.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем при регистрация в zamunda

Здравейте, пак съм аз! Искам да попитам защо, когато се опитам да се регистрирам в замунда.нет ми изписва следното нещо:
    Sorry
    The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
    Опитвам след една седмица - пак същото...
    Моля ви, помогнете ми, много искам регистрация там, за да си изтегля на колко неща. А примерно арена.бг добър избор ли е?

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Няма как да ти помогнем/ Постоянно се освобождават регистрации, просто трябва да пробваш отново и отново
    А относно арена... ами в какъв смисъл дали е добър избор? Зависи какво ти трябва. Аз иначе предимно дърпам от замунда
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Sofia
    izpisva ti taka,za6toto saita si ima limit s potrebiteli.Toest ne moje da se registrirat pove4e ot 500,000 i tazi cifra e dostignata.6te moje6 da se regne6,kogato saita si povi6i limita.Arenata ne e lo6a,no tam nqma vse o6te mn torenti.Po-dobur sait za torenti e thepiratebay.com nqma tolkova dobur interface kato zamunda ,no ima su6toto raznoobrazie ot torenti.

Много ви благодаря!
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Град
    Хасково
    Много добър саит за торенти е и www.mininova.org
    the cool is here

regnatite hora tam sa na max i ne moje6 da se regestrira6,trqva postoqno da opitva6,no as teglq ot trakera na internet dostav4ika mi

Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    regnatite hora tam sa na max i ne moje6 da se regestrira6,trqva postoqno da opitva6,no as teglq ot trakera na internet dostav4ika mi
    Е то моя доставчик има 2 тракера и 1 DC хъб, но не винаги качват всичко, което има в замунда, така че е хубаво да си имаш рег там за всеки случай
    Айде ще дебна когато намалее броя на потребителите и ще ти кажа, предлагам и другите да направим така
    Сигурно с ракия.

Значи ще чакаш докато не се освободи някое място. Все някога ще пуснат регистрацията. А като я пуснат и ако си направиш потребител, сийдвай! Не се стискай (:
    Клик ми (:

Супер фен
    значи ако аз ако нещо не успея да си намеря в замунда ползвам torrentz.com това е torrent search engine който ти дава линкове към няколко по големи тракера нещо подобно на Torrentspy.com който е затворен ... незнам дали завинаги или само моментно

само незнам дали torrentz като ти даде линк към торент в друг тракер няма да ти иска да се регистрираш и там (не съм смъквал толкова много от там и затова незнам само няколко игри за PS1) защото torrentspy не изискваше регистрация в другите тракери а търсеше в над 1 500 000 торента

та ако искаш може да пробваш torrentz само дето като си смъкваш филми примерно ще трябва от друго място да си търсиш subs
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Хора, тва с чакането хич не е работа ; )
    аз чакам да се регна сигурно от месец и нещо, проверявам по няколко пъти на ден и вечер .. и не се е освободило място
    ако някой успее плс дайте рега насамм :S искам хубаво място откъдето да тегля филми и т.н. .. преди съм теглила от zamunda и е наистина мн удобно да се тегли оттам .. теглила съм и от други места където обаче после трябва да ровиш по допълнителни сайтове, за да търсиш субтитри примерно .. и е мн кофти

Град
    Sin City
    В момента има свободни акунти - бърззоооо регвайте се !!!!
    Сигурно с ракия.

i az iskam da imam reg v zamunda

ox i az imam sa6tiq problem mnogo mi se iska da imam registraciq 6toto iskam da si svalq edno film4e deto samo tam go ima ama s tozi limit...dy6ata mi se ima4i

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си