- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Състезание за красива кожа на лицето :)
Дойде ми идеята да направим едно състезание за това, коя мацка ще постигне в период на 2 седмици най-красивата кожа на лицето.
За целта първо трябва да съберем участници и за определим старта.
Ето ги и правилата, който трябва да се спазват:
Всяка участничка трябва първо да опише типа кожа, който има; недостатъците; годините си. След това всяка трябва да си води записки за всеки един ден от тези 14 дни - какви процедури е правила; каква козметика е ползвала; маски; грим.. всичко каквото се сетите като всичко трябва да поства в темата. След като минат тези дни всяка участничка трябва да си направи извод: как чусва кожата си в момента; какво се е подобрило и т.н.
Другите правила са:
- Да пием на ден най-малко 2 л вода;
- Да ядем най-вече плодове, но и да не забравяме протеините;
- Да не забравяме, че кожата трябва да е постоянно чиста;
Аз съм първаа..Кожата ми е по-скоро мазна. Имам черни точки, люпи се в областа около носа, имам акне. На 17 години съм
![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Ооо, това е много интересно! Поздравления за идеята!Ако се съберем повечко, съм навита.
Кожата ми е светла, прозрачна, чувствителна. Не е мазна, нито пък суха. Периодично ми се появяват черни точки, бели точки и разни пъпчици. На 15 съм.
all day... all night... what the fuck?!
Тва почва да ми мяза на Фейсбук
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Кожата ми е нормална,имам черни точки по носа и малко пъпки по бузите.На 14 съм.
Искам да си изчистя кожата.Смятам да ползвам Acne Out Lotion и Acne Out Cleaneser за пъпките,а за черните точки на Nivea маски за лице от Мъртво Море.
Мисля,че идеята е доста добра-една "състезание" е мотивиращо и мисля,че ако се направи такова в "Диети - дневник" ще се постигнат по-добри резултати.![]()
мойта кожа е нормална...пъпки нямам,никога не са ми излизаличерни точки и такива сякви неща също нямам..на 15 съм
според мен е по - добре това просто да е като съвместно подобряване на кожите, отколкото състезание... освен ако целта не е по - голяма мотивация![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
еми аз съм на 13 кожата ми е по-скоро мазна периодично ми се появяват петна по носа ( и под устната в началото на всеки сезон ми излиза една много гадна пъпка) пъпки никога съм нямала като цяло
.. и май е това
![]()
съжалявам ама ми се струва тъпичко ...
Hostis Honori Invidia
Да!!!Първоначално написано от Rebirthing
Миенето на лицето с трици също ми се отразява добре.
Сега се сещам и за една маска,която бях намерила в друг форум и ми хареса много:
В чашка слагам около 1с.л. бяло брашно,няколко капки лимон и разбърквам с малко минерална вода докато стане рядка каша-нито много водниста,нито много гъста.Намазвам на лицето както се слага маска(пази си косата,трудно се отмива,ако се изцапа).Когато се втвърди,след около 15 мин.може би-тя започва да ти"дърпа"на кожата-я измивам с топла вода.По рецепта е на Джейн Фонда от едно старо списание,много добре ми изчиства кожата.След нея слагам класическата маска-жълтък,1ч.л.мед и 1ч.л.кисело мляко.Пак нанасям,оставям да престои около 20-25 мин.,измивам,слагам си дневния крем и това е.Правя го в неделя от много години,а през седмицата събирам комплименти за кожата си Само дето като чуят,че не съм била на козметик или ползвала много скъпа козметика,повечето се разочароват
^Тази маска с брашното непременно ще я пробвам.![]()
Според мен, ще е по-добре + снимки, щото аз може да каже че нямам нито една черна точка или пъпка и да спечеля![]()
Направо направете темата от сорта на Диети : Дневник 3141. Без състезания и т.н, просто всеки да споделя напредък.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от evalongoriq
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...