Цитирай Първоначално написано от vector2211
защо...незнам и аз...имаше време в което вярвах че съществува това нещо любов но просто съм попадъл на такива момичета и съм заобграден от всякъде с такива...че просто..няма как вече да го повярвам...аз едно свястно момиче не съм видялл...
Хаха, и аз не съм срещала едно свястно момче, но какво да се прави. Всъщност само 2, но те се давят в общата помия - жалка работа.

Горещо препоръчвам на форумците да прочетат мнението на TheNewReligion, евентуално и на babity, въпреки че не съм съгласна, че човек трябва да се примирява с недостатъците на другите. Аз лично съм привърженичка на чакането на Пепеляшка/Принца, т.е. свястния човек, а не тоя, на който трябва да му търпиш капризите и прищевките. Въпрос на разбирания. Но мнението й много добре показва двойния стандарт на всички тука, дето се изкарват прекрасни, но кой знае колко изкарват от нерви половинките си.
Мен също не ме е страх да си призная, че съм ужасна за връзка. Ха!

А колкото до автора,
попаднал си на комплексирано момиче с чувство за малоценност. Ако беше някоя по-точна нямаше да иска непрекъснато да й засвидетелстваш чувства, да избираш винаги нея и т.н. Шанс.
Има и други момичета, но внимавай тогава ти да не се окажеш комплексирания, ако усетиш, че са прекалено независими и могат да живеят добре и без да фигурираш в огромна част от времето им.
Отношенията са сложно нещо...

Цитирай Първоначално написано от Torn
Защо като момче ви каже, че ви обича винаги мислите, че лъже ? Защо трябва да иска само секс от вас ?

... после защо момчетата търсят момичета само за по 1 нощ ?! ... повече никога, по добре да спя с всяка отколкото да имам сериозна връзка.
А ето това дава отговор на въпроса ти защо обикновено не вярваме на думите ви и си мислим, че искате от нас само секс.