- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
по-добре да свърши срока и тогава ако ще има ваканция да има, но да не е грипна, а да е например за лошо време или нещо такова-по принцип мене ми е все тая-аз съм се примирил, че ще почивам чак на 1-ви юли, щото дори и пролетна няя да имам, следователно 5 месеца ще уча без прекъсване![]()
много е нечовешко да искате грипна ваканция, защото това означава, че искате 25% от всечки ученици във Варна да са болни![]()
Concussion, съгласна съм.
В моето училище е нещо ужасно, когато наближи края на срока, а и не само- през цялата година се учи супер много. Естествено има часове, в които само се отбива номер, но те са 1-2. Не е нужно да само да се обяснява "българското образовение не струва", то не струва заради някои, които не си мърдат пръста, не отварят учебници, дори не пишат в час. Аз не съм от тях и искам много неща неща да се променят, но не зависи само от мен.
Някой да знае?Понеже трябваше да ме изпитат ,а като сме във ваканция няма как да стане и учителите ще ми оставят по-ниските оценки?Първоначално написано от bbabyy
И аз се чудя за ПетричПървоначално написано от Lucho
обаче май не е обявена..ако има сигурно утре ще ни кажат
![]()
Последното, което пише е, че към момента обстановката остава каквато е в момента, т.е утре ще се учи - http://www.blagoevgrad.eu/8711.html за Вторник може да пуснат всички.Първоначално написано от Biskfitka
Weliko Tърново още си остава предепидемна
Така ме устройва,утре ще ме изпитватПървоначално написано от Lucho
![]()
А някой да знае дали в Хасково ще ни пуснат във ваканция ..Направо не се търпи как София си почиват а ние не
![]()
А някой знае ли за Старозагорска област дали утре ще се учи?![]()
Да утре ще учим и в Хасковска и в Старозагорска областПървоначално написано от Concussion
но вече за Вторник не се знае , най-вероятно ще сме в грипна
![]()
Мерси.Ще се изкефя както другите години да отида сутринта и училището да е затворено.
![]()
Дано още утре да ни пуснатПървоначално написано от Concussion
![]()
чух, че май в Пловдив от 25ти ще има ваканция, но не се знае колко вярна е тази информация![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
за Русе някой нещо знае ли?
ние винаги сме прецаканите.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
![]()
![]()
Грипнаааааааааа
![]()
Ние петъка бяхме половината клас,тъй,че е вероятно да ни пускат.
![]()
Сигурно е от СофияПървоначално написано от Concussion
Хайде утре цяла България в грипна !!
![]()
![]()
а има ли вероятност утре сутринта като отидем да ни върнат ?
Съдбата помага на смелите !
Мисля , че има но малка .. най-вероятно от Вторник грипна за цяла България поне така даваха по новините ..![]()
Наще глупаци от пето (Стара Загора) сигурно ще ни пуснат, когато епидемията свърши, а ще ходим, когато има най-много болни. А от класа са адски тъпи - идват да питат колко отсъстват и защо и те глупаците няма да рекат, че са болни от грип, ами казват, че избягали и незнам си кво. Трето пък госпожата от уроците ни предупреди, че ако обявели грипна ваканция пак да сме идвали на урока.
Ее.. Ваща госпожа направо се ебава с васПървоначално написано от Martio
Хайде утре да като отидем и дано ни пуснат веднага
Искаме и ние ваканция не само София
![]()
Напълно нормално е да ходите на уроци въпреки грипната. Винаги е било така.Първоначално написано от Wafrey
Дай Боже!!Първоначално написано от DesSsi
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac