- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще стане ако изчезнат всички мъже без 1.
най-много да умре и няма да има мъже и жените няма да страдаме !![]()
Ако остане само един мъж на света 100% ще бъде убит. Дали ще е заради това че няма как всяка от останалите жени да го има или заради нещо подобно е без значение. Нещо по-интересно за мен е какво би станало ако имаме село или по-добре е да го наречем общество от оцелели след някакъв апокалипсис. Та имаме 10 жени и 1 мъж. Приемаме, че не убиват мъжът. Той от своя страна оправя всичките 10 жени. Раждат се 10 деца(5момчета/5момичета) с 50% подобен ген. След 20 години, а и по-рано се раждат още 5(от двойките на 5-те момчета и 5-те момичета), но това което се чудя е дали 2,5 от децата ще са недоразвити и тн, тъй като имат общ дядо или всичките 5 ще са нормални, защото ако се погледне по-мащабно всеки ден се женят българи, сиреч от едно племе с общ геном и белези, но недоразвити деца не се раждат над път и под път.
Имаше такъв стар филм с 2-ма идиоти как попадат на планета пълна само с жени.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще си теглят билетчета като за лотарията и всяка вече с ръка м/у краката и втренчен поглед в телевизора ще се надяват да ги изтеглят![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
На човечеца тестисите след 1-вата седмица ще са като стафиди![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Евала мен.Първоначално написано от twistedtransistor
![]()
да слуша
Момичетата ще се избият, той ще се скъса от секс, броят на лесбийките рязко ще се увеличи, и накрая мъжът, както един китайски император, ще умре от секс.
Момичета..ако това се случи ви пожелавам той да бъде 100% гей!!!!!![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
По-добре да е претърпял някъв инцидент (катастрофа или нещо подобно) и да е останал без патка.![]()
Ама пак ше си е мъж...някакъв...ше има желание ше ползва пръсти, ше лиже...няма да се предаде..треа да си е ГЕЙ да се знае че единственото което ше иска от тях е да се гримират!Първоначално написано от Grudi_SeXa
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
а тей!Първоначално написано от AllEyesInMe
![]()
МОМЧЕ
Не може от 1 мъж да се създаде нужното генно разнообразие.Първоначално написано от thefreak
Питайте Ева ..
Стига бееее![]()
![]()
![]()
![]()
ВИЕ сте уникални!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За пръв път попадам на такава тема и си признавам че си я бива !!
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ми ако е грозен и има патка, с която не може и да погъделичка и момичето ?
Кво правим ?
xhahxhaПървоначално написано от saskou
![]()
![]()
Като откача, откачам!
Аз пък мисля,че в началото на жребеца ще му е много яко,ама после ще се самоубие![]()
Мъжът дори няма да прави сексведнага ще го приберат, спермата му ще се продава по-скъпо от нефта в Дубай. Света ще се напълни с лесбийки. Поне първите 20 год. ще съществува само инвитро оплождане. Мъжът ще бъде най-нещастния човек живял някога с постоянна болка.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ако съм аз ще продам живота си скъпо! А понеже ме искат жив, ще е много скъпо!!!Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха колко пъти съм си мислил за това да съм единствения мъж на земята![]()
Решението е да стана нещо като господар и всички да ми се подчиняват, да еба само най-яките манекенки нонстоп и спермата могат да си я взимат там в найлонки и да я продават![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Производителите на вибратори ще получат душевен оргазъм.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire