- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах тези момчета
има едно момче уж ми е гадже целували сме се но на него не му се получава пък и е голям лигльо и аз не го харесвам !1!!
Един мой приятел онзи ден ми призна че ме харесва и ме целуна каза че ще ми даде колкото време ми трябва само да сме заедно .Той е 1 година по голям от мен но аз го харесвам ! и така въпроса : Как да кажа на първия че искам да скъсаме без да го наръня много ?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
Няма как да го нарЪниш, понеже няма такава дума, но ако не искаш да го нарАниш.. то ако момчето изпитва чувства това е неизбежно. Просто му кажи спокойно, че не изпитваш нищо към него и нещата не се получават. Дръж се като голямо момиче. Няма от какво да се притесняваш.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
![]()
![]()
![]()
![]()
кажи му, че не му се получава
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
oтрежи го спокойно,без да се притесняваш..едва ли би реагирал остро...просто му кажи че не испитваш нищо вече към него
и че не би искала да продължите заедно нататък и готово!
![]()
Кажи му че не го харесваш вече само не казвай че харесваш друг
Ами аз като гледам няма да нараниш чувствата му особенно,най-много да нараниш егото му.Няма как просто.Казваш му,че не се получава и така.
Не му става на кокалче?
Хахах на него не му се получавало .. че на тебе получава ли ти се ?!Виждам колко мозък имаш,че да определяш някого по това.
Kифла.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Направи си "тестче" у фейсубуку, в което да излезе резултат нов0 гаджи. И така можеш да го оставиш по фейсбук!
Ама сериозно по-добре не се възпроивеждай - ти си грешка в човешкия геном.![]()
Бла бла без да го нараня много.Казвай направо нали е мъж трябва да го приеме!!!
Надали ще го нарЪниш много...Казвай го директно без увъртане и добре си помисли дали трябва да се занимаваш с гаджета или още ти е време да играеш с приятелки наволя...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
+1Първоначално написано от Naman07
![]()
КифлЪ![]()
--------------------------------------------------------
Еклер.
Не му се получавало..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?