Амии искам косата ми да изглежда блестяща и здрава и мека на допир..Как?? Какви продукти да използвам?? .. Дайте ми съвет.
![]()
Ползвай ефикасни шампоани ... маски за коса и балсами . Не си третирай косата ... и я постригвай като е цъфнала :)
Спрейове и балсами без отмиване, кристали, ампули и каквото още се сетиш. Въпросът е да са подходящи за твоя тип коса.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Има една супер яки балсам-спрейове на Глис.
http://www.ivis.bg/gliss-kur-oil-nut...%BB-p2528.html
all day... all night... what the fuck?!
По принцип не вярвам на маски за коса, но с тази наистина има разлика - с какаово масло е, името й е Maschera Capelli от GENERA.![]()
И аз съм доволна от тези! Бях ползвала за боядисана коса и ми харесаха.Първоначално написано от ScarletBite
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз като се изправя с пресата,косата ми е супер мека и лъскава![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
ами суха е и то достааПървоначално написано от Rebirthing
![]()
Не прави маска с хума! Прави домашни маски, например с кисело мляко, яйца, коприва (не знам дали точно сега има) също така и слагай поне по една лъжица тривитаминол, зехтин, бадемово, рициново или каквото и да било друго масло.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
+1Първоначално написано от j_adore2
Не ползвам абсолютно нищо освен шампоан,но като се изправя косата ми е супер мека и лъскава
Вярно ли е това, че от тривитаминола може да получиш косопад или да увреди косата по някакъв начин..???
Ах, пепел ти на устата - аз точно с него се мажа ПРОТИВ косопад!![]()
Строго индивидуално е - все пак е ветеринарно лекарство.Първоначално написано от bibss