.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Град
    МеЛмАк

Приятелство между момче и момиче

Днес с моя приятелка спорихме възможно ли е приятелството между момче и момиче говорим за НАЙ-добри приятели не просто познати или в обща компания.Според мен винаги се изграждат по-серизони чувства

Предварително се извинявам ако темата се повтаря
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Възможно е бе човек...

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Естествено, че е възможно. Даже е по-добре най-добър приятел момче, отколкото момиче.

НЕвъзможно
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Всичко е възможно..
    *сън*

аз лично винаги съм предпочитала да споделям с момче, отколкото с момиче , защото първото което е момчето няма за какво да ти завижда , докато при момичетата това е често срещано явление .... дори да не го показват момичетата са изпълнени със злоба и завист... рядко може да се срещне истинско приятелство м/у две момичета...
    проблема при мен е че няколко пъти се сближавам към някое момче ,което не харесвам на външен вид , но ми харесва самия му начин на разсъждение в последствие той започва да се привързва иииииии това приятелство се разпада , защоото в самото начало аз съм се настроила към него като "приятел" и когато въпросния реши че това приятелство може да прерастне в люов ... всичко се счупва иии накрая нито приятелство нито любов.. поне при мен така се получи .. но въпреки това може да има и изключения така че всичко е възможно

дали има, да може да се каже. но мога и да ти разкажа какво стана и става в момента с мен. познавам едно момче от както сме се родили. израснахме заедно и сме в един клас. той е единственото момче, което ме разбира и мога да му споделям всичко. проблема е , че го харесвам. най-гадното беше преди 2 седмици, когато заради моите "най-добри приятелки" той разбра това. е, объркващо е когато го прие толкова спокойно без да каже нещо и продължава да се държи както преди. нз дали ме харесва или не. наистина е подлудяващо!!!!!!
    -------ИЗВОД: Има приятелство, но в повечето случаи за едната ( или двете страни) прераства в нещо повече.------

Невъзмможно е ; )

и аз мсиля, че е невъзможно, смисъл разно или късно се заформят други чувства

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ще ви застрелям, поредната такава тема!
    Иначе, много ясно, че е възможно.. най-добрия ми приятел е момче и ми е помагал и е бил до мен, докато всички други момичета въртят интриги..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Супер фен Аватара на someonerandom
    В колко теми трябва да ви се обясни,че е възможно?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на psych0
    възможно е, най-добрият ми приятел е момче.
    няма други чувства между нас, освен приятелски.
    така, че е възможно.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Възможно е през крив макарон... Дори и да си мислите, че сте само приятели след време се изграждат чувства. Бъдете приятели няколко години, после приятелството се превръща за единия в нещо повече и един от 2мата "приятели" е винаги наранен. Понякога и 2мата започват да изпитват велечение един към друг след което се стига до COUPLE. Между момче и момиче може да има само лицемерие, или приятелство, но до един момент. Приятел значи да си редовно до човека, да му помагаш при нужда от помощ, да му споделяш и тнт... все едно да сте от един и същ пол. Неможе примерно момичето да прави нещо за момчето, защото му е приятел, а момчето да прави нещо за момичето защото има чувства към нея. Голямо разминаване има, тая дума приятел я използвате като "обичам те" за здравей, здрасти. Има разлика между познати и приятели. Единия е ключ другия е ключалка, няма други вариации.
    God is an idiot, I have DNA...

Ествено че може.. Най-добрата ми приятелка е момиче.. В днешно време никой не мисли за другия.. Всеки мисли само за себе си.. Просто плюса най-добрият ти приятел да е от другия пол е , че няма да има някаква конкуренция между вас.. Силно изразена е женската завист и злоба в приятелства м/у момичета.. А вече и между момчета.. Цаката му е да разчиташ повече на себе си от колко на другите.. Просто няма на кой да разчиташ особено с тия сайтове за запознанства фейсбук , импулс и тем подобни.. Където0 най -големите боклуци са супер вървежни , правежи и кифли .. Много малко истински хора останаха ..

Възможно,но рядко срещано

Възможно е.. само, дето в повечето случаи от едната страна винаги има по силни чувства.. НЕ приятелски
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За пореден път - възможно е.
    Смея да твърдя, че в момента две момчета са ми най-добри и истински приятели. И приятелството ми с тях е много по-добро и силно от всичките приятелства с момичета, които съм имала...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на babity
    Най - близкият ми приятел от университета е момче. И за ваше сведение сме се виждали голи, оценяваме достойнствата си, но не сме имали физически контакт и няма да имаме. Усещането за близост, повече от ръкостискане е странно и неуместно и за двама ни.

Не знам дали е възможно в общия случай, но поне при мен съществува: даже мина и през фазата с любовта. С въпросното момиче се познаваме вече седем години и две от тях ходихме. Първоначално чувствата и от моя и от нейна страна бяха само приятелски. После аз се влюбих, но тъй като не исках да губя това приятелство се стараех да не го показвам. Дойде един момент когато се забихме, тръгнахме и както вече казах - бяхме 2 години заедно. След това се разделихме и 2-3 месеца подържахме минимален контакт. В крайна сметка проведохме няколко раговора от които стана ясно, че интимните чувства са отшумели, но обичта и доверието, които изградихме през тези години ни позволяват да сме приятели след всичко. И така и досега - и двата имаме чоек до себе си, щастливи сме с него/нея и прителството между нас става все по-силно
    Никога не се предавай!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от n3zabrawiimaa
    Ще ви застрелям, поредната такава тема!
    Иначе, много ясно, че е възможно.. най-добрия ми приятел е момче и ми е помагал и е бил до мен, докато всички други момичета въртят интриги..
    И тук е моментът да се сетиш за рекламата на Спрайт.
    Temet Nosce

벨야카

При мен се е случвало ,но рано или късно някой от 2мата е започвал да харесва другия.И според мен може ,но е трудно и рядко срещано

Супер фен
    Възможно е.
    Даже,според мен момчетата са по-добри приятели,от момичетата....
    При нас,момичетата ВИНАГИ има интриги,сплетни..както и завист.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Възможно е,но идва един момент в който единия започва да изпитва по силни чувства от другия.

Супер фен
    Много ясно, че е възможно. Има 1-2 момичета с които съм в много добри отношения, споделяне и прочие. Отделно и един приятел спокойно мога да кажа, че е най-близък с едното от тези момичета.

П.С. - Спрете да пишете с такива пъстри цветове, взима му се акъла на човек докато го прочете

Вазможно е ако примерно момчето е гей ,защото ако не един от двамта далбоко в себеси иска нещо повече от приателство .
    Така ,че аз казвам че е НЕВАЗМОЖНО !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си