.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен

Работа в Бургас за цялото лято ?

Който може да помогне с нещо ще бъда много благодарна. Не съм сигурна дали темата е за този раздел, но ми се струва най-удачно. Писах и в jobs.bg но шансът да бъда наета е минимален. Благодаря за отделеното време.

Голям фен

а

Има млади хора, които са наясно и които помагат в търсенето на още работници.

Не става ясно какво търсиш и какво предлагаш.
    активизъм/превенция; писане; музика

Голям фен

д

На 19 съм, какво мога да търся... работа тип Мак Доналтс, КФС, аниматор, дистрибутор, нещо свързано с реклама, бавачка... нещо от този род.

Т.е. от всякакъв род. Аниматор няма как, освен ако не попаднеш на нехайни работодатели. Фаст фууда е за черноработници, така че мисли пак. Бавачка - малки дечица, за които трябва нерви, т.е. мисли пак. Най-честото и сигурно е в заведение. И парите са сносни, общо казано и на фона на останалото.

Съветът ми е да търсиш през познати, на място и в конкретна сфера. Jobs.bg е мястото, което докато преравяш, ти се отварят оферти през познати.
    активизъм/превенция; писане; музика

Голям фен Аватара на Brooklyn
    Град
    •••Пловдив•••
    всичко става с реални контакти ,общувай и се запознавай с повече хора и така .. в нета нищо няма постигнеш ,камо ли в джобс бг където кандидатите са стотици и твоето си-ви е някъде между масата пратени
    Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Един съвет ! На работа в Бургас се отива задължително с адидас отгоре до доло !
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Един съвет ! На работа в Бургас се отива задължително с адидас отгоре до доло !
    +1 Да знаят, че си безсмъртен

Мега фен Аватара на machoka
    Отиваш на место по заведенията през май месец и си питаш. Това, ако нямаш познати.. за джобс можеш да забравиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си