.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Hybrid View

Поне давайте примери и се аргументирайте като заставате зад едната или другата позиция.

Според мен е възможно.

Защо? Защото го преживях.Преди да вляза в гимназия се запознах с едно момиче посредством друга моя приятелка.Беше сладка,дребничка на ръст и говореше тихо.Eто,че влязохме в гимназия и изненада - беше в моя клас.Започнахме да си общуваме по-често,правих и малки подаръчета и така минаваха дните.Тя си намери приятел след няколко опита с други момчета,но Аз не ревнувам от сегашният и приятел просто,защото я приемам много повече като приятелка колкото и странно да Ви се струва на някои от вас читатели.

Лятото дойде след 9-ти клас.Не се бяхме виждали нито веднъж,но по Skype се чувахме често дори всеки ден да не кажа.Беше самотна,защото нейния приятел го нямаше в града и се виждаха един път в седмицата.Тя беше затворено момиче макар и популярна сред връстниците.Започна училище и след толкова копнежи да я видя отново след лятото Аз изпитах нещо към нея (повтарям пак - не ревнувам от гаджето и,но се дразня,когато примерно някой седне до нея от другите авери) и ставаше все по зле.

Най-голямата ми грешка,за която и до ден днешен съжалявам,е че и казах че имам някаква страст към нея - беше шокирана и не можеше да повярва...загубих я...вече не си говорим в междучасията,не сядаме заедно и едва днес си писахме малко в скайп-чето за пръв път от...2 месеца и половина.

За първи път в живота си осъзнах какво съм загубил и какво не оцених,а именно какъв приятел имах до себе си.

Възможно е, което не значи, че няма тръпка на моменти.

Правило е момчетата да споделят съкровеннно с момичета и момичетата да се доверяват за най-дълбоките си тайни на момчетата.
    Често защото е прекалено лесно да си легнат двама с дълбока душевна връзка не е и толкова интересно. Въпреки безбройните възможности и осезаемата близост на тръпката не се случва.

А, понякога се случва. И тогава по-правилния въпрос би следвало да е - дори да преспят заедно, какво значение има това? Че те са споделили нещо много по съкровенно от просто физическа близост, те са открили душите си един към друг.

П.С. Един виц малко по темата.
    "- Девствена съм, пазя се за съпругът ми като се омъжа.
    - Ами като се пазиш, тогава само свирки и отзад...
    - Дооообре!"

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Цитирай Първоначално написано от LightningMcQueen
    П.С. Един виц малко по темата.
    "- Девствена съм, пазя се за съпругът ми като се омъжа.
    - Ами като се пазиш, тогава само свирки и отзад...
    - Дооообре!"
    кууулл

До преди 2 месеца бих казала "ДА" на 100%, но сега бих се съгласила с това, че никога не е просто приятелство, единият винаги има чувства различни от тези на другия. При това положение нещата се усложняват и променят коренно. С "най - добрия" ми приятел (Д.) се познаваме от както се помня, израснала съм с него, от него знам повечето неща, който знам за живота, с него съм изградила голяма част от вижданията и убежденията. Никога не съм виждала в него човек с който мога да бъда нещо повече от приятелка. Знае абсолютно всичко за мен до най - малката подробност и след една къвга с гаджето ми, опитах да разкажа на Д., а той се обърна и ми каза, че не иска да знае нищо повече за любовния ми живот, освен ако не е свързан с него. Това ме прати в 3та глуха, просто седях незнаейки как да отговоря, никога не съм си мислела, че може да е влюбен в мен, никога, по никакъв начин не ми е показвал, че не иска от мен само приятелство и изведнъж ... Просто седях и гледах като трясната. Оттогава вече наистина не вярвам, че може да има само приятелство м/у момче и момиче, особено ако са много близки приятели, споделящи голяма част от живота, приятелите и спомените си

Град
    London, UK
    Не е възможно. Рано или късно все нещо изниква..
    I'm really tryina make it more than what it is, cause everybody dies but not everybody lives!

Фен Аватара на quexxe
    Малко консвервативно настроена съм към подобни твърдения за приятелските отношения между двата пола.

Цитирай Първоначално написано от quexxe
    Малко консвервативно настроена съм към подобни твърдения за приятелските отношения между двата пола.
    И какъв е проблемът най–добрият приятел на едно момиче да е момче? Според мен в това няма нищо лошо, понякога момчетата могат да бъдат чудесни слушатели.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Всичко е възможно..
    >>DjBelev<<

:)

Разбирасе , че е възможно , просто трябва да мислиш с МОЗЪКА си не с нещо друго . Аз лично имам много добра приятелка и я възприемам само като такава и като сме си говорили тя споделя същото така , че ВЪЗМОЖНО Е ))))

И може, и не може. Не мога да кажа, че не може, защото както някои хора споменаха - имаш 5-6 много добри пирятелства с човек от отсрещния пол, но само един от тях примерно след време започва да те привлича по някакъв начин. Нямаш подобни възгледи към другите. С тях си оставаш само приятел. Чувствата прирастват по някакъв начин, за мен е необяснимо, но ми се е случвало.

Абсолютно НЕВЪЗМОЖНО! Аз имам 2 най-добри приятеля. Единият е влюбен в мен, а аз съм влюбена в другия..Просто не става, винаги изникват някакви чувства..ее може и да има изключения, но още не съм срещала такива

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Възможно е Именно моят най-добър приятел е момче и споделям всичко с него вече 2-3 години и няма нищо освен приятелство между нас.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Преди време една приятелка имаше най-добър приятел момче.Споделяха си всичко.Обаче по едно време той започна да иска по - сериозна връзка.Тя беше обедена, че няма да се получи и го отблъсна за малко.После останаха приятели , но не беше същото.

Според мен пък може да съществува......имам 2-3 такива случая...преди сме били ''повече от приятели'' .. нещата не се получиха...отдалечихме се един от друг за известно време...а сега сме си всеки ден заеднооо .. )))) или пък едно момче от класа ми...оо много ме радва товва дете бе... ;д винаги успява да ме накара да се усмихна... за това съм с два ръце, че може да съществува приятелство м/у момиче и момче и тъйкато изчетох всички мнения...не е нужно един от двамата да е грозен..

възможно е...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Неможе, природата си казва думата.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен Аватара на BuBzzz
    По принцип е възможно,но преди 2 години когато тръгнах с гаджето ми,най-добрия ми приятел изревнува доста може би,защото е имал не само приятелски чувства и се скарахме и от тогава сме само на Здрасти,но и по добре - не излезна добър човек

BuBy

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Приятелството между момче и момиче е възможно, но само до някъде после единия се влюбва!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Възможно е!!! Даже смея да твърдя, че мъжете са по добри приятели от жените, затова и повечето ми приятели са мъже.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    It can be done!

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Хм,абе всичко е възможно ,но то "приятелството " си е мит вече.Има как ,повечето ми приятели са били момчета,но наистина винаги от другата страна се е появявало нещо,но винаги си има изключения.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

amiii az sym 50 na 50 ) zashtoto weche sym patula ot pruqtellka .. naii-dobriqt mi priqtell [momche] mi kaza che me obicha, a predi towa az spodelqh wsiichko s nego ! sega imam samo ii edinstweno wqra samo na men !!

Голям фен
    Не съм сигурна, защото колкото приятели момчета имам всички очакват нещо повече...колкото и да са ми само приштели, те винаги накрая рухват...колкото и да ми се иска има много момчета дето страшно много държат на мен, но за съжаление нито едно от тях не иска да сме само прители...;ххх

max964
    Guest
    разбира се че е възможно по-добре приятел момиче отколкото момче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си