Някой поръчвал ли си е тениска от www.teniska.bg и ако да всичко наред ли е смисъл - доставят ти я на място и парите са това което пише ли ?![]()
Ооо, това е много готина идея, много искам и аз да си направя такова нещо. Но за съжаление не мога да ти помогна относно твоя въпрос.
специално от този сайт - не, но съм поръчвала от портокал.бг и всичко беше точно![]()
Да но от портокал.бг излизат по- скъпо. А доставката там колко пари е ?Първоначално написано от Kallyn4eto
teniski.eu е мноо добър сайт. доставката е 3 лв, общо взето една обикновена тениска с щампа без текст + доставката ти излиза 15 лв
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
А този сайт как се плаща на място или не?И ти донасят тениската на адреса така ли ? :Първоначално написано от ecstazy
![]()
Всъщност разгледах сайта. А ти поръчвал/а ли си си от там?![]()
Ми брат ми го препоръча и ми каза, че щампите са качествени, тениските също. Иначе да, куриера ти звъни на вратата и му плащаш. Обаче кофтито е, че доставката е до 7 работни дни. Мен ми я доставиха точно седмица след като я поръчах, но все пак..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Благодаря за информацията.Гадното е съшо че не съм от София и доставката си е доста.