- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В автобуса...
Ами можеш да започнешп от там , първо се запознайте, вземи и номера, излезте някъде![]()
Аз също имам случка в автобус като бях в средното. Една неометълка ме отреза след ключовафа фраза многу съм срамежлив и нъ мъ бивъ...
ама точно тогава станах пич и след 3 месеца я видях как и увисна езика след мен ама не нъц нанайсе![]()
дайте своя вод за мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моля, застреляй се
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Шшш.Пич по-шпокойно ,че нешпокойштвото убива.Първоначално написано от umri
Шмога да я заговоря шякак си ,ама си представям:
" Здравей!
-здравей
Приятно ми е ,Атилла
- и на мен .......
Дай си номера, моля те да ти се обадя довечера да излезем на кафе
-Я са гръмни
Нямам пистолет
-Ето ти ти пинсета,ръгни си я в окото... "
Добре това на края беше съпер брутално ама де да знам имам чувството ,че неа стане ,това момиче не е като предишните![]()
За днеска никви новини.Аз нямам първи час и не се видяхме...Първоначално написано от GaBs_BaBs
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ех, жалко!Дано утре има нещо ново
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Яко... преди година и аз пуснах една тема ,бих казал за същото нещо и същото заглавие.Авторът ще попита какво се случи ... е видях я преди няколко месеца и вече не изглеждаше толкова добре ,както преди![]()
Ооо и аз така колко яки момчета съм виждала по градските транспорти.Обаче аз повечето не ги виждам повечето или пък много рядко![]()
А по темата...И аз мисля,че ще е по-добре да я заговориш.Щом те гледа всеки път,това според мен определено е знак,че те харесала.Кажи и здрасти!Няма да те изяде!Дори най-вероятно ще и стане кеф![]()
Интересна тема,и аз ще я следя!![]()
Пич, качвай се на 31 .. и мен да видиш.. xD
Базикам се .. по-добре се представи на въпросното девойче, разменете скайпове,фейсбуци и прочие .. поразпитай я там къде учи, какво харесва .. после си я кани на кафенца и така ..
Успех с мацето .. и нека силата е с теб .. xD
Е, нещо ново днеска? Цялата съм в слух *четене*![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ur a pussy? Or just don't have the balls to tallk to a girl in the fuckin buss? IDK oO Pick your answer![]()
Дай и номера на кредитната карта или един тлъст и солиден чек.
Шегувам се, разбира се
Иначе ... няма определени напътствия как да съблазниш (свалиш) некое девойче. Ако си свободен и общителен човек, няма да имаш затруднения.
К'во да стане.Днеска се качи и отиде на задните седалки.Добре ,че автобуса беше с 3 врати и аз като ще слизам се обърнах към задната врата.Не знам,забелязах ,че се е замислила за нещо и гледаше надолу и слязах.Първоначално написано от BlackEyedPeas
-Проблем...Ако си свободен и общителен човек, няма да имаш затруднения.
-Уча Немски и Руски език.Само не ме занимавай и с Английския иначе разбрах какво казваш...Имаш няколко грешчици...Ur a pussy? Or just don't have the balls to tallk to a girl in the fuckin buss? IDK oO Pick your answer Laughing
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ех, жалко, дано днеска поне успееш да я заговориш![]()
♥ 2PAC ♥
Иба ма'а му... толкоз ли е страшна таз девойка че видните ни форумски гурута цяла седмица обсъждат как ще бъде заговорена и нещата са още на етап планиране?
Ако ти стиска под лъжичката е друг въпрос де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Айде чакаме вече резултати -не е толкова трудно-не бива да ти пука изобщо-един живот живееш айдеее![]()
Рискуваш единствено да ти открадне парите.![]()
ее айде направи първата стъпка .. и на мен ми стана интересна темата , ще я следя с интерес!
Седни до нея в автобуса.Кажи и " здрасти,как си ",то разговора ще си тръгне от само себе си ако и тя има интерес.Ако ли не - заеби я,не си заслужава.
Брат ти все пак си Атилла вождът на хуните давай по смело... според мен си изпусна шансът още 2рият ден![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Не знам, но явно само на мен ми се струва странно да заговориш някое момиче в автобуса с репликата : "Здравей как си" или нещо от сорта..
![]()
![]()
![]()
Не си само ти, спокоПървоначално написано от webmast3rche
![]()
![]()
" Здравей!
-здравей
Приятно ми е, Атилла
- и на мен .......
Виждам, че слизаш еди си къде, от еди си кое даскало ли си?
лалала
лалала"
Следващият път в автобуса пак я заговаряш, и като ти се отдаде добра възможност й искаш телефона.
"Добре това на края беше съпер брутално ама де да знам имам чувството ,че неа стане ,това момиче не е като предишните" Братле, ако си имал толкова предишни, до сега да си излязал с нея 100 пъти.
МОМЧЕ