каза и един човек по темата имай си едно наум ,че може и тва да е измама![]()
![]()
айде късмет
![]()