- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В автобуса...
Няма от какво да се притесняваш ! Щом сте се видяли няколко пъти намигни й усмихни й се нещо и като те погледне или ти отвърне отиди при нея и я избазикай нещо от сорта " Нещо много често се засичаме с теб " нз си кво и и се представиуспех
Интересна темааАбе какво стана с тва момиче, побързай да не я изтървеш
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Значи, заставаш до нея, вкарваш и едно рамо и викаш: "Еее, да не караш чувал с картофи бе шофьорче!" Тя пада на земята, чупи си крака, ти почваш да и се извиняваш закарваш я в болницата и уж от чувство за вина почваш да и ходиш на свиждане всеки ден, така 100% ще се заговорите! Обещавам! Закле'ам се!
тва с листчето е яко, трябва да пробвам като се возя, ама на моите години не е яко да се возиш в адския транспорт. шанса да забиеш нещо е нищожен
и кво му е странното на тва "здрасти, как си?"
добре човек то момиче е ще чака ти да я заговориш не тя тебе . другия път видиш ли я отиваш до нея срамежливо (повечето харесват това) и казваш ... "здрвей .... малко съм срамежлив но немога да отлепя очи от теб просто и.. аз съм петканчо (или там както се казваш) и подаваш ръка тя си казва името и ти продължаваш с думите "малко странно ми се струва защото рядко се запознавам така но дано не е проблем за теб ..." тя казва нещо и ти почваш с стандартните въпроси "къде учиш , как да даскалото , разкажи някоя интересна случка (ТИ не да я питаш за такава) ако трябва излъжи ГРАБНИ И ВНИМАНИЕТО . Попитай я като тръгваш или тя преди теб -"ам... утре дали ще се видим" тя ако каже да ти просто учтиво отвръщаш "добре хайде чао и приятен ден... " или нещо такова измисли никой не те иска да си надут и да се гъзарееш (не казвам че го правиш щом още не си я заговорел кротичък си значи) и така другия път като се видите говорете си искай скайп 1во станете приятели после мисли за друго.Имаш ли търпение имаш всичко
life is a road.ride it hard
как никой не каза "карти и минети за проверка!"
ааааааааайде обаче авторът да се яви и да каже какво става![]()
п.п хъм, сетих се за една друга такава тема
'' глигани ''![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз кво ви разпраамПървоначално написано от Tennnnn
![]()
а/у слушаме димчоу (;Първоначално написано от xinfamous
П.П-Просто бъди себе си (; Попитай я как се казва ,къде учи .. толкова ли е сложно (;![/i]
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Дам такос е хорца.Извинявам Ви се за едномесечното чакане,но такава бе съдбата /нещо напоследък много започнах да използвам тази дума ма здраве му кажи/ . Та значи ето я истината... Минах втора смяна и вече не се засичаме... Времето става топло мисля пешачката на даскало тъй че никакви шансове.. Инак благодаря на всички ви за страшните предложения и падам на колене пред radybt, той ме разби !!!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!