.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Фитнес програма за крака

Здравейте. Бих искала някой да ми даде съвет какви упражнения и уреди точно трябва да правя във фитнеса, за да направя по-слаби крака. Изключих вече всичко нездравословно от хранителния си режим, ходя два пъти на плуване, но тъй като нямам време за джогинг и тичане навън, реших да ходя два пъти седмично и на фитнес близо до вкъщи по един час на ходене. Знам само за пътечката, но нямам представа от този един час, колко време трябва да отделям на нея, и колко за други уреди за крака и какви да са те? Ако някой с малко повече опит може да ми опише в какво точно трябва да се състои фитнес програмата ми, ще му бъда много благодарна.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Щом искаш по-слаби тичай на пътека и на колелото.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Понеже мисля,че схванах горе-долу какво искаш..Продължавай да плуваш и тичай много..

http://daobg.com/index.php?showtopic=9655
    Заповядай
    Прави тръстерите в табата със 1,5кг гири, а може и повече както си прецениш След това може да направиш лека силова и си чук

Хах табатата е гениално ;д
    Путките да мрът

Мега фен Аватара на ZipFail
    Табата за човек, който сега е стъпил във финеса не е най-умното нещо...

Ако искаш слаби крака - важното е храната и кардиото..

И все пак упражненията са много важни, защото: оформени и слаби крака > слаби крака
    За програма най-добре питай в bb-team

Плувай, бягай, карай колело и скачай на въже. Може да правиш и клекове без тежест, на един или два крака.

Колко: старай се бягането да доминира, колко зависи от твоята физ подготовка. Средно темпо. Колелото - аз лично тия тренажори не ги харесвам, ако ти допада - давай. Най-добрия вариант е да караш колело в парка, ем е по-приятно, ем по-полезно. Въжето е страхотно упражнение! Има няколко варианта на скачане, редувай ги - скачане на ляв, десен, два.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си