.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Голям фен Аватара на ex7azy

Какво да правя?

Още от 5 клас общувам с едно момче ( С. Б. ) и сме най - добри приятели, но нищо повече!
    Споделяме си всичко, излизаме заедно на кафе, в една компания сме, но не го харесвам, хубав е но го чуствам като брат и много пъти съм му го казвала ( даже по някога му викам "брат ми" ).
    Имам си гадже от един месец и вчера излязохме с приятели, и С. Б. беше с нас.
    Аз и гаджето ми седнахме на едното диванче в кафето и поседяхме, поговорихме си а С. Б. беше срещу нас и тогава приятеля ми ме целуна и С. тресна по масата, изгледа ни злобно и каза че си тръгва, защото си имал работа!
    Сутринта му звънях, но ми затвори и си изключи телефона..
    Знаех, че ме харесва, но не знаех че е толкова ревнив.. имала съм гаджета и преди и съм ги целувала пред него и не е правил такива неща..
    Може би, защото като се заговориме нещо и аз на няколко пъти съм му говорила за приятеля ми, колко е хубав и такива работи и как ще ходя в тях да гледаме филм..
    Звъннах му преди малко но телефона още му беше изключен!
    Утре сиг. ще ходя до тях да го питам какъв му е проблема!
    Can't get you outta my mind

Е не ти ли е ясно какъв му е проблема? Защо ще ходиш до тях?

Човека явно не те има само за приятелка, по-добре не му вгорчавай живота повече. Ако ти е истински приятел ще му мине след известно време, ако не - значи нищо не си загубила.

Е как да не ходя.. той какво иска??
    Да не се виждам с приятеля ми и все да съм с него?!?
    Много пъти съм му казвала, че ми е най добрия приятел, но не може се с него да съм!! Преди само ги гледаше злобно, но вече прекали;;
    Той попринцип е егати пича ма понякога е като дете и само се сърди..
    На мен вече ми писна, нз какво да правя!

Мега фен Аватара на draid
    Ако е влюбен в теб, забрави за приятелството.

Ма аз не мога да го приема като друго освен приятел.. пък и да загърбя приятелството ни пак харесвам гаджето си повече от него!

Решението е следното: отиваш , набиваш му шамарите и му казваш , че ако иска да си запазите приятелството да се контролира малко , а за повече от това да не се и надява (доколкото разбрах не би тръгнала с него)

поговори с него ! кротко обаче, според мен се притеснява да не те изгуби ! дай му малко време ще му мине ! Не го търси известно време !
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Има само едно нещо което съм научил и то е, че приятелите са по-важни от всичко!

Цитирай Първоначално написано от DiamondEye
    поговори с него ! кротко обаче, според мен се притеснява да не те изгуби ! дай му малко време ще му мине ! Не го търси известно време !
    Да прав/а си, няма смисъл да се караме, но какво да му кажа като отида??

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    кой клас си моме?

Има ли някакво значение? ( 8-ми съм, но като ти казвам това с нищо не ми помагаш ).

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тая тема е за раздел Любов.

Ясно е като бял ден, че пича те харесва от известно време и се е надявал все някога да изпиташ същото към него и да се вземете. Естествено, заради цялото това време, близките ви отношения и особеностите на характера му, си е помислил, че може да те "съветва" (т.е. контролира). 100% през акъла му е минала и мисълта "може да не е с мен, но няма да е с никой друг". Затова те ревнува толкова от всички момчета в живота ти и особено от сегашния ти приятел (който ти явно много харесваш).

Спри да излизаш с него за известно време и повече не го събирай на едно място с половинките си.
    Welcome to the Jungle...

Град
    София
    исках да разбера от колко време се познавате...човека те харесва,ти сама вече си го разбрала....нормално е да прави такива сцени и му е много кофти като те гледа с друг...по добре недей да го каниш да излиза с вас,седнете и поговорете,бъди директна и го питай всичко,което те интересува и му напомни за 100тен път,че искаш да сте само приятели до колкото е възможно това

Мега фен Аватара на machoka
    Един ден ше разбереш какъв човек си изгубила, защото така си си решила, 'че не те кефи като за гадже', но ще бъде късно..

значи можеш да му ревеш на рамото с години и да му разправяш хиляди несъстоятелни истории, които въобще не го интересуват но въпреки това те изслушва с внимание, но иначе когато той изпитва ревност защото явно е привързан, ти му теглиш майна?

Ми ти си за майната, не той.

А да говоря ли с него или не и какво да му кажа?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Един ден ше разбереш какъв човек си изгубила, защото така си си решила, 'че не те кефи като за гадже', но ще бъде късно..

значи можеш да му ревеш на рамото с години и да му разправяш хиляди несъстоятелни истории, които въобще не го интересуват но въпреки това те изслушва с внимание, но иначе когато той изпитва ревност защото явно е привързан, ти му теглиш майна?

точно казано...като капризничиш така е...ще го изгубиш,но после ти ще правиш тези сцени...подкрепям го момчето...и вземи се вразуми какво искаш!

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Истината?
    Welcome to the Jungle...

И кога съм му я теглила ако не е тяйна??
    Звъня му като луда от сутринта а той се прави на луд.. включи си телефона, па го изключи!
    И той много неинтересуващи ме неща ми е споделял и аз съм го изслушвала.. Както казах по горе, много пъти съм му казвала че сме само приятели.. нищо повече!
    Да много харесвам и обичам сегашния си приятел.. с него се чуствам добре както с С. Б. Това че познавам сегашния си приятел от по - малко време не занчи че и той не ме харесва и не ме изслушва!
    Не мога да избирам.. единя ми е като брат а другя е човека който много обичам!!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Истината?
    Казвала съм му я вече! Той ми се извинява и пак е същия..
    И друг път сме се карали за дреболии и знам как ще постъпи, ще се здобриме и пак той ще иска да е по неговия начин!

Град
    София

И кога съм му я теглила ако не е тяйна??
    Звъня му като луда от сутринта а той се прави на луд.. включи си телефона, па го изключи!
    И той много неинтересуващи ме неща ми е споделял и аз съм го изслушвала.. Както казах по горе, много пъти съм му казвала че сме само приятели.. нищо повече!
    Да много харесвам и обичам сегашния си приятел.. с него се чуствам добре както с С. Б. Това че познавам сегашния си приятел от по - малко време не занчи че и той не ме харесва и ен ме изслушва!
    Не мога да избирам.. единя ми е като брат а другя е човека който много обичам!!
    след 1-2 години като ти дойде акъл в главата може и да проумееш какво иска да ти каже Мачо или просто докато С.Б не ти тегли майната

^Тогава му обясни, че не можеш да го търпиш такъв и вземи някво радикално решение.

И нека натъртя още веднъж на думите и повече НЕ го събирай в една компания с гаджето си, щото ще стават драми.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Emilen
    Изглежда, че сте на различни дължини на вълните. Това е доста неприятна ситуация. От една страна ти го искаш за приятел. Оставам с впечатлението, че би ти липсвал като такъв. От друга страна, той иска да има интимна връзка с теб и страда като те гледа с други. За мен, това е една мъртва хватка, в която не виждам решение, докато единия не промени схващането за връзката ви.
    Изпадал съм в подобни ситуации и знам поне от моя опит, че развръзките са следните:
    1. той се прави, че приема нещата, каквито са. Страда, докато му писне и накрая се хваща с друго момиче, а ти го губиш като приятел.
    2. ти поддаваш и започвате нестабилна емоционална връзка, в която ще се правиш, че изпитваш нещо. Накрая ще скъсате и приятелството ви пропада.
    Не съм срещал трети вариант. Има малка вероятност да го оцениш и да се получи, но това не съм го виждал.

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Изглежда, че сте на различни дължини на вълните. Това е доста неприятна ситуация. От една страна ти го искаш за приятел. Оставам с впечатлението, че би ти липсвал като такъв. От друга страна, той иска да има интимна връзка с теб и страда като те гледа с други. За мен, това е една мъртва хватка, в която не виждам решение, докато единия не промени схващането за връзката ви.
    Изпадал съм в подобни ситуации и знам поне от моя опит, че развръзките са следните:
    1. той се прави, че приема нещата, каквито са. Страда, докато му писне и накрая се хваща с друго момиче, а ти го губиш като приятел.
    2. ти поддаваш и започвате нестабилна емоционална връзка, в която ще се правиш, че изпитваш нещо. Накрая ще скъсате и приятелството ви пропада.
    Не съм срещал трети вариант. дано да греша.
    Евала.. ти няй - добре ме разбра какво искам да кажа!
    Може би има трети вариянт.. той да си хване приятелка, но да си останем приятели!
    Той преди си е имал приятелки и винаги сме си били заедно независимо от това! Мен това, че той си има гадже не ми пречи а даже ме радва! Обаче при него е различно.. нз какво да правя!

Голям фен Аватара на Emilen
    Мога да кажа как завърши последното ми "приятелство" от този тип. Момичето забременя от най-големия нещастник, който можеше да уцели. Той призна детето и веднага я остви да се оправя сама, защото "не можел да рискува бъдещето си".
    После известно време й помагах, доколкото можех. Беше останала абсолютно сама. Тогава промени позицията си(явно й трябваше сигурност). Схванах, че няма как да продължим, поради много причини. Изгубихме и двамата.

Да, но при мен е различно!
    Гаджето ми не е негодник а даже напротив, много е добър, хубав, забавен ( мога да кажа даже перфектен ). Това ме разкъсва още повече на 2.. :X

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си