.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Относно гъбичките..

Та... лекаря ми, ми каза че имам гъбички. Сложи ми едно лекарство вътре във влагалището иии ми каза че от това ще се оправя. Също ми даде и едно кремче да се мажа с него 2 седмици. Но не се сетих да попитам дали мога да правя секс преди да изтекат тези 2 седмици или не? Имате ли някаква идея.. На лекарството което ми поставиха пишеше 3 дена да нямам полови контакти, но на кремчето нищо не пише.

Re: Относно гъбичките..

Цитирай Първоначално написано от MakeMeYours
    Та... лекаря ми, ми каза че имам гъбички. Сложи ми едно лекарство вътре във влагалището иии ми каза че от това ще се оправя. Също ми даде и едно кремче да се мажа с него 2 седмици. Но не се сетих да попитам дали мога да правя секс преди да изтекат тези 2 седмици или не? Имате ли някаква идея.. На лекарството което ми поставиха пишеше 3 дена да нямам полови контакти, но на кремчето нищо не пише.

Попринцип можеш да правиш секс ако не те боли. Самия крем и лекарство обаче може да направи така, че да ти разхлаби "кожичките" в ... и да се обелиш много лошо при секс. По-лошо нещо от гъбички е гъбички на обелена кожа. Тогава може да стане и страшно. Аз ако съм момчето и лепна гъбички от момиче, което е знаело че има, реакцията ми ще бъде много силно негативна след това

ае стискай си пу.... 3 седмици и се мажи

аман от гадни ходещи бацили

И един съвет - след като спреш да се мажеш задръж още 3 дена без секс докато състоянието на тъканите ти се нормализира.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Няма нищо лошо да издържи малко без секс
    Като откача, откачам!

Една приятелка се лекува по същия начин. Казаха и, че е препоръчително да не прави секс, но тя правеше с приятеля си.

по добре потрай малко
    1 не искаш да ги предадеш на приятеля си
    2 както казаха по-горе, можеш да влошиш нещата
    потрай малко,после може един секс маратон да си направите
    ~девойче съм~

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от dimdim
    по добре потрай малко
    1 не искаш да ги предадеш на приятеля си
    2 както казаха по-горе, можеш да влошиш нещата
    потрай малко,после може един секс маратон да си направите
    +кофти е толкова време без секс но се опитай да издаржиш докато изчезнат и се излекуваш,защото както казаха се влушават и може да ги предадеш на приятеля ти

Голям фен
    Здравето е по-важно от единия кеф,не мислиш ли?
    А и ако гаджето ти е разбрано и държи на теб,ще потърпи малко докато се излекуваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си