- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приспивателни
Може ли да ми развалят организма? Странични ефекти има ли? Ако след като съм ги изпила и заспала, след половин час ми се обадят, че има безплатни понички ще мога ли да се събудя?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1. Да ; 2. Да ; 3. Вероятно
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Тогава как да заспя? Не съм тъжна,не съм щастлива, никаква не съм, че мозъка ми да се съпротивлява толкова и да не иска да заспя.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имам обяснението.
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Monday_%28date%29
Легни, завий се и си затвори очите. Понякога се получава![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
прИспивателни, за другото не знам.
И да, по-добро приспивателно от умората няма да намериш.
активизъм/превенция; писане; музика
лягай, гледай в тавана, все ще заспиш![]()
то густо, то пусто
Намери си работа.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
наистина не пий некви хапчета... по добре некъв чай нещо
то густо, то пусто
Пълнеенето бърка ли не?Първоначално написано от ShtrudeL
Има, има. Че и лекарствени взаимодействия.Първоначално написано от ShtrudeL
По-скоро ще си като ударен самолет, ако си от по-слабичките и отпериш 'апче повечко милиграми. Та ще пропуснеш поничките.Първоначално написано от ShtrudeL
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз, когато не можех да заспя, ставах, бягах половината градче, връщам се и умирам.
прЕспивателни?
Я верно ако някой знае хубави преспивателни да си каже. Някоя ОБЩА позната може да свърши работа
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Аз само зимата газя в ПРЕСПИвателни
То и аз не газя много често.![]()
А през зимата с ГУМЕНИ ботуши и си проправяш бааааавно път през кишата като внимаваш да не те изплиска някоя кола или случайно да не влезеш в каналите с отточните води
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
По-добре една нощ без сън, отколкото приспивателни/успокоителни.
Направи си чайченце. Сега не ми идва на ум, ама си спомням, че имаше някакъв модел чай, 'дето успокоява и успива.
Всъщност има разлика дали взимаш транквиланти или барбитурати
Май тъй се наричаха.
Едните горе-долу предизвикват зависимост и нарушават РЕМ фазата на съня, което ще рече,че си почиваш само физически, но не и психически.
Всъщност много се изкушавам, ама не бива. Предизвикват антероградна амнезия, понижено внимание, т. е. да внимаваш, като шофираш, като пресичаш, ако работиш на подвижни площадки...Първоначално написано от WinstonSmith
Пробвай чаша топло мляко с мед преди лягане или аромат на лавандула, било като запалени пръчици или да си напълниш възглавницата с това.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
sarcasm failed.
Изпий една опаковка Фервекс/Терафлу половин час преди лягане, отпускат организма.
Знам по какъв режим се отпускат.Първоначално написано от decent
Просто бих си плюла на физиономията, на правата и модераторския пост. Най-малкото е проява на двоен стандарт да раздавам банове за подобно нарушение, а самата аз да давам "съвет" в разрез с правилника. Точка.Първоначално написано от decent
+1Първоначално написано от manliftingbanner
decent, копвам дословно:
II. Права и задължения на потребителите
13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства! Изключение правят хранителни добавки, витамини и лекарствени препарати, които се рекламират масово в медиите и се продават без лекарско предписание.. (Пример: Аспирин, Ефералган, Аналгин, Нурофен и т.н.) Подобни нарушения ще бъдат модерирани или изтривани по преценка на модераторите!
Madopar, Sinemet, Lidol (Pethidine) или DHC не съм видяла да се рекламират. Да не говорим, че част от тези, които изброих, са на жълта рецепта.
Мога да препоръчам методите с лавандула, чашата мляко или чая от маточина в конкретния случай.
Мда. Да не говорим, че най-малко форумите са мястото да дискутираш терапевтичен подход. Това, че на един лечението е помогнало, не означава, че при друг няма да навреди.Ако поискам някой да сподели опит за паркинсон, пак ли ще е нарушаване на правилника на форума?
Да, те също се отпускат по специален начин /и слава Богу!/. Посочих по-горе.Ами ако попитам за силни болкоупокояващи?
Това са правилата. Точка.
Макар и културно, пак заговорихме за наркотици (темата го предположи). Някой да е изненадан?
активизъм/превенция; писане; музика
Според мен отговорът на manliftingbanner е достатъчен.