.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: гинеколог

Hybrid View

гинеколог

Здрасти,има няколко въпросчета просто за информация :P
    Ходите ли на гинеколог ? Ако да колко често ? Мъж или жена предпочитате да ви е гинеколога ? Беше ли ви срам първия път ? И някой може ли да ми препоръча добър гинеколог в стара загора ? :P
    • God is a D J •

Guest
    НЕ ходя на такова нещо и никога няма да ида

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    НЕ ходя на такова нещо и никога няма да ида
    Защо ?
    • God is a D J •

Guest
    защото ме е срам и не харесвам да ме гледа някой

ем да ама представи си че ти стане нещо какво правиш тогава ?
    • God is a D J •

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ами ако не дай си Боже се окаже че имаш инфекция или някакво друго заболяване кво прайм,ша ходим на врачка да ти бае да се оправиш ли
    иначе на мен до сега не ми се е налагало да ходя на гинеколог, но ако трябва най-вероятно ще ме срам ма какво да се прави се някога и на такъв лекар трябва да отида и бих предпочела да е жена

Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    ами ако не дай си Боже се окаже че имаш инфекция или някакво друго заболяване кво прайм,ша ходим на врачка да ти бае да се оправиш ли
    иначе на мен до сега не ми се е налагало да ходя на гинеколог, но ако трябва най-вероятно ще ме срам ма какво да се прави се някога и на такъв лекар трябва да отида и бих предпочела да е жена
    дам и аз предпочитам жена .. то колкото ще ми е неудобно а пък като е мъж сякаш ще бера по голям срам
    • God is a D J •

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    ем да ама представи си че ти стане нещо какво правиш тогава ?
    еми не искам да ми става нищо..амаа ме е срам

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Ходя на месец , или на 3 месеца на преглед ;д
    При гинеколожка съм и съм много доволна от нея Не , не ме беше срам
    Няма нито нещо срамно , нито страшно
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ходите ли на гинеколог ? Да
    Ако да колко често ? Не много често..Просто за профилактични прегледи.. Мъж или жена предпочитате да ви е гинеколога ? Жена.. Беше ли ви срам първия път ? Да,но всъщност няма нищо срамно в това..Все пак нито си първата,нито ще бъдеш последната..На тях това им е работата..

- Препоръчително е да се ходи на гинеколог,дори и да нямате някакъв проблем..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    До сега съм ходила два пъти, веднъж при генеколог и веднъж при генеколожка. Предпочитам да е жена, въпреки че не са ме гледали, а просто ме разпитваха.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Всяка една жена трябва да ходи !!! Да, ходила съм. Не , не ме беше страх даже по-скоро се притеснявах докато чаках, но като влязох в кабинета притеснението се стопи. Много ми е чудно за вас, които казвате , че никога няма да отидете въобще имате ли акъл в главите си ?! И знаете ли колко е необходимо да се ходи на гинеколог?! Гениталиите са много важна част от тялото ни хора ! Не се подигравайте с тях, а се грижете !!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ да и аз не го смятам за нормално. Особено човекът, който го написа има доста занижена хигиена - парфюм на потно, (вместо да се изкъпе, или поне да сложи дезодорант) хем не се обезкосмява,без значение чрез какъв метод, защото никой не я гледал, сега и на гинеколог неще да ходи, няма да се учудя ако утре прочета че се къпе веднъж на месец
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Притеснение и неудобство няма как да няма...но в крайна сметка това и/му е работата..както казаха преди мен, нито съм първата, нито последната А и самия преглед минава много бързо, така че...момичета, преодолейте срама и отивайте на профилактични прегледи ( редовно ) ,особено ако водите полов живот, защото наистина е важно. Понякога има проблем, за който може да не предполагате дори, защото няма симптоми, няма прояви, но всъщност има нужда от лечение.

Мега фен Аватара на mynichka
    Да, ходя на около 3 месеца, ако ми се наложи и по-често. Моят е мъж и това не ме притеснява. Ами да, първият път се притеснявах, няма как
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Аз съм ходила само веднъж на гинеколог. Определено предпочиам да ми е жена, но за жалост беше мъж. Да много ме беше срам, но нямаше друг начин

До сега не ми се е налагало да ходя,но ако се наложи предпочитам да е жена

Да ходила съм! И няма нищо страшно!При гинеколожка ходих!Беше ми трудно да се наканя да отида а срам нямаше!Ако имаш някакви оплаквания ходи без да се притесняваш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Интересно ми е, кифла, как ще раждаш? През устата ли ще го изплюеш това дете?!

Локвам темата. Пускайте друга в правилния раздел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си