- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й предложа
С едно момиче ще ходим на кино и искам да и предложа. Знам, че ме харесва и тя знае, че я харесвам. Но какво да й кажа... искаш ли да ходим и тем подобни са изтъркани и някак си детски... на по 15 сме.
Помощ.![]()
НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА БЕ ! ТОЛКОВА ЛИ СТЕ ТЪПИ И СДУХАНИ !!!
За една седмица +2000 точно същите теми пуснахте !!!![]()
Абе, не ми обяснявай колко съм тъп, разбра ли ме?!
Ари е ше ме биеш ли нещо ?![]()
Гледай ся ,най-тъпото нещо е да кажеш "Ай да ходим " ...
Хващаш я за ръка и без да очаква я целуваш ... ти какво повече искаш ?![]()
10000 теми и нищо не разбрахте ейй .
Ае и успех там \/
Боли ме фара за твоите 1000 теми, бе! Не влизам тук всеки ден!
// Благодаря за отговора, все пак.
То си е до човек... да не вземе на втория ден да те пита "Абе,ние ся ходим ли или к'во?". Ти прецени к'во да правиш
бил съм с достатъчно и на нито 1 не съм казвал 'искаш ли да ходим'
личи си че си на 15 щом задаваш подобен въпрос,надявам се обаче да не си толкова прост да не усетиш подходяшия момент и просто да я целунеш :")
Can It All Be So Simple ?
Според мен недей с репликите - "Искаш ли да станем гаджета ?","Хайде да ходим" и тем подобни..Просто са ми доста смешни..
А както ти казаха - я целуни в правилния момент..
Но все пак ти си я познаваш най-добре и би трябвало да знаеш какво ще й хареса,и какво не..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Подкрепям напълно, една моя приятелка така тръгна с гаджето сиПървоначално написано от GLaDOS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аааааааааааааааааааааааа НАИСТИНА ЛИ СТЕ ТОЛКО ТЪПИ ИЛИ НЯМА КВО ДА ПРАВИТЕ И ПУСКАТЕ НЕКВИ ТЪПИ ТЕМИ?
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ами докато вървите до киното, а прегърни, обърни я към себе си, и я целуни.На мен лично така много би ми харесало [женско съм ;] ]! А колкото да Slawi92, ти толкова ли си остър че да изразяваш такова мнение?
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
еми щом не пускам толко глупави теми който се повтарят по 4737430573 пъти и нямам нужда да ми дават съвети за такива неща сигурно съм малко по остър от автора на тематаПървоначално написано от FernandoTorresIkerCasilla
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Нещо много мини-модератори са се навъдили във форумаЦелуни я, приказвай по малко, това е ключа към победата
![]()
Отиваш при нея,целуваш я и ,и казваш ''харесвам те,искаш ли да сме гаджета?''Но какво да й кажa
кратко мълчание, точно преди да се разделите + целувка = това, което искаш
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
хах авторът е споменал че тя знае че той я харесва пак ли да го каже нема смисъл .. по добре като отивате към киното я хвани за ръката и я прегърни а после като излизате от киното я целуни нежно после и кажи че ще и се обаждаш да си пишете по скайп да се виждате и т.н по този начин тя няма как да не разбере че ходите , логично е
![]()
Успех![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Ако наистина си влюбен думите ще ти дойдат от сърцето а не от мозъка. В такъв случай действай без много да мислиш . УСПЕХ
я едно мнение което наистина ми хареса и съм напълно съгласен с него!Първоначално написано от tacho33
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
К'во да й предлагаш ? Брак ли ? Олеле майко, няма да ви дойде акъла в главата. С нито едно момиче с което съм бил, не съм й задавал въпроса "искаш ли да станем гаджета" или "искаш ли да ходим" . Това са пълни глупости. Хващаш я и "5 минути в рая"Ако не се дръпне, значи ти е опечена работата. Айде дерзай.
Кажи й - "ОБИЧАМ ТЕ" и се молиш да не каже "Благодаря"![]()
Сериозно по темата - тези реплики просто са изтъъъркана работа. Просто отиваш, целуваш я, докато сте насаме, казваш евентуално, че искаш да бъдеш с нея (примерно го прошепваш) и готово. Не е нужно й пишеш ферман. Пък и при тоя вариант може и да ти върже без да те харесва под наслов "тъй-тъй ме накара, ще го пробвам що за стока е". И тука отново стискаш и се молиш да не е от резачките и да получиш отговор "К'во прайш бе, ренде такова". В общи линии въпрос на късмет, ама нали знаеш - късметът помага на силните![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Целуни я , или просто си изяснете чувсвата , за които явно си знаете и в двата случая ще се подразбере , че вече ходите без излишната идиотска фраза.
lick lick lick lick me lika e lollipop !
С диамантен пръстен на колене
е тва ме разби ... няма да и предлага да се женят :grin:Първоначално написано от Nakadah
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
ми просто я прегърни ... целуни в правилното време ии то всичко друго ще си дойде само
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii