- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лакирате ли се ?!?
Колко често се лакирвате? Какви цветове лакове предпочитате? :P
Черен и червен.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Не! Лакираме се![]()
Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
Like I’m the only one that you’ll ever love
Like I’m the only one who knows your heart(music)
да..през ден-два :P
Hostis Honori Invidia
Real red, всевъзможни нюанси на бежово, розово и лилаво и сребристо-метален на Флормар.
all day... all night... what the fuck?!
Лакирам се през няколко дни,но от скоро съм спряла за да ми се заздравят ноктите.Всякакви цветове използвам стига да са достатъчно наситени.![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
1-2 пъти в седмицата си сменям лака
обичам червен, лилав, сив...
През ден-два си я сменям..Пък ако ме мързи и не ми се занимава - тогава само 1-2 пъти през седмицата..
Предпочитам по-светлите цветове ((:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
лакирам се винаги.
използвам най често розов..понякога бял![]()
ами преди почти не оставах без лак на ръцете но от скоро съм почнала заздравителни процедури и не се лакирам,но попринцип харесвам по тъмни цветове и искрящи черно,сиво,розово,червено,т ъмно синьо и разни такива![]()
![]()
Не много често! Не съм се лакирала вече от месеци. Избирам тези цветове, които ми харесат!![]()
++ А ако мноого ме мързи и не ми се занимава да ги пиля,лакирам и т.н. ,а нямам възможност да ходя в салон да ми направят маникюр-изкуствени нокти.Първоначално написано от angel4eto966
Напоследък се замислям и за гел ,ама не ми се дават по 35 лв за поддръжка на 2 седмици
![]()
ZaicheNaXeroin
лакирам се, но когато ноктите са ми пораснали и съм си ги оформила. Иначе много се цапам![]()
Да,абсолютно всеки ден се лакирам,не си харесвам ноктите без лак .. Но много ми се чупят и сега реших да спра поне за месец с тоя лак,понеже ноктите ми не лакирани не знам от кога не са били![]()
Да лакирвам се , ем зависи понякога всеки ден ;д понякога през 2-3 дена![]()
В какви цветове зависи от настроението ми![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ами да лакирам се, 2-3 пъти в седмицата. Зависи от лака де - ако издържи повече не го махам, но започне ли да се бели/лющи го трия и слагам друг. Имам всякакви цветове, последния ми беше лилав.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
лакирвам се през 4-5 дена
с черно
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз също ..Първоначално написано от Cucko0
![]()
![]()
![]()
иначе обичам всякакви цветове ..
![]()
![]()
Да, когато не ме мързи.Един от любимите ми цветове е телесният, често си правя френски маникюр. Предпочитам матовите лакове пред тези с брокат. Всякакви лакове имам в нас. Всички цветове ми харесват.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Многго често се лакирам
Предпочитам лилавото, черното, сивото като цветове :P Иначе имам много лакове,, но най-вече такива за рисуване в/у ноктите
Общо взето това ми е едното от хоббитата
![]()
![]()
![]()
=D>
По-честичко от скоро започнах. Преди мацна там некво черно 1 път в месеца и т'ва е.Предпочитам черно, червено (ама не от онези мн червени и наситени
) кафяво, розово (пак ненаситено), тъмнолилаво, телесен цвят...
да, лакирам се ии за цветовете - тъмно кафяво, сиво, тъмно синьо, червено![]()