.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    ще ти дам решение
    явно добрия ти приятел иска да правите секс
    чукай го, така ще му доставяш удоволствие и той ще е с теб и през това време бъди с гаджето си
    така ще си и с двамата

Голям фен Аватара на Emilen
    Не познавам гаджето ти. Не мога да кажа какъв е. Но съм почти сигурен, че гледаш на него през погледа на влюбено момиче и не виждаш неща, които забелязват страничните наблюдатели, особено пристрастните. Аз се опитвах да й втълпя какво ще се случи. Разсърди ми се, че се меся и ми забрани да говоря за тях двамата. Когато остана сама, ме питаше защо не съм я набил(ха-ха, който ме познава ще умре от смях) и да ги разделя...
    Не акцентирам върху това. В онзи случай така стана. Имам друг, при който момичето се омъжи и доколкото знам, е щастливо.
    Но това не променя факта, че компромисът е само с цената на наранени чувства и страдание. Опитай да говориш с него. Много тактично и внимателно. Опитай се да си представш, че си на негово място. Много е гадно чувството! Не знам доколко е способен да се примири. Той ще страда. Така изглежда.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Цитирай Първоначално написано от shmatka96
    ще ти дам решение
    явно добрия ти приятел иска да правите секс
    чукай го, така ще му доставяш удоволствие и той ще е с теб и през това време бъди с гаджето си
    така ще си и с двамата
    Ма ти наред ли си?
    Спри да даваш умните си съвети, това че ти правиш така не значи че всички сме като тебе!!
    Като ти гледам коментарите по другите теми си ( без коментар ).
    Can't get you outta my mind

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    shmatka96 набързо даде решение на проблема.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Не познавам гаджето ти. Не мога да кажа какъв е. Но съм почти сигурен, че гледаш на него през погледа на влюбено момиче и не виждаш неща, които забелязват страничните наблюдатели, особено пристрастните. Аз се опитвах да й втълпя какво ще се случи. Разсърди ми се, че се меся и ми забрани да говоря за тях двамата. Когато остана сама, ме питаше защо не съм я набил(ха-ха, който ме познава ще умре от смях) и да ги разделя...
    Но не акцентирам върху това. В онзи случай така стана. Имам друг, при който момичето се омъжи и доколкото знам, е щастливо.
    Но това не променя факта, че компромисът е само с цената на наранени чувства и страдание. Опитай да говориш с него. Много тактично и внимателно. Опитай се да си представш, че си на негово място. Много е гадно чувството! Не знам доколко е способен да се примири. Той ще страда. Така изглежда.
    Знам че ще страда и затова нз какво да правя..
    Ти остана ли приятел с приятелката си която се е оженила?
    Той е много странен.. в един момент се смее а в другя когато на него нещо не му харесва веднага си сменя мнението и започва да се сърди!
    Писна ми се да му угаждам.. миналата година бях поканена с приятели да ходя на една вила и той като се разсърди че съм му била обещала да му помогна по математика и аз останах да му помагам.. нищо че много ми се ходеше и наще ме бяха пуснали ( има много подобни случаи в които съм избирала него ), но сега е по различно и вече ми омръзна да съм му като домашен любимец!
    Да, приятел ми е, сиг. никога няма да имам приятел като него.. :XX
    В главата ми сега е егати кашата..

С нея пътищата ни се разделиха. Не сме си разваляли отношенията, но не сме се виждали няколко години. А по стечение на обстоятелствата, смятам за крайно неудачно да я търся.
    Единственият изход е, той да си намери приятелка. Но не ми се вярва тогава да имате сегашните отношения. Само ще спре да се вижда с теб, освен ако момичето не е от вашето обкръжение. Което е малко вероятно да се случи.
    Никога не съм могъл да разбера такова приятелство. Три пъти съм се оплитал в такава ситуация и съм си мислил какво ли не. Сега като чета мненията ти, напомняш ми едно друго момиче. Когато й казах, че просто няма как да продължаваме, цяла вечер плакала. На другия ден се обади майка й, за да ме извика, защото се плашела да не й се случи нещо. За мен тогава беше преиграване. Изглежда, че много съм се лъгал.

Мега фен Аватара на draid
    Ами в момента съм с най-добрата си "приятелка" която преди това беше с приятел и след като се "открихме" ми е споменавала каква грешка е направила и как не ме е забелязала и т.н Разбира се няма как да го разбереш това, на него сега му е адски криво, но няма да те зареже ще гледа да сте заедно, ще подтиска чуствата си докато издържи. Такова приятелство е обречено за мен. Не мисля, че може да има истинсмки приятели от различен пол.

С нея пътищата ни се разделиха. Не сме си разваляли отношенията, но не сме се виждали няколко години. А по стечение на обстоятелствата, смятам за крайно неудачно да я търся.
    Единственият изход е, той да си намери приятелка. Но не ми се вярва тогава да имате сегашните отношения. Само ще спре да се вижда с теб, освен ако момичето не е от вашето обкръжение. Което е малко вероятно да се случи.
    И преди е бил с момичета които не са от моето обкръжение и сме си се разбирали прекрасно, но може би ако сега си хване приятелка ще го направи на инат на мен и ще се отдалечи.. ;хх

Цитирай Първоначално написано от draid
    ...Не мисля, че може да има истинсмки приятели от различен пол.
    Може да има. Имал съм и такива приятелки. Бяхме много стабилна компания. Просто знаехме къде са границите. Буквално можехме всичко. Както се изразяваше едното момиче, за нея всички бяхме "безполови". Странно звучи, но съм го виждал. Дотолкова бяхме без задръжки, че много хора си мислеха, че сме някаква разюздана пасмина, която прави всичко на куп...

Може би проблема ми е че не го възприемам като момче ( не в такъв смисъл, че не е момче ).
    А толкова съм се привързала към него, че ми се струва невъзможно да съм с него!
    Той е единственото момче което възприемам по този начин!
    Пък и да се получи така че да почна да го възприемам пак претпочитам гаджето си пред него..
    Искам него за приятел, но искам да бъда с гаджето си!!
    Вие не рзбирате колко ми е криво сега.. :X

Аз вече разбирам. Само не мога да схвана начина на мислене в такива ситуации. Дословно цитираш неща, които са ми казвали. Обикновено съм смятал, че на момичето не му е гадно. Грешил съм.

Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Вие не рзбирате колко ми е криво сега.. :X
    Всъщност разбираме, но не сме магьосници, че да ти решим проблемите. Тва дори Бойко Борисов не го може.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy
    Изглежда, че сте на различни дължини на вълните. Това е доста неприятна ситуация. От една страна ти го искаш за приятел. Оставам с впечатлението, че би ти липсвал като такъв. От друга страна, той иска да има интимна връзка с теб и страда като те гледа с други. За мен, това е една мъртва хватка, в която не виждам решение, докато единия не промени схващането за връзката ви.
    Изпадал съм в подобни ситуации и знам поне от моя опит, че развръзките са следните:
    1. той се прави, че приема нещата, каквито са. Страда, докато му писне и накрая се хваща с друго момиче, а ти го губиш като приятел.
    2. ти поддаваш и започвате нестабилна емоционална връзка, в която ще се правиш, че изпитваш нещо. Накрая ще скъсате и приятелството ви пропада.
    Не съм срещал трети вариант. дано да греша.
    Евала.. ти няй - добре ме разбра какво искам да кажа!
    Може би има трети вариянт.. той да си хване приятелка, но да си останем приятели!
    Той преди си е имал приятелки и винаги сме си били заедно независимо от това! Мен това, че той си има гадже не ми пречи а даже ме радва! Обаче при него е различно.. нз какво да правя!
    Оптимистка..

Може би е най-добре да се срещнеш с приятеля си и да му обясниш колко гадно се чувстваш.

Еми знам.. питах една от най - добрите ми приятелки и тя ми вика:
    "Еми нз какво да правиш, решението си е твое!"
    Еми и аз като нз какво да правя..
    На мама пък вобще не мога да и кажа, защото тя даже незнае че си имам гадже.. ;д ;х

Потърси момчето и опитай да говориш с него. Явно е много наранен.

Потърси момчето и опитай да говориш с него. Явно е много наранен.
    Явно, но нали казах че ми писна все аз да му угаждам!
    Защо поне веднъж той не се пита аз какво искам и че съм добре с гаджето ми!
    Утре ще ходя да говоря с него и ще видя какво ще стане!
    Ако не ме разбере ще му кажа, че искам да не се виждаме известно време!

Прочетох, че си 8ми клас, и мога да ти кажа един основен проблем, който имат всички на тази години. Мислиш само за себе си, винаги поставяш себе си в центъра на събитията и си смяташ, че всички и всичко се въртят около теб.

Е като за начало престани да го правиш. Забрави "аз искам това и това". Нещата не винаги ще стават така както искаш, винаги е било така, ще бъде и за напред.

Сума хора ти казаха трябва да направиш избор. Не може винаги да е така както на теб ти е удобно. Свикни с тази мисъл.

Както ти казах в началото, остави момчето на мира. Като ходиш след него и се опитваш да разговаряш само му правиш живота по-труден. Той е момче и явно, като повечето, НЕ обича да споделя и разнищва. За втори път или ще му мине с времето или ще те зареже. На теб може да не ти харесва това, че ще го загубиш, но може би за НЕГО това е по-добре!

Постави се на негово място, да го харесваш, да си често с него, да се познавате добре, а той да ти разправя как ще гледа филми с гаджетата си у тях, колко са готини и красиви. И така с години, а ти да ходиш след него с мечтата, някой ден да те хареса. И какво единия си прави кефа, а другия живее затворен в някакъв тъп филм.
    Това ти го казвам от личен опит. Остави го на мира!

Ако толкова държиш да направиш нещо, прати му съобщение/писмо, извини му се за случката с гаджето ти И му кажи в прав и недвусмислен текст, че той никога няма да бъде нещо повече от приятел за теб. Бъди сигурна, че ще ти прочете писмото/смс-а, но не очаквай отговор.

Остави го той да вземе решение, а ти не се опитвай да оправиш нещата. Ако държиш на него, не би искала да го подлагаш на това.

И двамата, реално, поставят себе си в центъра. Всеки има чувства и страда по свой начин. Не можем да ги обвиняваме. Не знам, обаче, дали на момчето няма да му бъде още по-гадно, ако не покаже никакво желание за изглаждане на ситуацията. Няма как да се избегнат отрицателните емоции. В този смисъл, според мен, е по-добре да се застане директно срещу проблема и да се говори отворено, вместо да се бяга с отлагане на този разговор, който трябва да се проведе. SMS е страхлив подход. Чистите отношения предполагат директна комуникация.

Щом си изключва телефона, въпросното момче умишлено избягва директната комуникация (или поне евентуална уговорка за такава). Иначе в общи линии съм съгласен с мнението на selenium. И още нещо - струва ми се, че и 2мата са прекалено големи инати, а тази ситуация няма как да се реши без компромис от поне единия. Знаете - два остри камъка, брашно не мелят.
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Дай му шанс.
    Като откача, откачам!

Осъзнай се... На него му пука повече отколкото си мислиш. Може би той е един от хората в живота ти на който му пука за теб. Така мислиш защото не си на неговото място. Почти сигурен съм, че тоя С.В си няма приятелка заради теб. Дано някой ден осъзнаеш, какъв човек нараняваш и в същото време си изгубила. Ако нямаш чувства към С.В просто се отдалечи във всяко едно отношение от него, за да не го караш да страда. Приятелство между момче и момиче няма.
    God is an idiot, I have DNA...

Това, че си изключва телефона не означава, че не иска комуникация. Можа да означава поне още две неща: че иска разговор ОЧИ в ОЧИ, а не по телефона или, че иска да демонстрира наранените си чувства.
    Според мен, изобщо не е въпрос на инат. За всеки ситуацията е безизходна. Има наранени чувства. С тях компромис трудно се прави. Едно е да те разсърди някой, че е закъснял за среща, съвсем друго, когато се касае за принципно различни чувства и различна мотивация.
    DNA - браво!

Темата е определено интересна. Но аз също мисля, че си заслепена от сегашното си гадже. Не той е човека, който те разбира истински запомни го. "Най-добрият ти приятел" е човека, който знае колко време ходиш с изправена коса, кога се гримираш и кога нещо те тревожи. Всички момичета сте слепи за жалост. Сигурен съм, че не харесваш "приятеля" си само защото няма кичури и сини очи. Не виждаш най-същественото...
    God is an idiot, I have DNA...

Всъщност е със сини очи и руса коса, но това за мен не е важно!
    Въпроса е, че не мога да го възприема като нещо повече от добър приятел!
    Днес след училище му звъннах и телефона му беше включен, вдигна ми и се разбрахме да се видим.
    Отидох и му казах какво мисля по въпроса, че между нас няма да има друго освен приятелство и че прекалява като се държи като първокласник, а той само повтаряше " добре ".
    Сега ми е още по гадно, видях че съм го наранила, но няма какво да направя!
    Вие викате, че мисля само за себе си.. еми какво да направя да скъсам с човека който обичам за да бъда с приятеля си?!?
    Не мислите ли че така аз ще съм наранената?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си