- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя?
След време ще разбереш че С.Б. е човека![]()
Като откача, откачам!
Щом е влюбен в теб вариантите са 2Първоначално написано от ex7azy
- Ставаш гадже с него
- Вече не сте приятели и той е с разбито сърце...
Човек се учи от грешките си... вярно понякога късно. Никой не ти казва какво да правиш. Кажи как са се развили нещата авторке.
God is an idiot, I have DNA...
С риск да бъда нахранен яката, ще ти кажа, че си тъпа ОВЦА.
Искала онова, искала това, искаш ми оная работа!
Момиче, в живота няма пълно щастие и явно това ще ти бъде първия път в който да направиш избор! Поне 4-5 пъти повтори как все си му угаждала, а я си припомни, той така ли 1 път през тия 3 години не ти е угодил? Пак ще ти кажа, че си ОВЦА! Егоистка си също! 14 годишна ОВЦА и се допикало и решила да си хване гадже и вечее, перфектен бил, осъзнай се БЕ! Момчето ясно изявява чувствата си, а ти още малко ще му кажеш " еби се в гъза "... Не й дигал телефона... Ми какво искаш, да ти вдигне и да ти каже, кажи слънчицеееее ???!! Пак ще ти кажа, ИЗБИРАЙ! Тоя мухльо, приятелят ти, той защитил ли те е един път, или пък ядосал ли се е за нещо, което се случва на теб? Как може да казваш, че си привързана към момчето, а в същото време да предпочиташ първия срещнат МУХЛЬО?
Токът.... AC\\//DC!! LET THERE BE ROCK CHALGA MUTHAFUCKAZ!
Като чета мнението ти, ми се иска да те укоря, но всъщност изпитвам съжаление към всички НАС.Първоначално написано от machoka
Защото всички НИЕ сме пълни с някакъв евтин реваншизъм. И аз, и ти, защото разбиранията ни са продиктувани от мизерните чувства, не от разума.
Само за протокола, момичето въпреки че я съветват, не виждам къде иска да тегли майната на най-добрия си приятел.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Лично имах същия проблем с едно момиче...Ще го преживее недей го занимава.Бяхме цяла компания и сички я насърчиха се целуне с едно момче....абе кофти работа...аз даже бях на същата масаЩе го преживее
П.П Абе шибаното в ситуацията за такива момчета (и НАЙСТИНА исках да бъдем повече от приятели ,но това не се случи) е че влагаме много емоция и найстина ни става гадно като видим дадено момиче да се мляска с някакъв мангал дето го познава от 1 седмица (нищо лично)
Пише се наИстина, не наЙстина.
Welcome to the Jungle...
Моме, осъзнай се малко. Какво искаш от момчето? Хем гледаш на него като на брат, хем ще ти липсва приятелството ви, хем ти писнало да му угаждаш... Не чакай той да направи нещо. Изобщо не очаквай нищо от него. Постави се на мястото му и си представи, че ТИ го харесваш страшно много, а той постоянно ти навира гаджетата си пред очите - как би се почувствала? Не го харесваш - не го харесваш, ама недей и да изискваш от него да се прави, че нищо не е станало. Моят съвет е да го оставиш на мира и да не го занимаваш известно време - ако той прецени, че може да си притъпи някак чувствата и те да не оказват влияние на взаимоотношенията ви, ок, но в противен случай недей да го тормозиш и да искаш от него невъзможни неща. Такива ситуации са много гадни, защото в повечето случаи човек е изправен пред избор - или гаджето, или най-добрия приятел. Ти сама си прецени на кое държиш повече - на дългогодишното приятелство със С.Б. или на скорошната връзка с гаджето ти, която така или иначе не се знае до кога ще продължи. Само после да не съжаляваш за избора си, защото колкото и банално да звучи - гаджетата са до време,а приятелите за цял живот.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
С извинение за израза, но пикая на разума, когато има дълбоки чувства. Не ми трябва разум, не го желая. Искам само да съм щастлив и влюбен....но и обичан.Първоначално написано от jghgh
Но мнението ти беше тъпо, признай.
Изобщо не беше справедливо както и на всички пикльовци, които я обиждат, само защото тя не е влюбена във великия страдалец.
Случват се такива неща.
И аз съм била най-добра приятелка 2 години на страхотен човек, но той не ме забеляза.
Опитвала съм се да мисля справедливо, а не да го осъждам, че се занимава с пачаври. Все пак е намерил нещо в тях, а и когато не ни харесват, обикновено е лично НАШ проблем.
За всичките ни нещастия сме си виновни ние.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ситуацията наистина е много деликатна. И аз съм го преживявал (е не баш същото ама) и знам колко е гадно.
В момента имаш гадже, което познаваш от скоро... рано или късно това ще свърши и ще искаш да се върнеш при С. Б. Но осъзнай се. Той ще е много наранен! Как очакваш да те гледа в очите след като те е видял с друг? Такава любов е страшно силна (между двама приятели). В момента не оценяваш какво имаш. Харесала си си твоето гадже и вече другите нямат значение. В случая ти постъпваш егоистично. За пореден път в темата - С.Б е твоето момче! Той би те обичал повече от всеки друг! Проумей го! Колкото до ситуацията, ако наистина обичаш "най-добрия" си приятел, трябва да идеш и да му покажеш че ти пука за него. Имам предвид да не го игнорираш, защото повече ще го заболи. Иди поговори с него (ти вече си го сторила де) и му покажи че си му приятелка. Ще се почувства малко по-добре.![]()
След дълго мислене реших да не се занимавам със С. Б. известно време, да го оставя да мисли, ако може някак да притъпи тези чуства които изпитва към мен и да си останем приятели!
Няма да скъсам с гаджето си и по - горня коментар е много верен!
От два дни като си говориме и го питам нещо той ми отговаря само " добре ", днес той ми се обади и ме пита какво правя а бях с гаджето ми и му казах, че съм в нас..
Гаджето ми го разбира и кагото излъгах С. Б. че съм си сама в нас той не каза нищо..
Да, вие ме съдитее и ме обиждате, че не съм била гадже с най - добрия си приятел.. еми като не го приемам за такъв какво да правя?!?
Can't get you outta my mind ♡
Да и ти си прав/а, но какво да правя.. един ми вика да го оставя да мисли, а друг да ходя при него..Първоначално написано от Danny9
Какъв е смисъла.. той само повтаря "добре" и даже не ме гледа в очите, много ми е гадно, но никой не знае колко време ще съм с гаджето си..
И сега какво да направя.. да нараня човека който до вчера му казвах че го обичам и той се прави, че не забелязва реакците на С. Б. защото знае какво ми е?!? Него ли да нараня..
Много ми е трудно това решение затова ще оставя С. Б. за известно време.. не че няма да си общуваме, просто ще е по - рядко!
Много съм съгласна с този, дето е казал, че си ОВЦА!
Ти си 8 клас. Това не е от много голямо значение,
но отколко време си с този човек, че да кажеш
''ОБИЧАМ ГО''?! Това, че го харесваш и си
влюбена в него не означава, че го ОБИЧАШ![]()
И защо не можеш да разбереш, че
ПЕРФЕКТЕН човек няма. Като почнат кавгите помежду
ви ще ти се изяснят малко нещата.
![]()
![]()
![]()
Ама к'во ли ти говоря, като сега ще подминеш думите
ми а след време сама ще си удряш главата в стената.![]()
![]()
![]()
като сте толкова еднакви с този човек защо не го искаш ?? и аз съм бил в същата ситуяция и ако ми дадеш компентентен отговор ще го имам впредивдПървоначално написано от ex7azy
Ти май не си наясно с правило номер едно - жените обикновено не знаят какво искат, особено в пубертета.Първоначално написано от HandOFDooM
Welcome to the Jungle...
Абе и аз съм бил в 100% същата ситуация...Бе те си губят и ние губим и само ония мангал печели![]()
Мисля че взех решение.. написала съм го по - горе!
Мерси на всички..![]()
Темата вече е за ключ!
Приятелят е много ценно нещо, особено този който знаеш че ти е истински..не мисля че е правилно да си прецаквате приятелството заради едната връзка, защото от приятел гадже става но обратното...почти никога, поне не такива каквито са били.
Та мисълта ми е, не го оставяй без да му се обаждаш или да се интересуваш, покажи му че си държиш на него но като приятел, и му кажи че не искаш да прецакваш това хубаво пряателство заради връзка, която я се получи я не.
Говоря така от опит..преди време се получи същото с мен и момичето ми беше, и е все още много добра приятелка, но като каза че ме обича и тва си е...и тогава и казах тези неща..заради приятелството ни ме послуша. Каза че винаги ще ме обича, което беше малко кофти за мен, но сега си има гадже както и аз, събираме се заедно..не знам какви са и чувствата към мен не сме и говорили, но всичко изглежда добре.
Успех авторке!![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
търкай пържолата!
За всички на които им е интересно какво стана..
Повечето от вас не бяха прави като казваха че няма да издържа повече от месец със гаджето ми! Още сме си заедно и сме си супер.. проблема е, че приятелството ми със С.Б. почти се разпадна. вече сме на здравей и чао! От известно време даже няма за какво да си говорим.. и двамата мълчиме и се зяпаме тъпо! Той си имаше приятелка, но бяха заедно седмица и той скъса с нея! Сега като се замисля ако недай боже скъсам със гаджето ми с какви очи ще го погледна тоя човек и ще тръгна да му се оплаквам.. ;хх естествено имам и приятелки на които да кажа но те не ме разбират като него.. хубавото е че нямам намерения да късам с гаджето ми в близкото бъдеще ;д пък и мисля че и С.Б. си харесва едно момиче от английската, но не съм сиг. радвам се за него, но донякъде ми е гадно че нещата станаха така. Преди той ме търсеше, говорехме си, смеехме се почти по цял ден бях заедно с него, а сега много рядко се сети да ми звънне или когато аз му звънна и няма за какво да си говориме!
Аз съм в същата ситуация в момента и само мога да ви кайа,че положението е много лошо...правих какво ли не,за да станат нещата,но все един и същ отговор.казва ми,че съм наи-забавния човек,който познава,че си прекарваме супер,че вианги се смеем заедно и всичко,но стане ли дума за нещо друго просто се дърпа.казжа и че държи на мен,но ако държиш на някого достатъчно много няма ли поне да направиш опит да изпълниш желанието му?според мен най-добрият изход от ситуацията е като двамата опитате или в моя случай ТЯ да опита да сме заедно и според мен с времето чувствата ще се появят и накрая ще сте и гаджета и приятели,а какво по-хубаво от това?дори и да не се получат отново нещата момчето ще е доволно от една страна и от друга страна спокойно,че сте опитали и са се провалили нещата,това се случва,нормално е,но поне момчето ще знае,че държите на него до такажа степен,че сте готови да направите този жест за него и така колкото и гаджета да имате и да му се хжалите той ще знае,че макар и по един различен начин ще е винаги на първо място за вас. още съм в тази гадна ситуация,но продължавам да опитвам колкото и унизително и гадно да е,просто искам момичето прекалено много,същевременно си имам и приятелка,но все пак съм момче,не мога да чакам другата цял живот.надявам се да опиташ с моето предложение преди да е късно и да си изгубила всякаква връзка с приятеля ти,дори за месец,седмица,няколко дни опитай да си заедно с него и по този интимен начин и повярвай ми нещата ще се наредят след това по един или друг начин.дано съм ти помогнал