- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли правили секс с непознат(за кеф)?
Значи ако някой в чата или в скайп ви предложи да правите секс бихте ли приели?И ако някой иска кекс да сподели
Секс искам,да,ама с приятелят ми. А иначе-не бих спала с непознат.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Бих правила но ако е хубав и не е над 17 год
Под хубав разбираме не някой дебел пъпчасал циганин даже и циганин да не е ако е дебел и пъпчасал НЕ
Заключение от цялата тема: "Боже, бих правила секс с поддържан пълнолетен циганин, но само ако ми е приятел и има скайп".. Добреее![]()
aко нямам сериозен приятел,може би щях да имам някой просто за секс,щото не всеки става са сериозни неща,но е задължително да ми харесва.Иначе съм твърдо потив секса с непоснат когато си обвързан!!!
а на 16 ако е би ли го направила?И не е циганин?Първоначално написано от shmatka96
Качи някоя снимка да те видим.Първоначално написано от koko95
Бих правила, ако не бях обвързана. Не и с предложение по скайп обаче. Ако ще е секс за една нощ трябва да ми остане хубав спомен, да има интрига, зарибявка ... т.е. бих на някой купон примерно. Но в никакъв случай не бих го превърнала в практика.
да качи снимка да те видиме и ще ти кажаПървоначално написано от thefreak
![]()
Първоначално написано от shmatka96
![]()
![]()
Да си пратя фб-то си по ЛС?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
видинПървоначално написано от gotniq
![]()
Първоначално написано от gotniq
айдеее готиния пусна мухлясалите си мрежи и кривата си въдица
![]()
Да бих,но преди това 6те се поизпотя да сваля мадамата и тогава 4ак 6те го направим,но само ако и тя го желае.Пък кой знае може и да си паснем и за не6то пове4еНо дори и да е само за 1 ве4ер 6те се постарая да стане така 4е след време да се се6таме и двамата с усмивка :P
btw: до пи4а,който се опитва да забива мадами пред компа и то във форум за секс...пи4 вземи се в ръце и ако иска6 да топне6 4у6лето вземи се постарай малко пове4е.да ре4ем на живо...
Не мисля,че бих спала с непознат. При мен е така,че винаги трябва да познавам човека и след това да става каквото ще..но непознат-не!
'96 набор си! Затвори си краката и се засрами!Първоначално написано от shmatka96
По темата: Не бих го правила с човек, който не познавам.
И спря да се върти за миг земята..
От простотията на хората лиПървоначално написано от MedSestrata
, няма смисъл , тъпички ще си останат наборите 96
Силна тема![]()
![]()
По темата: Зависи от мацката. Ако ми допадне като се видим, защо не?
Welcome to the Jungle...
бахти загорялата работа слон да ви дадът ще го ебете![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Искам секс, но само с приятелят ми ..
Намеци за секс в скайп съм получавала,но директен въпрос не и все пак не бих приела.![]()
Ако е накои от нета не,но ако сме се запознали в някоя дискотека да,правила съм го.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..