.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    ^Мерси, В.

Ако едната крайност е да търсиш все вината в другия (и в държавата) и това е по-честото явление, другата е да виниш само себе си. Никога и нищо обаче не е толкова просто.

Имах случай точно такъв - чакам 50 мин с приготвено билетчет (за много спирки). Графикът ми се разпадна напълно. Въпросната линия автобуси нито са малко като коли, нито са в лошо състояние. Защо да изпълнявам своята част от контракта с дружеството и да си дупча билета, след като то не спазва своята.

Вярно, може и да има натоварен трафик и това да скапва времето за рейс на даден автобус, но и мен никой не ме пита как намирам левче, за да се "превозя", нали?
    активизъм/превенция; писане; музика

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от semantics
    Вярно, може и да има натоварен трафик и това да скапва времето за рейс на даден автобус, но и мен никой не ме пита как намирам левче, за да се "превозя", нали?
    тук вече си напълно прав ... няма спор
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    тея пЪЪ не се спрехаа
    http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...ava-oshte.html
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Арабите както обикновено набиха голям к*р на целия свят. А шейховете им си трупат спокойно паричките, купуват си квото им скимне и грам не ги бръсне кой кво мисли.
    Welcome to the Jungle...

@DarkTemplar, много ги разбираш арабите. Или просто си дрънкаш за спорта? Как по-точно са набили каквото там твърдиш на които и да е било? Че чак на целия свят

Цитирай Първоначално написано от batko19
    Абе то и градския транспорт не е безплатен, но като цяло който иска да е "дупЕ" с кола си плаща цената за това. А и както каза manliftingbanner, всичко е икономика. + това е нормално да се качват цените, предвид, че петрола намалява с всяка изминала минута, благодарение на САЩ. Първият двг не е проектиран да работи с петрол, а колите не са "вървели" по-малко. Интересно ще ми бъде, когато свърши какво ще правите тогава
    Това ми звучи в стил: "Аз съм пич със суичър и слушалки на ушите и обичам градския транспорт защото не знам каде се намира съединителя на колата, пък и не ме интересува щото мама ми е казала да не се возя на коли че са много опасни ".. Пич, описах те отгоре до долу нали?! Просто усетих че много ще се кефиш ние "дупетата" да слезем от колите си и да си сложиме по 1 чифт слушалки на ушите и да зачакаме 305 на спирката, особено след като спомена ... "интересно ще ми бъде, когато свърши какво ще правите тогава..." направо ми стана ясен колко са ти скъпи скъпоценните слушалки, можеби повече от бас-стъпалото ми в багажника. Както и да е, колкото и да стане скъп бензина аз не смятам да зарежа колата или шофьорската си книжка и тотално да се отдам на рейсовете. Ц. Човек качи ли се веднъж зад волана няма слизане. Обаче ето, бензина (95) стана над 2,50лв и колата я карам в месеца 3 пъти, защото взимам 500лв заплата. Та даже ми се виждат много тия 500лв в днешно време ! И как да дам 1лев за билет като днеска съм си отделлил 5 лева за работа?!? А един сандвич ми струва 2.40?!? Е извинявайте, но докато нашите прекрасни управници карат коли за по 200 000 евро а аз умирам от глад на работа и не мога да си позволя да си сипя 5 кила бензин в месеца веднъж да отида на 1 кафе с гаджето като млад човек.. Е извинявай ама не билет, ами стотинка няма да види тая държава от мен! Гратис, и каквото може това да се краде от тая държава, докато тя пък краде от нас! Поне да има кръговрат егати.. Имало криза у нас и затова поскъпнали горивата, ами то те преди кризата бяха на същата цена та даже и по скъпи?!?! И с какво е виновна кризата на България, че някои се възползваха от нея за да си напълнят дебелите вратове?! Не мога да повярвам че от вас се намират все още съвестни граждани кадето държат да си плащаме билетчето, явно ви е широко около вратовете на такива или просто сте намерили на баницата мекото..
    Повече от 50% от българите са бедни и едвам свързват 2-та края за хялб, който е на цената на билетчето. Това билетче държавата да си го завре надълбоко.

Голям фен Аватара на s40t4
    Земи си икономична количка... от порядъка на 800-1000 до 1200 кубика.... скопия да няма живот... ъпгрейди я с газова чантичка в багажника и си готов Аз за туй вече си карам стария бакат дет дава 12/100 ,че тва волво дет си зех само 18-20на 100 ми лупа... но все пак кефа цена няма

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз спрях колата си за градско каране. Гори около 6 на 100 нафта в София, но това 2.50 е неприлична цена.

@DarkTemplar, много ги разбираш арабите. Или просто си дрънкаш за спорта? Как по-точно са набили каквото там твърдиш на които и да е било? Че чак на целия свят
    Разбирам ги достатъчно. Според теб откъде идва над 80% от световния петрол? И защо в момента цената му (120 $ за барел) е най-високата в цялата история?
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Разбирам ги достатъчно. Според теб откъде идва над 80% от световния петрол? И защо в момента цената му (120 $ за барел) е най-високата в цялата история?
    Щото свършва? Саудитска Арабия вече почва да копа за нефт в морето...за сведение 25% от СВЕТОВНИТЕ залежи се намираха в постините на Саудитска арабия. А от цялата далавера печелят американците, а не арабите. Арабите си държат доларите в огромни халета, понеже религията им забранява банки и ги ядат мишките дези долари. А на американеца не му пречи и барела да е 1200$ може да си напечата колкото си иска хартижки. Що мислиш Саддам слезе бързо, бързо от власт? Щото вместо долари искаше в ЕВРО да го продава. Ама Буш евро не печата - проблем! Btw петрола на Ирак ще свърши след около 2 до 3 години. То ще има и след това, но просто енергията която влагаш за да го изкараш е повече от тази която изкарваш реално - нерентабилно.

П.п: Сори малко offtopic се получи, ама не можах да пропусна поста ...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от CaseyJones
    хахахахаха
    Спам powah? Кое ти е смешно точно?

Lupus in fabula

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз спрях колата си за градско каране. Гори около 6 на 100 нафта в София, но това 2.50 е неприлична цена.

Същото ще направя и аз, нека да стане малко по-топло времето, обаче. И без това, ходенето пеша е полезно.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Ми какво да кажа аз като моя локомотив лупа по 13-14л бензин А95?! Аз кога да го карам?! Пък и каде?! Требва да спечеля седмица от тотото и тогава да си го позволя... просто във супер гнусна държава живеем.. мразя я! Американеца кара кола която му харчи от 15 до 25 литра/100км. бензин, и не слиза от седалката.. и градско и извънградско, и кадето си поиска.. ако иска и до Марс ще си ходи с колата, дреме му на патката, ама САЩ имат правителство което мисли за хората, а не правителство ганьовско проклето !! Плюя на буклуците в парламента! Да ми ядат *** ...

Град
    София
    Остави го американеца. По справка от вчера той дава приблизително $3.20 за дизел и $3.60 за бензин, но цената е за галон.

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от Lenux1
    ама САЩ имат правителство което мисли за хората,
    В САЩ правителството мисли за хората, колкото мислят и нашите управници за нас. Различни са им методите просто.
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    В момента цената на петрола не е 120$ за барел. Цената е 98$ за барел, а сорта брент е 111$ за барел. Рекорда беше през 2008-а ако не се лъжа когатоцената достигна 140$ за барел. Тогава литър дизел струваше 2.56лв. Нещо не излизат сметки сега. Защо при далеч по-евтин нефт дизела пак е 2.50?

http://www.oil-price.net/

GJ за спама модератормен. Като си грамотен, ограмоти нас непросветените. Или просто си да има спам и да се правиш на голяма работа...

Lupus in fabula

В момента цената на петрола не е 120$ за барел. Цената е 98$ за барел, а сорта брент е 111$ за барел. Рекорда беше през 2008-а ако не се лъжа когатоцената достигна 140$ за барел. Тогава литър дизел струваше 2.56лв. Нещо не излизат сметки сега. Защо при далеч по-евтин нефт дизела пак е 2.50?

http://www.oil-price.net/
    НЕ се изразих правилно. Четох, че се очаква да скочи до толкова. А лично според мен ще скочи и повече. Политическите проблеми в Близкия изток и временното затваряне на Суецкия канал също предизвикват покачване на цената.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от CaseyJones
    ... пиздеше колко ти е мощна таратайката...
    Пич ти усещаш ли се, че не се се държиш много модераторски? Ти на колко си- на 16, 17, 18?! Хайде по-прилично го раздавай защото се предполага, че трябва поне вашите изказвания като модератори да са по-прилични от на останалите! Някой ти дава право да обиждаш на хората колите понеже ти пише "модератор" под ника ли? Съвсем не си познал приятел. Значи със "dimitar_ak" твоят колега може да се провежда нормален разговор без обиди, а при тебе номера не става така ли? Ами ти си по-голям тарикат от него сигурно за това ще да е явно.

П.П.: Това, че колата ми гори много и това, че аз нямам в момента финансовата възможност да я карам редовно, не означава, че е "таратайка", и че не съм правил с нея "смешни еди-какви си коли", или ти тия 3-те неща ги свързваш по някакъв строго синтезиран начин... Просто ползвах твойте похвати на изразяване, прости ми го ако съм сгрешил тотално в това. PEACE !

Не пич моето мнение по въпроса е съвсем различно от твоето но съвсем не ми е в стила да се хвана сега и да се заяждам с теб тука и да щракам 2 часа по клавиатурата като 15 годишен чатаджия че да те разубеждавам в еди кво си.. Просто за да ти се проясни мъглата около мен само ще ти кажа че когато си купих прекрасната кола която имам бях доста по-напред с материала от кадето и да ме погледнеш и бях задоволен от всичко, е, сега не е така и затова не я карам редовно. И относно великата твоя "съседна тема"- да, хваля колата си защото ми харесва лично на мен, и личното ми мнение за нея е че е хубава кола. А мнения човешки хиляди.. нали? Цитирай ми обаче каде точно си ме видял аз да се правя на голяма работа? Защото аз прочетох цялата тема там и не видях каде. Ти видя ли? Пък и не си спомням да съм споменавал някакви суперлативи за себе си. Ти защитаваш ли твоето мнение? Аз също. А за би-турбота и дърпане мога да си говоря до коледа без да спирам, просто съм си автоманяк. Спорът и разговора ни се обезмисли и само спамиме... стига.

CaseyJones, то си ти и пише под ника - МАРОдератор. Аз монолози няма да водя. От теб един аргумент не съм видял, за нищо. Когато решиш да водим ДИАлог, пиши.

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    CaseyJones, то си ти и пише под ника - МАРОдератор. Аз монолози няма да водя. От теб един аргумент не съм видял, за нищо. Когато решиш да водим ДИАлог, пиши.
    Не мисля че ще успееш. Аз се отказах.

Това че ти обичаш правителството което ти е гласувало да взимаш срз 250лв. а един хляб е 1,20 и една кутия цигари над 5лв... говори че ти или си мазохист или просто си чешеш езика тук и сега. Иначе относно твойте планове- те сигурно са перфектно премислени и уточнени за 45 години напред. Оу, не, баба Ванга е предсказала бъдещето ти и ти от там си си направил супер-точната прогноза за живота от нещата. Викаш да си прегледам правилата?! Ти само ми напомняш за тях или се стрмиш и ти да ги спазваш, не за друго просто потвърди че си обикновен потребител като нас. Последно?

Аргумент да защитиш твърденията си, че не съм прав.

Ако беше прочел малко за американската валута, щеше да знаеш по-добре. Всъщност, ако имаше познания относно историята на валутния пазар, щеше да знаеш, за какви ти говоря.

Отново нагло поведение, без никакъв аргумент.. Хейтвай си на воля и се прави на голям разбирач колкото си щеш сред малките дечица. Направо се издигаш в очите на слепите. От 4 поста освен да се правиш на много интересен и тежък - нищо друго.

Lupus in fabula

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аргумент да защитиш твърденията си, че не съм прав.

Ако беше прочел малко за американската валута, щеше да знаеш по-добре. Всъщност, ако имаше познания относно историята на валутния пазар, щеше да знаеш, за какви ти говоря.

Отново нагло поведение, без никакъв аргумент.. Хейтвай си на воля и се прави на голям разбирач колкото си щеш сред малките дечица. Направо се издигаш в очите на слепите. От 4 поста освен да се правиш на много интересен и тежък - нищо друго.
    Остави го че банне ли ни съм си приготвИл баш е тука ножа да си режа вените и на двете ръце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си