.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    най-много да умре и няма да има мъже и жените няма да страдаме !

Ако остане само един мъж на света 100% ще бъде убит. Дали ще е заради това че няма как всяка от останалите жени да го има или заради нещо подобно е без значение. Нещо по-интересно за мен е какво би станало ако имаме село или по-добре е да го наречем общество от оцелели след някакъв апокалипсис. Та имаме 10 жени и 1 мъж. Приемаме, че не убиват мъжът. Той от своя страна оправя всичките 10 жени. Раждат се 10 деца(5момчета/5момичета) с 50% подобен ген. След 20 години, а и по-рано се раждат още 5(от двойките на 5-те момчета и 5-те момичета), но това което се чудя е дали 2,5 от децата ще са недоразвити и тн, тъй като имат общ дядо или всичките 5 ще са нормални, защото ако се погледне по-мащабно всеки ден се женят българи, сиреч от едно племе с общ геном и белези, но недоразвити деца не се раждат над път и под път.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Имаше такъв стар филм с 2-ма идиоти как попадат на планета пълна само с жени.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Ще си теглят билетчета като за лотарията и всяка вече с ръка м/у краката и втренчен поглед в телевизора ще се надяват да ги изтеглят
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Ще бъде 500% че и кусур увеличено продаването на вибратори

На човечеца тестисите след 1-вата седмица ще са като стафиди

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от twistedtransistor
    Ако остане само един мъж на света 100% ще бъде убит. Дали ще е заради това че няма как всяка от останалите жени да го има или заради нещо подобно е без значение. Нещо по-интересно за мен е какво би станало ако имаме село или по-добре е да го наречем общество от оцелели след някакъв апокалипсис. Та имаме 10 жени и 1 мъж. Приемаме, че не убиват мъжът. Той от своя страна оправя всичките 10 жени. Раждат се 10 деца(5момчета/5момичета) с 50% подобен ген. След 20 години, а и по-рано се раждат още 5(от двойките на 5-те момчета и 5-те момичета), но това което се чудя е дали 2,5 от децата ще са недоразвити и тн, тъй като имат общ дядо или всичките 5 ще са нормални, защото ако се погледне по-мащабно всеки ден се женят българи, сиреч от едно племе с общ геном и белези, но недоразвити деца не се раждат над път и под път.
    Евала мен.
    да слуша

Момичетата ще се избият, той ще се скъса от секс, броят на лесбийките рязко ще се увеличи, и накрая мъжът, както един китайски император, ще умре от секс.

Момичета..ако това се случи ви пожелавам той да бъде 100% гей!!!!!
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    По-добре да е претърпял някъв инцидент (катастрофа или нещо подобно) и да е останал без патка.

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    По-добре да е претърпял някъв инцидент (катастрофа или нещо подобно) и да е останал без патка.
    Ама пак ше си е мъж...някакъв...ше има желание ше ползва пръсти, ше лиже...няма да се предаде..треа да си е ГЕЙ да се знае че единственото което ше иска от тях е да се гримират!
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AllEyesInMe
    а тей!
    МОМЧЕ

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    По вероярно е да го затворят в някоя лабораторя и 24/7 да го доят, за разплод, за да може да се възстанови популацията от мъже, вижда ми се по реално.
    Не може от 1 мъж да се създаде нужното генно разнообразие.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    По вероярно е да го затворят в някоя лабораторя и 24/7 да го доят, за разплод, за да може да се възстанови популацията от мъже, вижда ми се по реално.

Питайте Ева ..

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Стига бееее ВИЕ сте уникални!!! За пръв път попадам на такава тема и си признавам че си я бива !!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от AllEyesInMe
    а тей!

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ми ако е грозен и има патка, с която не може и да погъделичка и момичето ?
    Кво правим ?

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от saskou
    Цитирай Първоначално написано от juveteam
    Цитирай Първоначално написано от TranceMusic
    1-ви ден 80 кила..
    2-ри ден 76 кила
    2-ра седмица 50 кила ...
    1ви месец R.I.P
    ТОЧНО
    xhahxha
    Като откача, откачам!

Аз пък мисля,че в началото на жребеца ще му е много яко,ама после ще се самоубие

Град
    Пловдив
    Мъжът дори няма да прави секс веднага ще го приберат, спермата му ще се продава по-скъпо от нефта в Дубай. Света ще се напълни с лесбийки. Поне първите 20 год. ще съществува само инвитро оплождане. Мъжът ще бъде най-нещастния човек живял някога с постоянна болка.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    Мъжът дори няма да прави секс веднага ще го приберат, спермата му ще се продава по-скъпо от нефта в Дубай. Света ще се напълни с лесбийки. Поне първите 20 год. ще съществува само инвитро оплождане. Мъжът ще бъде най-нещастния човек живял някога с постоянна болка.
    Ако съм аз ще продам живота си скъпо! А понеже ме искат жив, ще е много скъпо!!!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Хаха колко пъти съм си мислил за това да съм единствения мъж на земята
    Решението е да стана нещо като господар и всички да ми се подчиняват, да еба само най-яките манекенки нонстоп и спермата могат да си я взимат там в найлонки и да я продават
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Производителите на вибратори ще получат душевен оргазъм.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си