- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Странна вечер?!
Здрастии...Искам да ви попитам случвало ли си ви е нещо странно тази вечер? Аз се събудих първо към 1и 30 и мислех е сме 7 и се приготвих за училище и уж да излизам майка ми ме усети и ме попита какво става и аз пак си легнах към 5 пак се събудих обаче вече си имах 1 наум
Но казвам ви наистина беше много странно... имах чувството че беше 7 и дори като погледнах часовника ми се стори така! Още по-странното беше, че когато влизах в училище чух едно момиче да разказва, че се било събудило към 1и 30 -2 часа и почнало да се приготвя... пък и една приятелка също каза че се чувствала някакво много странно и не спала изобщо добре, но пък се събудила адскии отпочинала;д
Чудя се дали има някаква връзка между всичко това и защо се случи?
Искам и да попитам знаете ли за някакви свръхестествени събития които да са се случвали на тази дата?
Пишете пък да разбера какво е станало
![]()
![]()
помня че гледах един такъв филм но не помня кой няколко деца се събуждат към 2 часа сутринта и отиват на училище май нещо такова беше
И на мен ми се случи събудих се в 1:30 с мисалта да ходя на училище въпреки ,че съм болна и няма да ходя 1 седмица после се събудих в 7 пак с тази мисал и пак си легнах ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Грешен раздел!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Спрете Дрогата...![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Нормално е.То като си си наумил непременно да станеш в определен час и само за това мислиш,се събуждаш по-рано и мислиш че вече е сутринСлучвало ми се е и на мен.В 3 през нощта се събудих с мисълта че е 6 и половина,облякох се и дори не си погледнах часа
![]()