.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

В автобуса...

Здравейте.Потърсих малко и намерих една тема само че там проблема на автора е на самата спирка ,а моя е в самия автобус.Та ето какво стана...Днес поради някакви си причини майка ми ме накара да се кача в автобуса /да не ми е било уш студено.../ и ми даде пари за билет.Аз код а прая,за ко да вървя и се качих.След една спирка/значи това ще е някъде в кватала/ се качиха много момичета и едното адски красиво /предполагам и умно/ седна точно до мене,после си показа картата и т.н.След минута-две дойде времето да слизам .Аз и казах най-любезно "Извинете,мга ли да стана" ,тя се обърна към мене засмя се и стана.След като слязах от автобуса я погледнах и и намигнах,а тя естествено пак се усмихна.Та моля ви понеже съм 99% сигурен ,че утре пак ще видя,какво да и кажа или вообще как да я заговоря и там да я поканя на среща...

П.П.Благодаряяя вииии МНОГО !!
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Напиши си номера на едно листче и й го дай на слизане. Сестра ми така се започна с едно от гаджетата си. ^^

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Напиши си номера на едно листче и й го дай на слизане. Сестра ми така се започна с едно от гаджетата си. ^^
    Я разкажи малко по-подробно за това,Мерси.

П.П.Това ми хареса и ще ми е любопитно как ли ще реагира,но пък ако погледнем по навътре в твоето рпедложение,ще забележим ,че все пак сестра ти е дала бележката.Естествено,всяко момче ако получи такава бележка ще разбере ,че момичето го харесва/евентуално"влюбено" е в него/.При мен има малък шанс и да не се получи ,защото момичетата са малко тъй,"по-затворени" да ги нарека ,че да не ги обидя...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    пишеш си номера/скайпа/facebooka на билета или на малко листче и като търгнеш да слизаш и го оставяш в ръцете или и го пъхаш в джоба

Супер фен

Re: В автобуса...

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Здравейте.Потърсих малко и намерих една тема само че там проблема на автора е на самата спирка ,а моя е в самия автобус.Та ето какво стана...Днес поради някакви си причини майка ми ме накара да се кача в автобуса /да не ми е било уш студено.../ и ми даде пари за билет.Аз код а прая,за ко да вървя и се качих.След една спирка/значи това ще е някъде в кватала/ се качиха много момичета и едното адски красиво /предполагам и умно/ седна точно до мене,после си показа картата и т.н.След минута-две дойде времето да слизам .Аз и казах най-любезно "Извинете,мга ли да стана" ,тя се обърна към мене засмя се и стана.След като слязах от автобуса я погледнах и и намигнах,а тя естествено пак се усмихна.Та моля ви понеже съм 99% сигурен ,че утре пак ще видя,какво да и кажа или вообще как да я заговоря и там да я поканя на среща...

П.П.Благодаряяя вииии МНОГО !!
    И ЗА КОЙ НОМЕР АВТОБУС СТАВА ВЪПРОС ЗА 83 ЛИ ИЛИ КОЙ?

Охаа видял си адски яко момиче.Заговори я примерно питайя как се казва,и като тръгваш да слизаш и пусни в ръцете името ти+скайпа/гсм номаре/фейсбука/или нещо от сора.И ДА ЗНАЕШ ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ПИТАШ ПРОСЛОВУТИЯ КОКО95,А НЕ КАТО В ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ ЗАЩО ПУСКАШ ПО 15 ТЕМИ НА ДЕН.оМфГ

Град
    Варна

Re: В автобуса...

Цитирай Първоначално написано от koko95
    И ЗА КОЙ НОМЕР АВТОБУС СТАВА ВЪПРОС ЗА 83 ЛИ ИЛИ КОЙ?
    Искаш да ми я откраднеш ли?

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    ^С кой автобус си наистина ? Щото помня, че си от МГ Варна ^^

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    ^С кой автобус си наистина ? Щото помня, че си от МГ Варна ^^
    Хехе.Аз тука съм бил известен е Еми с десетката слизам на ХЕИ или на Спартак и после на 7,15,209,101,115 кот дойде и слизам на Явор или на онази другата пред OMV-то...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Не, не си известен, веднъж ти писах ЛС
    Кви са тия сложните схеми дето ги прайш бе Ще се прикачваш на 100000 автобуса.

ПТ : Питай я от кое даскало е, нещо такова

Я разкажи малко по-подробно за това,Мерси.

П.П.Това ми хареса и ще ми е любопитно как ли ще реагира,но пък ако погледнем по навътре в твоето рпедложение,ще забележим ,че все пак сестра ти е дала бележката.Естествено,всяко момче ако получи такава бележка ще разбере ,че момичето го харесва/евентуално"влюбено" е в него/.При мен има малък шанс и да не се получи ,защото момичетата са малко тъй,"по-затворени" да ги нарека ,че да не ги обидя...
    ТОЙ на НЕЯ й е дал бележка с номера си. Може да пробваш и със скайпа. Ако ти звънне/ те добави, хубаво. Ако не, здраве да е. ^^

Дочетох ти поста... Ти от Марс ли падаш, извинявай? Да обидиш тях? С кое? Ти си харесал нея, даваш на нея номера си. Тях ги игнорваш. Съжалявам, не всички момичета ловят окото от пръв поглед.

Голям фен Аватара на xinfamous
    [vbox7]http://vbox7.com/play:ba1e7f08[/vbox7]

Не съм някой мазник,няма да ти намигна
    Аз съм мръсник и ща настигна.
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Това е добре, но за момиче. Никога не си давай така телефона на някоя кифла и да чакаш да ти се обади, ако въобще го направи. Целта е да й искаш телефона и тя да чака ти да и се обадиш. Преди тва питаш как се казва, разбира се... Гледай другия път като я видиш да го направиш, щото може да не я и видиш повече.
    Temet Nosce

벨야카

Само не знам как реши, че ние момичетата трябва да чакаме вас момчетата да ни звъните.
    Ако тя е с приятелки, би било още по-тъпо да й поиска телефона пред всички, нали от т'ва се притеснява. Освен това, давайки й номера/ скайпа си, й оставя избор. Тя може да се обади, но може и да не се. Така ще разбере дали му се кефи или не.

Град
    Варна
    Ха вижте ко намерих ,та реших да го споделя и с вас...

http://www.lover-bg.com/2379/

П.П.А търсех нещо по психология

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    И ко стана? Днеска видя ли я пак?? Че ми стана интересно
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Да видях я,но не седна до мене /а една грозна от старото ми даскало/,а зад мене /даже си бях приготвил листче с телефона си /.На слизане я погледнах и тя гледаше мене ???Ако ми го разстълкуваш това е браво щи кажа

Град
    София
    аххахаха тука стана интересно ще следя темата то не е казано,че трябва да седне до тебе,може на слизане да отидеш до нея и да и пуснеш листчето

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    аххахаха тука стана интересно ще следя темата то не е казано,че трябва да седне до тебе,може на слизане да отидеш до нея и да и пуснеш листчето
    Да на слизане аз ще стана ще отида до задната седлака "ще и пусна" листчето и ще отида до вратата

Град
    София
    миии да,така ще види че си направил "усилие" да се добереш до нея и да и пуснеш листчето

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    миии да,така ще види че си направил "усилие" да се добереш до нея и да и пуснеш листчето
    Не мога да го направя.

/Ако някой друг може вместо мен му давам 50 лв./

П.П.Шегувам се

Утре ще видим как ще е.Този път нистина ще я гледам постоянно.Ако има обърнати седалки назад ще седна на тях... Да видим къв знак ще ми даде

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Да видях я,но не седна до мене /а една грозна от старото ми даскало/,а зад мене /даже си бях приготвил листче с телефона си /.На слизане я погледнах и тя гледаше мене ???Ако ми го разстълкуваш това е браво щи кажа
    Е, щом те гледа - Това е добър признак А ако те е гледала постоянно - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Варна
    Тука става забавно.. ще следя с интерес развитието! Успех с момичето, тва с бележката наистина е готино :P

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Аве шматка, резил ще си, ако го направиш това. Искай номера, не и давай хварчащи листчета от халваджийски тефтери. Ако те е страх да я заговориш и искаш телефона си недостоен. Край.
    Temet Nosce

벨야카

И аз мисля така. Просто поискай номера и. Да забавно е тва с листчето , но за 10 годишни. Искаш и номера и тва е . После може да и се обадиш, да обясниш кой си , да предложиш да пиете по едно кафе. А не като някой олигофрен да отидеш, да и бутнеш някъв номер и да слезеш набързо и после да чакаш над телефона. Представи си гледаката от страни .. как ти се струва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си