- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Досаден проблем
Имам един досаден проблем ПЪРХОТАне се пръскам със спрей за коса , защото тогава ставааа
Можете ли да ми препоръчате някакъв шампоан или нещо др
И ,ако може да ми препоръчате някакъв хубав спрей![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
И аз имах подобен проблем и никакви шампоани не ми помогнаха. Най-накрая отидох в един козметичен магазин и ми препоръчаха Гарниер Фруктис. Обикновен шампоан, обаче пък ми помогна.Можеш и ти да пробваш с него!
Ако не стане отиди в някоя аптека да ти препоръчат нещо антибактериално. Ако и от него не мине отиди на доктор. Спрей не мога да ти препоръчам.
има хапче,което се взема от аптеките и се добавя в шампоана за коса,който използваш.
Не помня как се наричаше,но достатъчно е да попиташ в най-близката аптека!въпреки това,ако се сетя по-късно ще добавя името на хапчето.Мисля,че беше"низорал"...дано не бъркам.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Head & Shoulders ,един с рапанчета ,нарисувани по него...
Преди 1-2 години имах подобен проблем,къпала съм се най-много месец и оттогава нищо![]()
^ На мен пък Head & Shoulders не ми помогна..имам същия проблем![]()
Благодаря Ви за полезната информация![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Аз ти препоръчвам Низорал http://apteka.framar.bg/14000278/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
на мен доста ми помогна![]()
само т'ва ли измислихте? ..![]()
![]()
вземи си медицинска козметика предназначена за тази цел!
+ това има 2 типа пърхот .. разбери първо от кой е твоя и тогава купувай КАЧЕСТВЕНИ продукти!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
домашна маска кисело мляко + сода за хляб
нищо не губиш, ако го пробваш 2-3 пъти при миене, 100% ги имаш съставките![]()
Мс
Интересно ми е това с киселото мляко дали помага
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
А може ли името на шампоанаПървоначално написано от Nqkuf
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Аз си спомням от 4-5ти клас имах тоя прооблем,който ту утихваше,ту пак се появяваше.С тоя Head and Shoulders толкова проблеми съм имала,че не е истина.Преди няколко месеца си взех на Balea един много голям против омазняване и един срещу пърхот.Слагам по малко от двата на различни "зони" от главата ако мога така да се изразя.Ей,откакто почнах никакъв пърхот не съм получавала.Много съм доволна.Иначе преди имаше един на Clear който беше доста добър.Wash and Go също ми помогна като го ползвах миналата година,но като го свърших си взех някакъв друг и после като се върнах на него,косата ми получи някаква много силна обратна реакция и беше станало мазало.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
А колко струва този шампоан на Balea ?![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Ох,ами не помня точно колко струваше,но като цяло продуктите на Balea са много много изгодни,тъй че този шампоан може и някъде към 3-4лв. да е струвал.Не помня,защото тогава бях взела още един куп неща от DM и накрая им изгубих и бройката,и цената.Препоръчвам ти го,защото не е скъп,а и не съм чувала лоши отзиви за марката като цяло.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
МС
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
на мен ми го прави аптекар взима някакъв най обикновен шампоан и слага някакво лекарств
имах същия проблем и го отстраних с шампоан Кря Кря в него чукаш 2 хапчета Низорал(продават ги в аптеките) така се мих няколко месеца 2 3 може би и сега сичко си ми е наред
http://www.westons.com/acatalog/sel186p_large.jpg
ей този ползвах и само за 2-3 измивания ми изчисти пърхота преди 2 години. И до сега си пазя опаковката, ако пак ми се появи да си го купя отново.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!