.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Град
    London, UK
    Не е възможно. Рано или късно все нещо изниква..
    I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!

Фен Аватара на quexxe
    Малко консвервативно настроена съм към подобни твърдения за приятелските отношения между двата пола.

Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Малко консвервативно настроена съм към подобни твърдения за приятелските отношения между двата пола.
    И какъв е проблемът най–добрият приятел на едно момиче да е момче? Според мен в това няма нищо лошо, понякога момчетата могат да бъдат чудесни слушатели.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Всичко е възможно..
    >>DjBelev<<

:)

Разбирасе , че е възможно , просто трябва да мислиш с МОЗЪКА си не с нещо друго . Аз лично имам много добра приятелка и я възприемам само като такава и като сме си говорили тя споделя същото така , че ВЪЗМОЖНО Е ))))

И може, и не може. Не мога да кажа, че не може, защото както някои хора споменаха - имаш 5-6 много добри пирятелства с човек от отсрещния пол, но само един от тях примерно след време започва да те привлича по някакъв начин. Нямаш подобни възгледи към другите. С тях си оставаш само приятел. Чувствата прирастват по някакъв начин, за мен е необяснимо, но ми се е случвало.

Абсолютно НЕВЪЗМОЖНО! Аз имам 2 най-добри приятеля. Единият е влюбен в мен, а аз съм влюбена в другия..Просто не става, винаги изникват някакви чувства..ее може и да има изключения, но още не съм срещала такива

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Възможно е Именно моят най-добър приятел е момче и споделям всичко с него вече 2-3 години и няма нищо освен приятелство между нас.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Преди време една приятелка имаше най-добър приятел момче.Споделяха си всичко.Обаче по едно време той започна да иска по - сериозна връзка.Тя беше обедена, че няма да се получи и го отблъсна за малко.После останаха приятели , но не беше същото.

Според мен пък може да съществува......имам 2-3 такива случая...преди сме били ''повече от приятели'' .. нещата не се получиха...отдалечихме се един от друг за известно време...а сега сме си всеки ден заеднооо .. )))) или пък едно момче от класа ми...оо много ме радва товва дете бе... ;д винаги успява да ме накара да се усмихна... за това съм с два ръце, че може да съществува приятелство м/у момиче и момче и тъйкато изчетох всички мнения...не е нужно един от двамата да е грозен..

Цитирай Първоначално написано от lubomirky Виж мнението
    мда. възможно е, ако момичето е грозно.
    neeeee samo deto e na gloria dushterqta

възможно е...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Неможе, природата си казва думата.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен Аватара на BuBzzz
    По принцип е възможно,но преди 2 години когато тръгнах с гаджето ми,най-добрия ми приятел изревнува доста може би,защото е имал не само приятелски чувства и се скарахме и от тогава сме само на Здрасти,но и по добре - не излезна добър човек

BuBy

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Приятелството между момче и момиче е възможно, но само до някъде после единия се влюбва!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от DNA Виж мнението
    Възможно е през крив макарон... Дори и да си мислите, че сте само приятели след време се изграждат чувства. Бъдете приятели няколко години, после приятелството се превръща за единия в нещо повече и един от 2мата "приятели" е винаги наранен. Понякога и 2мата започват да изпитват велечение един към друг след което се стига до COUPLE. Между момче и момиче може да има само лицемерие, или приятелство, но до един момент. Приятел значи да си редовно до човека, да му помагаш при нужда от помощ, да му споделяш и тнт... все едно да сте от един и същ пол. Неможе примерно момичето да прави нещо за момчето, защото му е приятел, а момчето да прави нещо за момичето защото има чувства към нея. Голямо разминаване има, тая дума приятел я използвате като "обичам те" за здравей, здрасти. Има разлика между познати и приятели. Единия е ключ другия е ключалка, няма други вариации.
    Няма по-правилен пост.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Възможно е!!! Даже смея да твърдя, че мъжете са по добри приятели от жените, затова и повечето ми приятели са мъже.

Е, не знам к'во е, 'що е, аз лично смятам, че не е възможно,може би защото
    не съм имала най - добър приятел момче, но от моя си гледна точка ,нещата се
    развиват така,че рано или късно единият от двамата започва да изпитва някакви
    по - сериозни чувства към другия.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    It can be done!

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хм,абе всичко е възможно ,но то "приятелството " си е мит вече.Има как ,повечето ми приятели са били момчета,но наистина винаги от другата страна се е появявало нещо,но винаги си има изключения.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

amiii az sym 50 na 50 ) zashtoto weche sym patula ot pruqtellka .. naii-dobriqt mi priqtell [momche] mi kaza che me obicha, a predi towa az spodelqh wsiichko s nego ! sega imam samo ii edinstweno wqra samo na men !!

Голям фен
    Не съм сигурна, защото колкото приятели момчета имам всички очакват нещо повече...колкото и да са ми само приштели, те винаги накрая рухват...колкото и да ми се иска има много момчета дето страшно много държат на мен, но за съжаление нито едно от тях не иска да сме само прители...;ххх

Повече от фен Аватара на thelover3
    Да, възможно е. Даже в моя клас има 2 такива и какво? Не се харесват, просто да най-добри приятели. Само не разбирам защо повечето си мислите, че момичетата само завиждали и правели интриги. Доста момичета го правят, но едва ли, ако въпросното момиче ти е ИСТИНСКА приятелка би завиждала и правела интриги точно за теб. Така че... не мисля, че сте прави.

max964
    Guest
    разбира се че е възможно по-добре приятел момиче отколкото момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си