- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В автобуса...
Здравейте.Потърсих малко и намерих една тема само че там проблема на автора е на самата спирка ,а моя е в самия автобус.Та ето какво стана...Днес поради някакви си причини майка ми ме накара да се кача в автобуса /да не ми е било уш студено.../ и ми даде пари за билет.Аз код а прая,за ко да вървя и се качих.След една спирка/значи това ще е някъде в кватала/ се качиха много момичета и едното адски красиво /предполагам и умно/ седна точно до мене,после си показа картата и т.н.След минута-две дойде времето да слизам .Аз и казах най-любезно "Извинете,мга ли да стана" ,тя се обърна към мене засмя се и стана.След като слязах от автобуса я погледнах и и намигнах,а тя естествено пак се усмихна.Та моля ви понеже съм 99% сигурен ,че утре пак ще видя,какво да и кажа или вообще как да я заговоря и там да я поканя на среща...
П.П.Благодаряяя вииии МНОГО !!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Напиши си номера на едно листче и й го дай на слизане. Сестра ми така се започна с едно от гаджетата си. ^^
Я разкажи малко по-подробно за това,Мерси.Първоначално написано от TheNewReligion
П.П.Това ми хареса и ще ми е любопитно как ли ще реагира,но пък ако погледнем по навътре в твоето рпедложение,ще забележим ,че все пак сестра ти е дала бележката.Естествено,всяко момче ако получи такава бележка ще разбере ,че момичето го харесва/евентуално"влюбено" е в него/.При мен има малък шанс и да не се получи ,защото момичетата са малко тъй,"по-затворени" да ги нарека ,че да не ги обидя...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
пишеш си номера/скайпа/facebooka на билета или на малко листче и като търгнеш да слизаш и го оставяш в ръцете или и го пъхаш в джоба![]()
И ЗА КОЙ НОМЕР АВТОБУС СТАВА ВЪПРОС ЗА 83 ЛИ ИЛИ КОЙ?Първоначално написано от MaGuSs
Охаа видял си адски яко момиче.Заговори я примерно питайя как се казва,и като тръгваш да слизаш и пусни в ръцете името ти+скайпа/гсм номаре/фейсбука/или нещо от сора.И ДА ЗНАЕШ ВИНАГИ МОЖЕШ ДА ПИТАШ ПРОСЛОВУТИЯ КОКО95,А НЕ КАТО В ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ ЗАЩО ПУСКАШ ПО 15 ТЕМИ НА ДЕН.оМфГ
Искаш да ми я откраднеш ли?Първоначално написано от koko95
^С кой автобус си наистина ? Щото помня, че си от МГ Варна ^^
Хехе.Аз тука съм бил известен еПървоначално написано от Pa3yMeH
Еми с десетката слизам на ХЕИ или на Спартак и после на 7,15,209,101,115 кот дойде и слизам на Явор или на онази другата пред OMV-то...
Не, не си известен, веднъж ти писах ЛС![]()
![]()
Кви са тия сложните схеми дето ги прайш беЩе се прикачваш на 100000 автобуса.
ПТ : Питай я от кое даскало е, нещо такова![]()
ТОЙ на НЕЯ й е дал бележка с номера си. Може да пробваш и със скайпа. Ако ти звънне/ те добави, хубаво. Ако не, здраве да е. ^^Първоначално написано от MaGuSs
Дочетох ти поста... Ти от Марс ли падаш, извинявай? Да обидиш тях? С кое? Ти си харесал нея, даваш на нея номера си. Тях ги игнорваш. Съжалявам, не всички момичета ловят окото от пръв поглед.
[vbox7]http://vbox7.com/play:ba1e7f08[/vbox7]
Не съм някой мазник,няма да ти намигна
Аз съм мръсник и ща настигна.![]()
Can It All Be So Simple ?
Това е добре, но за момиче. Никога не си давай така телефона на някоя кифла и да чакаш да ти се обади, ако въобще го направи. Целта е да й искаш телефона и тя да чака ти да и се обадиш. Преди тва питаш как се казва, разбира се... Гледай другия път като я видиш да го направиш, щото може да не я и видиш повече.Първоначално написано от TheNewReligion
Temet Nosce
벨야카
Само не знам как реши, че ние момичетата трябва да чакаме вас момчетата да ни звъните.
Ако тя е с приятелки, би било още по-тъпо да й поиска телефона пред всички, нали от т'ва се притеснява. Освен това, давайки й номера/ скайпа си, й оставя избор. Тя може да се обади, но може и да не се. Така ще разбере дали му се кефи или не.
Ха вижте ко намерих ,та реших да го споделя и с вас...
http://www.lover-bg.com/2379/
П.П.А търсех нещо по психология![]()
![]()
![]()
И ко стана? Днеска видя ли я пак?? Че ми стана интересно![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Да видях я,но не седна до мене /а една грозна от старото ми даскало/,а зад мене /даже си бях приготвил листче с телефона сиПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
/.На слизане я погледнах и тя гледаше мене
???Ако ми го разстълкуваш това е браво щи кажа
![]()
аххахаха тука стана интересно ще следя тематато не е казано,че трябва да седне до тебе,може на слизане да отидеш до нея и да и пуснеш листчето
![]()
Да на слизане аз ще стана ще отида до задната седлака "ще и пусна" листчето и ще отида до врататаПървоначално написано от MarkKnight
![]()
миии да,така ще види че си направил "усилие" да се добереш до нея и да и пуснеш листчето![]()
Не мога да го направя.Първоначално написано от MarkKnight
/Ако някой друг може вместо мен му давам 50 лв./
П.П.Шегувам се![]()
Утре ще видим как ще е.Този път нистина ще я гледам постоянно.Ако има обърнати седалки назад ще седна на тях... Да видим къв знак ще ми даде![]()
Е, щом те гледа - Това е добър признакПървоначално написано от MaGuSs
А ако те е гледала постоянно - ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тука става забавно.. ще следя с интерес развитието! Успех с момичето, тва с бележката наистина е готино :P
Аве шматка, резил ще си, ако го направиш това. Искай номера, не и давай хварчащи листчета от халваджийски тефтери. Ако те е страх да я заговориш и искаш телефона си недостоен. Край.
Temet Nosce
벨야카
И аз мисля така. Просто поискай номера и. Да забавно е тва с листчето , но за 10 годишни. Искаш и номера и тва е . После може да и се обадиш, да обясниш кой си , да предложиш да пиете по едно кафе. А не като някой олигофрен да отидеш, да и бутнеш някъв номер и да слезеш набързо и после да чакаш над телефона. Представи си гледаката от страни .. как ти се струва?