- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тема за КНИГИТЕ!Какво е отношението ви към тях?
Ако провериш кой е автора, може да го споделиш, защото се интересувам от такава литература.Първоначално написано от DaVinciCode
Когато имам свободно време, което през делничните дни се случва рядко, чета. Особено много ми допадат книгите на Кинг и стила му на писане като цяло. Падам си по ужасите, тъй че нищо чудно. Харесва ми "Живата факла", абе да не изброявам-повечето книги, написани от него ми харесват. В момента чета "Зеленият път"-много задълбочена книга, като повечето му.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Точно дадох книгата на 1 приятелка да чете..ами погледни Филип Уилкинсън Символи ... и още нещо ..погледни дали ще намериш пиши там ФИлип Уилкинсън символи и потърси,но книгата е 45 лева,но е пълна с илюстрации ,бях си взел митове и легенди и имаше стотици легенди със стотици снимки и т.нПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
МерсиПървоначално написано от DaVinciCode
Вероятно ще е интересна книгата, ама илюстрациите да не са много повече от текста. Иначе ще погледна за тая книга, ама скъпичка си е.
В библиотеката дали няма да я има?
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
Доста жестоко се съмнявам да я има.Виж сега,те илюстрациите не са толкова големи,искам да кажа,че примерно ти дават картинка на Зевс и отдолу казват неща за Зевс или нещо от сорта.Или примерно в тая книга ти дава картинка на някой символ,как изглежда и така нататък,и отдолу примерно пише неща за негоПървоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Просто картинките не са от вида картинки,които е за малки деца,когато четат,а такъв ,който много ти помага да си представиш точно какво е..Защото ти като научиш нещо за някой символ,а после като го видиш да не знаеш ,че е той,защото не знаеш точно как изглежда,няма да има голям смисъл да го учиш
.В смисъл има много илюстрации,но те са просто неотлъчна част от всичката информация вътре.Наистина си е скъпа..но..
това е специално за теб![]()
1вата книга,пак със СТРАШНО много илюстрации,легенди и още повече информация,направо е супер много неща научих ,можеш да научиш Древногръцката митология,Митология от Китай,както и да прочетеш за Маите,и други нещица.. това се води историческа книга,от която може да научиш доста неща,но не е трилър или нещо такова,което да те грабне като някаква развръзка..ако искаш да научиш нови неща това е за теб![]()
.....
Това е другата книга със символите за която ти говорех,мисля че е 44 лева и аз си я закупих от книжарница Пингвините в мола в Пловдив,но мисля,че ако си от София можеш да си я поръчаш и доставката е безплатна..Това са 2те книги за които ти говорех,надявам се съм помогнал и ако искаш още нещо казвай!!
DaVinciCode , едно голямо МЕРСИ за препоръкитеИ мене ме съмнява да ги има тези книги в библиотеката, ама не пречи да проверя, може пък да имат други подобни. Иначе се интересувам от книги, свързани с мистика, окултното, свръхестествено и тем подобни. Btw виж тази книга -> http://img1.fantasticfiction.co.uk/i...48/n241020.jpg може да ти допадне
:P Аз си я закупих от книжарница "Пингвините", интересна е, иначе за тази, която говореше не мога да си я поръчам, защото не съм от София, но ще проверя в същата книжарница ^^
О няма проблеми..Ще я погледна книгата..чела ли си на Дан Браун книгите?..Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Не съм, но съм чувала доста добри отзиви. Виждам по никнейма ти, че си почитател. [шифърът на леонардо]Първоначално написано от DaVinciCode
Знам за "изгубеният символ", че била интересна и имало скрит смисъл, като си приключа моята книга и имам малко повече свободно време, ще я взема да я чета.
Или пък тая "Ангели и демони"-за филма са ми казвали, че е върховен, ама не съм го гледала
![]()
Охх..това са твоите книги! Не се бави с другии книги..това са едни от най-уникалните книги ,които някога съм чел..Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Може, щом казваш.Първоначално написано от DaVinciCode
Наистина казват, че са доста хубави.
А по принцип освен такива мистични и загадъчни, обичам много ужаси. Т.е. Кинг-най-великият писател на ужаси.
![]()
обичам да чета книги,стига да имам време.
Сега чета на Едуард Стюарт-Балерини![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не чета книги
Това "Дядо,баба и внуче" ми е много познато от някъде,може да съм го чела![]()
Еми на мене лично много ми харесват книгите от поредицата на "Здрач" чела съм ги 3 пъти последните 3 от поредицата която е общо от 4 книги.
А сега изнамерих две книги у нас-"Тримата мускетари" и "Великите мореплаватели на 18 век" и мисля да почна да чета една от тях.![]()
Първоначално написано от xxKiFlAxx
Не се и съмняваме![]()
...че никой не твърди,че е така..Естествено,че не правиш нищо лошо - просто исках да кажа,че има разлика в това да четеш книга и някое списание/форум..Едното е коренно различно от другото.. ((:Първоначално написано от Mario95
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз в петък почнах "Приятелки" на Белва Плейн. Много е интересна.
Ето как изглежда корицата:
Ето и резюме:
Те се срещат в училище и оттогава са неразделни. Сесил е самоуверена и елегантна дъщеря от заможно семейство. Норма е необикновено талантлива, но лесно уязвима: приятелките й се омъжват, а тя продължава да търси любовта. Красива и амбициозна, Аманда е решена да се издигне далеч над скромния си произход. Три жени, поставили на първо място в живота приятелството.
Тогава се случва нещо неочаквано. Шокиращо събитие, което нарушава доверието между съпрузи, родители и деца, братя и сестри. Всеки от тях ще погледне по различен начин на семейството, на приятелите и на живота си. Предателство, изневери, излезли наяве опасни семейни тайни. Сесил, Норма и Аманда никога вече няма да бъдат същите.
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Мм да преди четях много. Но скоро изобщо не съм хващала книга ... Не остава време от учене и уроци. А и принципно обожавам да чета лятото. Не знам защо
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Влечат ме книгите с приключенски истории,научните и забавните!Например тези от серията Страховитото в науката ги обожавам! Сега чета Робинзон Крузо и една книга Шампион по запаметяване.
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
А, фенче на Хари Потър .. ЮхуууПървоначално написано от ginny
A, и на Дан Браун
... ОБОЖАВААМ
![]()
![]()
Също много харесвам книгите на Никълъс Спаркс, най-много - Последната песен. Тя ми е най - любимата книга като цяло.
Наскоро четох и "Десет малки негърчета" на Агата Кристи и смятам каквото нейно намеря, да го прочета![]()
Много обичам да чета и винаги намирам време.
П.П .. Уфф, цял роман изписах.. Whatever, някой да препоръча нещо? Мооляяя ...![]()
Азбучни убиистваПървоначално написано от TvoetoSlanchice
![]()
Трагедията е пълна...
аз съм я чела много ми харесаПървоначално написано от teenems
![]()
Иначе сега чета трилогията на Маги Стийвотър-Тръпка,Копнеж и Завинаги
Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.
Обожавам да чета. Най-интересни са ми историческите, криминалните и фентъзи романите. Най-голямо въздействие върху моя живот са оказали книгите на Толкин, книгите на Агата Кристи и поредицата "Хари Потър". Последната поредица, която четох беше "Пърси Джаксън и Боговете на Олимп" ;]]
Обичам да чета. До преди един час се препичах на слънце и четях "Юркски Парк" (Джурасик Парк). В началото съм, но ми е интересна.
Мога да чета абсолютно всичко. От "Брулени хълмове" и "Отнесени от Вихъра" (най-най-любимата ми книга) до "Франкенщайн" и "Властелинът..".
Благодаря за резюмето, с удоволствие бих я прочелаПървоначално написано от Sisito941
![]()
В момента чета "Ако върнеш времето назад". Не помня на кой беше![]()
. Интересна е!!!