.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Идеи

Идеи

Нуждая се от малко помощ. С приятеля ми правим 1година след по-малко от 2месеца. Искам да му подаря нещо по-специално. Подарявала съм му най-различни неща от сорта на парфюми,дрехи,аксесоари,сн мки и т.н. Искам този път да е нещо по-така.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Например секс с извращения.

Едно на ръка..

Татуирай си на интимно място неговото име.

О ,не.. Ами утре-други ден се разделим тази татуировка какво да я правя?

Може да се рисува върху стари татуировки, така че просто ще отидеш да ти я задраскат.

Не мисля,че той ще се зарадва на това,дори ще реагира негативно.

съмняя ме да реагира негативно.

Трябва да помисля за това...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Недей бе! Вижте от вашата подигравка момичето ще вземе да направи някоя глупост.

Та иначе аз си го представям така [според възрастта, ама щом не се отказваш от секса с извръщения...] свещи, вино, хубава музика, ако пушите - хубави цигари, стрийптиз и една незабравима вечер. А между другото идеята за сметана и ягоди не че не е добра, но аз лично не обичам ягоди.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ние пък след 3 месеца правим година и от сега съм се позамислила. Значи аз си мислех за някоя тениска с надпис, или голямо табло с наши снимки и да напиша разни неща. А за рожденния ден на приятеля ми му подарих карикатура където сме двамата като магарето Йори (дълго е за обеснение защо точно Йори), но мисълта ми е, че и ти можеш да му наравиш карикатура на вас двамата в образа на това какво обичате, нещо ваше, което е общо..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Може ли само междувременно да кажа нещо. Тези материалните подаръци, които уж трябвало да имат сантиментална стойност не знам колко ще го трогнат... Това да подариш на момче картина в рамка, на която е той като Йори и ти като... някой друг детски герой звучи адски абсурдно. Кой [почти] мъж ще си я сложи в стаята?! Това дори и на мен да ми го подарят няма да ми хареса. Повечето момичета правят подаръци на приятелите си или такива, които биха се харесали на момиче, или стандартните от сорта на парфюм, дреха и т.н. от които впрочем няма никакъв смисъл ако търсите емоционален ефект. Та затова аз бих предпочела да не си давам парите за скучни подаръци [ако естествено нямам идея за някой наистина добър] ами да органицирам една приятна вечер, която ще се запомни.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Варна/Русе
    Това да сме като Йори за нас ИМА сантиментална стойност! Това си е нещо между нас и той се зарадва. Все пак зависи от човека, а аз моя човек си го познавам! Това, че на теб не би ти харесало, не значи, че на някой друг не би му харесало!

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Това да сме като Йори за нас ИМА сантиментална стойност! Това си е нещо между нас и той се зарадва. Все пак зависи от човека, а аз моя човек си го познавам!
    Сигурно има сантиментална стойност, но на дали повечето момчета са така сантиментални. А дори аз не говорех за момчета, а за мъже. Ако смяташ, че толкова греша, пусни тема да попиташ момчетата от форума по въпроса.
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Това, че на теб не би ти харесало, не значи, че на някой друг не би му харесало!
    Точно така, аз не съм нито мъж, нито почти мъж. Дали на мен би ми харесало беше повече като вмятане. Започва с "дори" изречението, прочети пак. Но както и да е. Идеята ми беше, че мъж не би му харесало да си го сложи това в стоята. Все едно... Родителите ти в спалнята да имат плюшени играчки или снимка на анимационни герои. Може като си му го подарила да си залагала повече на смеха, предполагам определено не си очаквала да каже "Ооо колко сладко!"...

Намери хубава снимка на която сте заедно и иди да ви я няправят като пъзел. Остави го да го нареди сам и да го сложи в рамка.
    God is an idiot, I have DNA...

Град
    Варна/Русе
    MaLkaTa_LaDy, разбира се, че залагах на смеха. Както и да е, изобщо не е толкова лигаво колкото звучи..

Мега фен
    Град
    <3
    12-те шоколада (12 месеца/1 година) => "Благодаря ти, че направи живота ми толкова сладък."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Леле, аз за 5 години с тия шоколади ще му докарам диабет!

Идете някъде за събота и неделя или поне си направете екскурзия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Такам..Това с карикатурите,няма как да стане. Моят човек не си пада по тези неща. Колкото до пъзела,да това е идея А по отношение на татуировката,не съм се хванала на "базика" това не бих направила,пак повтарям не искам негативни реакции.

П.С.
    Свещите,розите и секса са едно на ръка.

Мога ли да попитам,какви са тези шоколади? Нещо неразбрах.

anonymous708973
    Guest
    Идеята е да му подариш 12 шоколада (за всеки месец, в който сте били заедно, по един) и да кажеш "Направи живота ми толкова сладък
    Това е страхотна идея впрочем!!! Ние в петък правим година и сме се разбрали, че няма да си подаряваме нищо, но си мисля дали да не направя тоя номер - ще се зарадва много.

Мерси, Щруделке

По принцип и ние говорихме да не си подаряваме.. Ама аз не мога искам ей така да му направя хубава изненада.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си