- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да забравиш някой, когото още обичаш.. ?
И аз се чувствах по същия начин .. Не бяхме чак 3 години заедно, но аз наистина не можех без него. И изведнъж всичко рухна - останах сама, с надеждите да сме пак заедно. Знаех, че не можем, знаех, че няма да съм щастлива както бях... И продължавах да си спомням какво е било и какво няма да бъде никога повече ... Самата мисъл, че всичко приключи ме измъчваше страшно много... Постоянно гледах снимките ни, плачех и страдах, всичко си правех сама! Където и да отидех, все ми напомняше за него, защото съм била там с него ... В същото време на него изобщо не му пукаше .. Бешще забравил всички тези наши моменти, или поне се правеше... В един момент ми писна да страдам. Писна ми да плача за нещо изгубено. Да се тровя заради някой, на който му е все едно. Изтрих му снимките, спрях да слушам депресиращи песни. В края на краищата така съм по-добре, просто мина време ... Така, че времето лекува и си дай воля, иначе като не искаш да го забравиш дали ще стане? ... Както се казва - старата любов се забравя с нова. Ти имаш такава, просто и се отдай, знам че е трудно, но се опитай, защото знаеш, че ако сама не се опиташ да се оттърсиш от спомена за него, няма как да стане ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!