.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Мъжко дупе

Здравейте! (:
    Въпросът ми е от 2 части:

*Към момичетата:
    Забелязъл съм, че вие отделята много внимание на мъжкото дупе .. Аз обаче (както и много други момчета (надявам се)) не мисля че имам реална представа за това кое мъжко дупе е по-привлекателно за нежния пол Споделете мнения и снимки ако имате.

*Към момчетата:
    Ако някой има някакви упражнения с тренировки - да даде линк или да сподели мнение

Ако някое момче или момиче е компетентно към 1вата и съответно 2рата тема също да пуска коментари

Супер фен Аватара на katericArofl
    офф гъза пък е последното нещо, което гледам в едно момче.. да не би да ходя с гъза му
    много по-важно е в лицето да не мязаш на гъз ..

Guest
    ..Акоо е с бели дънки или такъв панталон .......може и го гледам

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Аз лично не гледам само дупето. В смисъл гледам цялото тяло и лицето най-вече. Ако има мусколи е перфектно, но не някакъв да пръщи от мускули, ами само релеф за мен е по-секси

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    Аз лично не гледам само дупето. В смисъл гледам цялото тяло и лицето най-вече. Ако има мусколи е перфектно, но не някакъв да пръщи от мускули, ами само релеф за мен е по-секси
    +1

Не ме впечатляват анаболите и стероидите, на маса да е огромен ама релеф да няма. 90% от момчетата които са с "големи" мускули взимат нещо, предпочитам да знам че наистина е силен и може да се нарече мъж, а не външността му да бъде само обвивка, отвътре да е кух.

А ако толкова много държиш, мисля че всички обичаме стегнато, без значение формата..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Щом толкова искаш да се харесваш на момичетата, първо се идеализирай във всичко останало, накрая в ГЗ.

ПП Момичетата биха предпочели красавец с отвратителен задник пред крокодил с идеален.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Ооо, момчета, я си признайте!Не знам дали ние си падаме толкова много по ''мъжки дупета'', колкото вие по ''женски дупета''!
    Относно това, че явно се притесняваш, че дупето ти не е в идеалната си форма - не се тревожи!Момчето, което съм харесала има ''клъощаво'' дупе, така че не е никаква гаранция ако имаш напращели задни части, че някое момиче ще те хареса!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    хах заглеждам,
    особено когато са в яки анцузи сиви да речем
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    честно казано, досега само на едно момче ми е правило впечатление якото му дупе

Цитирай Първоначално написано от whitebunny

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Аз пък изобщо не се впечатлявам от мъжки задници. Нормално е момчетата да гледат нашите, ама... ние ги гледаме отпред.
    Има само едно условие за задника: да не е трътлест!!
    Авторе, наблегни на упражнения за увеличаване на гръдната маса - рамене, силни ръце и т.н. Ето от това откачам!
    all day... all night... what the fuck?!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    аз пък много обичам изпъкнали, стегнати мъжки дупета
    гледам си ги, не ме кефят плоски задници,
    но това не би ми попречило да харесам някое момче, което има други хубави черти и качества

Благодаря за мненията Аз в момента съм почнал да работя по моето тяло и за това реших да питам тук и за упражнения за "ГЗ" (както някой беше написал )

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    гледам си ги, не ме кефят плоски задници,
    но това не би ми попречило да харесам някое момче, което има други хубави черти и качества
    дъ сейм
    но естествено се разтапям и по някой с мега яките ръце и гръб

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    И аз така Даже бих казала, че много повече държа да има яко дупе, отколкото мускулести ръце.

Супер фен Аватара на rakiQ
    аз оък обръщам.. такова щръкнало ,изпъкнало средно.. не мн малко но не и голямо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си