.
Отговор в тема
Страница 3 от 40 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 979
    Banned Супер фен
    Град
    Varna
    по-добре да свърши срока и тогава ако ще има ваканция да има, но да не е грипна, а да е например за лошо време или нещо такова-по принцип мене ми е все тая-аз съм се примирил, че ще почивам чак на 1-ви юли, щото дори и пролетна няя да имам, следователно 5 месеца ще уча без прекъсване
    много е нечовешко да искате грипна ваканция, защото това означава, че искате 25% от всечки ученици във Варна да са болни

А нещо за Пловдив знае ли се?
    ~Tiesto. <3

Concussion, съгласна съм.
    В моето училище е нещо ужасно, когато наближи края на срока, а и не само- през цялата година се учи супер много. Естествено има часове, в които само се отбива номер, но те са 1-2. Не е нужно да само да се обяснява "българското образовение не струва", то не струва заради някои, които не си мърдат пръста, не отварят учебници, дори не пишат в час. Аз не съм от тях и искам много неща неща да се променят, но не зависи само от мен.

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Бях чула, че срокът ще продължи до 4 февруари. Това вярно ли е?
    Някой да знае?Понеже трябваше да ме изпитат ,а като сме във ваканция няма как да стане и учителите ще ми оставят по-ниските оценки?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Lucho

С риск въпроса ми да стане банално тъп, но някой има ли информация за Петрич или Благоевград ? Понеже се заговори вчера, че където има епидемия, ще има и ваканция, но нищо по-конкретно...
    И аз се чудя за Петрич обаче май не е обявена..ако има сигурно утре ще ни кажат

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka

С риск въпроса ми да стане банално тъп, но някой има ли информация за Петрич или Благоевград ? Понеже се заговори вчера, че където има епидемия, ще има и ваканция, но нищо по-конкретно...
    Последното, което пише е, че към момента обстановката остава каквато е в момента, т.е утре ще се учи - http://www.blagoevgrad.eu/8711.html за Вторник може да пуснат всички.

Weliko Tърново още си остава предепидемна

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka

Последното, което пише е, че към момента обстановката остава каквато е в момента, т.е утре ще се учи - http://www.blagoevgrad.eu/8711.html за Вторник може да пуснат всички.
    Така ме устройва,утре ще ме изпитват

Град
    Димитровград
    А някой да знае дали в Хасково ще ни пуснат във ваканция .. Направо не се търпи как София си почиват а ние не

Мега фен Аватара на Concussion
    А някой знае ли за Старозагорска област дали утре ще се учи?

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    А някой знае ли за Старозагорска област дали утре ще се учи?
    Да утре ще учим и в Хасковска и в Старозагорска област но вече за Вторник не се знае , най-вероятно ще сме в грипна

Мерси. Ще се изкефя както другите години да отида сутринта и училището да е затворено.

Град
    Димитровград
    Мерси. Ще се изкефя както другите години да отида сутринта и училището да е затворено.
    Дано още утре да ни пуснат

чух, че май в Пловдив от 25ти ще има ваканция, но не се знае колко вярна е тази информация
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Град
    Русе
    за Русе някой нещо знае ли?
    ние винаги сме прецаканите.
    born alone, to be alone, to stand alone.

Грипнаааааааааа Ние петъка бяхме половината клас,тъй,че е вероятно да ни пускат.

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Грипнаааааааааа Ние петъка бяхме половината клас,тъй,че е вероятно да ни пускат.
    От къде си?

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    От къде си?
    Сигурно е от София Хайде утре цяла България в грипна !!

Голям фен Аватара на DesSsi
    а има ли вероятност утре сутринта като отидем да ни върнат ?
    Съдбата помага на смелите !

Град
    Димитровград
    Мисля , че има но малка .. най-вероятно от Вторник грипна за цяла България поне така даваха по новините ..

Град
    Стара Загора
    Наще глупаци от пето (Стара Загора) сигурно ще ни пуснат, когато епидемията свърши, а ще ходим, когато има най-много болни. А от класа са адски тъпи - идват да питат колко отсъстват и защо и те глупаците няма да рекат, че са болни от грип, ами казват, че избягали и незнам си кво. Трето пък госпожата от уроците ни предупреди, че ако обявели грипна ваканция пак да сме идвали на урока .

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от Martio
    Наще глупаци от пето (Стара Загора) сигурно ще ни пуснат, когато епидемията свърши, а ще ходим, когато има най-много болни. А от класа са адски тъпи - идват да питат колко отсъстват и защо и те глупаците няма да рекат, че са болни от грип, ами казват, че избягали и незнам си кво. Трето пък госпожата от уроците ни предупреди, че ако обявели грипна ваканция пак да сме идвали на урока .
    Ее.. Ваща госпожа направо се ебава с вас Хайде утре да като отидем и дано ни пуснат веднага Искаме и ние ваканция не само София

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wafrey
    Цитирай Първоначално написано от Martio
    Ее.. Ваща госпожа направо се ебава с вас Хайде утре да като отидем и дано ни пуснат веднага Искаме и ние ваканция не само София
    Напълно нормално е да ходите на уроци въпреки грипната. Винаги е било така.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    а има ли вероятност утре сутринта като отидем да ни върнат ?
    Дай Боже!!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Живея в Пловдив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си