- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Използва ли ме?
хаха, използва тедаже мога да сложа някой лев, че чете и този форум
![]()
хаха .. чакай,чакай няма за какво да ти завиждам?![]()
Или пък ти си мислиш,че бих ти завидяла за това,че си админ на някаква безмислена игра или,че излизаш с момче дет дори не би те отразило ако те види някъде на улицата .. или за нещо друго ?!![]()
За личните нападки използвай ЛС то! Тука не ти е място за спам или само реклама.
гъделичкаш му егото![]()
не падай толкова ниско да му се молиш едва ли не, като го каниш и търсиш постоянно..
честно казано, аз ако напиша на някого “ще видим“ 100% го режа.. шанс
ако толкова искаш да разбереш кво що става или го питаш директно, или по заобиколен начин се почват някви др „игрички„ от рода на: спираш да му пишеш и да му помагаш, той я те търси я не, ти тъгуваш, той търси спонсорство в играта, ти не му го осигуряваш, той спира да се занимава с теб и т.н.
решавай си![]()
По-добре не му досаждай, може да нe тe e харесал![]()
Big or small, lies are lies !
Може би наистина не те е харесал.Не знам,но не си струва да се чудиш къде е ,защо не ти пише или звъни и тем подобни.Повечето така правят.Остави го и не се занимавай с него щом няма желание да ти отговаря и да се вижда с теб.
Бившето ми гадже по същия начин,когато му говорех ,затова как чакам да излезем или сменяше темата ,или изобщо не пишеше.Бяхме гаджета от дълго време,живеехме в един квартал,но уви ..всичко е въпрос на желание,старание и любов!![]()
Според мен може и само да те използва заради играта вече.
Като сте си говорили по скайп и ти е видял снимки може и да си му допаднала щом е излязъл с теб, но като сте излезли ти и неговите очаквания за теб може и да са се разминали. Нещо в теб може да го е поотблъснало, нещо в характера ти. Ето например тук проявяваш малко големичко самочувствие (може и да е само за прикритие, което не е рядкост), но хората ти говорят нещо съвсем добронамерено ти им се репчиш все едно след малко ще ги набиеш. Разбери че не всеки трябва да е на твоето мнение. Ако и с него си се държала така ясно. И на мен не би ми било приятно да се занимавам с момиче, което на всяка дума ме контрира, не се вслушва, мисли си че само нейното мнение е правилно и не се държи уважително. Ако така си се държала и с него ясно. Някои мъже не обичат да се съобразяват с капризи, но пък защо да не се възползва от благинките ти докато може.![]()
Oпределено момчето просто не си пада по теб по начина, по който ти си падащ по него, това е.