.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

вкъщи земи си

У дома съм си. На компютъря :Д наще спят... така че се разбираме кво. Аз не им преча сега да спят после те няма да ми пречат.. ще се наспим и така Неска викам на майка ми- абе тука една бабичка ми даде един шоколад. Беше супер чувствено. Стоях си на пейката и си играех с едни магнити топчета... а една бабичка, която 30мин стоя до нас, дойде и вика- аз много обичам млади хора, затова ето ви по един шоколад. На 90 годишна не се отказва. Аз съм на 95.
    И извади 4 шоколада за всеки точно по 1. И никой нищо не каза, аз казах само честито и едно мерси. И тая бабичка ми сервира коктейл от трогателност, тъга и лека доза страх. Сърбах от него цял ден до вечерта.
    Та прибирам се и разправям на майка си- една бабичка ми даде шоколад.
    И тя вика- о не го яж, има много натравяния?!??! wtf... защо ще ни трови тая бабичка в последните си мигове живот...? А?
    Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Абе наистина не приемай такива неща от непознати,дори и да е 95 годишна..Нищо не се знае - майка ти е права..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

аз от непознати не взимам нищо,но пък да споделя на 19 години съм и чичо ми като ни доиде на гости ми носи шоколад а аз се оливам от смях,

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от gerilovedani
    аз от непознати не взимам нищо,но пък да споделя на 19 години съм и чичо ми като ни доиде на гости ми носи шоколад а аз се оливам от смях,
    Е какво искаш, презервативи ли да ти донесе?

Хубава историйка, показваща как добротата на една стара жена в гадния ни свят се възприема като потенциален опит за убийство. Защо ви е трудно да приемете, че там някъде може да има и добри хора?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от gerilovedani
    но пък да споделя на 19 години съм и чичо ми като ни доиде на гости ми носи шоколад а аз се оливам от смях,
    Аз имам чувството, че и на 60 да стана, ако ми донесът шоколад, пак ще си умра от радост.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Хубава историйка, показваща как добротата на една стара жена в гадния ни свят се възприема като потенциален опит за убийство.
    Да, но в днешно време не знаеш кой с какви психични отклонения разполага.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Да, но в днешно време не знаеш кой с какви психични отклонения разполага.
    И точно страха да не бъдеш класифициран кат луд възпрепятства хората да показват добрата си страна. "Да не съм луд да й помагам на тая баба да пресече", "Ще ме помисли за луд ако й предложа помощ за багажа" и прочие.
    Стига се до нелепата ситуация да подам ръка на възрастен мъж, който падна пред мен на леда, а той ме изгледа сякаш съм сериен убиец. При това съм момиче! Защо зад всяко добро дело търсим скрити лоши помисли? Не казвам, че не трябва да бъдем предпазливи в определени ситуации, но светът вече е прихванат от абсолютна параноя.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    hahahahahahah
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Защо пък да не взим !?Аз взех преди една седмица от една пияница 10 лева.Той сам ми ги даде вика заповядай почерпи се
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    kyka1 едно е да ти дадат пари, друго е да ти дадат храна, която не знаеш от къде е дошла.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    И точно страха да не бъдеш класифициран кат луд възпрепятства хората да показват добрата си страна. "Да не съм луд да й помагам на тая баба да пресече", "Ще ме помисли за луд ако й предложа помощ за багажа" и прочие.
    Стига се до нелепата ситуация да подам ръка на възрастен мъж, който падна пред мен на леда, а той ме изгледа сякаш съм сериен убиец. При това съм момиче! Защо зад всяко добро дело търсим скрити лоши помисли? Не казвам, че не трябва да бъдем предпазливи в определени ситуации, но светът вече е прихванат от абсолютна параноя.
    Права си, но сега просто нагласата е такава. Хората слушат по новините истории за бащи, които държат собствените си дъщери като секс робини и им правят 20 деца или как момчета разфасоват най-добрите си приятели и ги набутват в някакъв фризер и ги е страх. А страха води до мнителност. Твърде голяма в някои случаи.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Град
    София
    Не се вкарвай във филма,особено,ако шоколада е бил опакован

прав си брато

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Не се вкарвай във филма,особено,ако шоколада е бил опакован
    ее да, като е опакован начи не ебил на земята начи няма микроби
    а пък чак да си прави отрова тая бабичка,
    тр да има добри познания по химия
    по-одбре да ги използва за нещо по-така
    като кетамин
    Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа

Мега фен Аватара на xoxi
    Дай едно парченце на някой, когото не харесваш. Ако нищо не му стане, значи си готов и сам да се насладиш на шоколада.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си