- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гинеколог
Здрасти,има няколко въпросчета просто за информация :P
Ходите ли на гинеколог ? Ако да колко често ? Мъж или жена предпочитате да ви е гинеколога ? Беше ли ви срам първия път ? И някой може ли да ми препоръча добър гинеколог в стара загора ? :P
• God is a D J •
НЕ ходя на такова нещо и никога няма да ида![]()
защото ме е срам и не харесвам да ме гледа някой![]()
ем да ама представи си че ти стане нещо какво правиш тогава ?Първоначално написано от xxKiFlAxx
• God is a D J •
ами ако не дай си Боже се окаже че имаш инфекция или някакво друго заболяване кво прайм,ша ходим на врачка да ти бае да се оправиш лиПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
иначе на мен до сега не ми се е налагало да ходя на гинеколог, но ако трябва най-вероятно ще ме срам ма какво да се прави се някога и на такъв лекар трябва да отида и бих предпочела да е жена
дам и аз предпочитам жена .. то колкото ще ми е неудобно а пък като е мъж сякаш ще бера по голям срамПървоначално написано от angel4eto966
![]()
• God is a D J •
еми не искам да ми става нищо..амаа ме е срамПървоначално написано от rahito
Ходя на месец , или на 3 месеца на преглед ;д
При гинеколожка съм и съм много доволна от неяНе , не ме беше срам
Няма нито нещо срамно , нито страшно![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ходите ли на гинеколог ? Да
Ако да колко често ? Не много често..Просто за профилактични прегледи.. Мъж или жена предпочитате да ви е гинеколога ? Жена.. Беше ли ви срам първия път ? Да,но всъщност няма нищо срамно в това..Все пак нито си първата,нито ще бъдеш последната..На тях това им е работата..
- Препоръчително е да се ходи на гинеколог,дори и да нямате някакъв проблем..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
До сега съм ходила два пъти, веднъж при генеколог и веднъж при генеколожка. Предпочитам да е жена, въпреки че не са ме гледали, а просто ме разпитваха.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Всяка една жена трябва да ходи !!! Да, ходила съм. Не , не ме беше страх даже по-скоро се притеснявах докато чаках, но като влязох в кабинета притеснението се стопи. Много ми е чудно за вас, които казвате , че никога няма да отидете въобще имате ли акъл в главите си ?! И знаете ли колко е необходимо да се ходи на гинеколог?! Гениталиите са много важна част от тялото ни хора ! Не се подигравайте с тях, а се грижете !!!
^ да и аз не го смятам за нормално. Особено човекът, който го написа има доста занижена хигиена - парфюм на потно, (вместо да се изкъпе, или поне да сложи дезодорант) хем не се обезкосмява,без значение чрез какъв метод, защото никой не я гледал, сега и на гинеколог неще да ходи, няма да се учудя ако утре прочета че се къпе веднъж на месец
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Притеснение и неудобство няма как да няма...но в крайна сметка това и/му е работата..както казаха преди мен, нито съм първата, нито последнатаА и самия преглед минава много бързо, така че...момичета, преодолейте срама и отивайте на профилактични прегледи ( редовно ) ,особено ако водите полов живот, защото наистина е важно. Понякога има проблем, за който може да не предполагате дори, защото няма симптоми, няма прояви, но всъщност има нужда от лечение.
Да, ходя на около 3 месеца, ако ми се наложи и по-често. Моят е мъж и това не ме притеснява. Ами да, първият път се притеснявах, няма как![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз съм ходила само веднъж на гинеколог. Определено предпочиам да ми е жена, но за жалост беше мъж. Да много ме беше срам, но нямаше друг начин![]()
До сега не ми се е налагало да ходя,но ако се наложи предпочитам да е жена![]()
![]()
Да ходила съм! И няма нищо страшно!При гинеколожка ходих!Беше ми трудно да се наканя да отида а срам нямаше!Ако имаш някакви оплаквания ходи без да се притесняваш![]()
![]()
Интересно ми е, кифла, как ще раждаш? През устата ли ще го изплюеш това дете?!
Локвам темата. Пускайте друга в правилния раздел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!