- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от помощ!
Здравейте съфорумноци.Имам въпрос, какво бихте поискали от приятелката си, ако можете да поискате аблютно всичко-например от загубен бас. Давайте идеи колкото душа ви подсказваМерси предварително..
хах ми секс кво да искам![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
да млъкне поне за малко
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да ми духа на челна стойка![]()
Като откача, откачам!
Ми да е то секс ама не6то по така то за тва е ясно..
или пък с някви кюфтета и пържолиПървоначално написано от Bukmop
![]()
Be yourself..
секс..мн ясно))
ако обичаш анален..искай дупето :P![]()
+Първоначално написано от kiki1991
И ако това се случи, отдели повечко внимание на "процеса"...да не пишеш после в"За Или Против Аналния Секс Сте и Практикувате Ли Го?" , че не е готино, шото някоя ака някъде където не трябва...
![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Аз ако бях щях да поискам да ми е роб през деня,а аз на него през нощта
![]()
И ест-това не значи да го караш да пере,чисти,етц![]()
![]()
да вземе не6то за пиене и да дойде у нас да гледаме филм заедно...,а след филма и без бас е ясно какво 6те стане,но така изглежда до известна степен романти4но![]()
Бих я помолил поне един път в живота и да ме погледне с очи не криещи се зад маска.
Първоначално написано от Stalkerrz
+1
^
![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Трогателно е...но тъй като не сме в сериал...тои ше и поиска анален секс!Първоначално написано от Fatique
![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Аз не съм фен, ама ако харесваш футбола е добре.
Да ти сготви пържоли и пържени картофи, направи салати, сипе ракия, бира. През това време ти си пред телевизора и по време на първото полувреме ядеш, пърдиш оригаш, на почивката ти вдига масата и цялото второ полувреме си слагаш краката на масата, докато тя е между тях и ти прави бавна, безкрайна свирка, като и казваш да забърза в продължението и, точно когато твоят отбор вкара гол ти да и напълниш бузите със сперма.
Повече на бас със теб няма да се хване...
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от vasko9933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Abso FUCKIN lutely.Първоначално написано от umri
![]()
Welcome to the Jungle...
Доживотна свирка...
God is an idiot, I have DNA...
ВъзхитителноПървоначално написано от DNA
![]()
![]()
А иначе - да си измисли наказаниеИ ако не е достатъчно строго, да си измисли друго. Ако е прекалено строго - да го направи 2 пъти. Така ще открие перфектният баланс
![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Мойта секс не отказва готова е винаги за това не бих искал това. Щях да поискам да ме остави 1 ден намира без да ме разпитва, звъни и досажда на главата.
Прочетох от глупави по глупави коментари мисля че само два три ми харесаха![]()