.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Оооо, мойта темаааа
    толкова обичам да чета
    пренасям се в друг свят <3
    обожавам героите да израстват пред моя поглед и въображение

моя списък с фаворити :
    Агата Криси - Среща със смъртта, Стаена смърт
    Фредерик Форсайт - Шантажът
    Антоан дьо Сент Екзюпери - Малкият принц.
    Франсес Ходжънс Бърнет - Тайната градина
    Сюзан Кайл - Всичко, което блести

сега ще почвам Шарлот Бронте - Вийет
    като цяло съм фен на психологическите, криминалните и романтичните творби
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Голям фен
    Някой ще може ли да свали този торент и да го качи в АБВ(dox) ? Мерси предварително : ) !

http://thepiratebay.org/torrent/5608...obb_-_14_books

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    В момента чета на Михаил Булгаков-Майсторът и Маргарита.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

И аз много обичам да чета.
    Лошото е, че все по-рядко ми остава време за това.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Като бях по малка редовно четях книги,взимах си от библиотеката по две и вечер когато исках да чета,а не можех,се завивах през глава с юргана и си светех с телефона за да мога да чета.От както имам компютър все казвам,че не ми остава време,но май не ми остава време заради самия компютър.По цял ден съм навън,и малкото време в което съм нас прекарвам на компютъра да проверявам сайтовете в които съм регистрирана и след това ми се доспива..и така всеки ден,време за книги нямам ^^ .
    Иначе до скоро като четях много обичах бестселъри.
    Бях чела една книга "Две малки момиченца в синьо" . Страхотна книга беше,както и "Марли и Аз" . Честно казано спрях и да чета,защото не мога да намеря книги каквито искам.Ако някой може да ми предложи книги подобни на "Марли и Аз" (за тези,които не са я чели,книги с животни просто ) Много са ми интересни такива.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Някой чел ли е "Тина и половина"?Чувала съм, че е много добра книга.Поръчах си я от интернет.
    Иначе последно четох "Графиня Батори" от Юлка.Страшно забавна книга!И при това със случки от живота.

Мега фен Аватара на Colouring
    ^Чела съм ги и двете,обаче това беше преди години,когато още такива сюжети ми бяха интересни.Не знам.. според мен това не е тийн книга,а си е направо детско-юношеска.Аз не я препоръчвам на хора над 12,'айдеее 13 години.

Град
    Провинцията
    Мисля да почвам "Властелинът на пръстените" или "Хари Потър 7".

Няма да се увличам се умопомрачителни обяснения! Достатъчно е да отбележа, че книгите са неделима част от същността ми...

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    За мен това е една отминала ера...И на мен ми беше интерестно като бях малък ама тогава нямаше д-р Хаус примерно.Няма смисъл да се превръща в морална норма това за мен.Аз през живота си съм прочел повече субтитри и форуми от колко книги.Това означава ли че не чета?!Не мисля...
    Как може да наречеш Литературата отминала ера? Доста сбъркан мироглед. Kакво значи '' като бях малък '', ако съдим по поста ти и сега не си много голям. Прочел си повече суб. и форуми - ''похвално'' : ). Доста грешно е да сравняваш сериал/филм с книга.
    Чета от много малка и нищо не е по-хубаво от една книга. Това е начин на живот, не да си прочел една две детски книжки и да си мислиш, че си над тези неща.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    По принцип чета произведения от всякакви жанрове, но май напоследък осъмвам с повече исторически романи и криминална литература. Иначе допреди няколко години в ръката ми бяха само фентъзи романите. Скоро четох една книга на Стивън Кинг и ми допадна. Трябва да обърна повече внимание на произведенията му ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Много чета,но,за съжаление,само фантастики.Обичам да влизам в такива светове.
    Книгите,които наскоро започнах са Пърси Джаксън поредиците,Червената пирамида и Град от кости.

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    Естествено, тийн книги. Фантастиката и класиките не ме влечат толкова
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

Чета книги всеки ден. Просто обичам това занимание. Харесва ми да се пренасям с различни светове, когато чета фантастики, да се ставам част от света на героите в романите, но най-голямата ми страст са историческите книги. Обичам историята, главно тази на България. Харесвам я от малка и оттогава се интересувам този жанр книги. Особено любими са ми "Юстиниан и Теодора" и "История на кръстоносните походи". Като повечето и аз съм прочела "Хари Потър", бих казала, че книгите са много добри и подходящи за тийнейджърската възраст. Не ми допадна "Здрач", прочетох и четирите книги, но просто не ми харесват.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Ако някой може да ми предложи книги подобни на "Марли и Аз" (за тези,които не са я чели,книги с животни просто ) Много са ми интересни такива.
    "Моето семейство и други животни" - Дж. Даръл. Малко е особена, но е много интересна и забавна!
    По темата: Обичам да чета, и то много, още от съвсем малка. Не смятам, че книгите са отживелица, напротив, те са страхотен начин да се откъснеш от света, да научиш нещо за живота, да изпиташ емоции, които иначе не би, и всичко това докато най-мързеливо си седиш.
    More days to come
    New places to go
    I've got to leave
    It's time for a show

Here I am, rock you like a hurricane!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нищо не чета в момента, но обичам да го правя...
    последната интересна книга, която прочетох беше Стивън Кинг-Мизъри
    но напоследък покрай училище, нямам време за нищо..иначе от там четох до половината (първата част) "бел ами", но не издържах,, беше ми доста скучна.. :[
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Колко тъпи, и колко интересни книги съм прочела.. Просто ОБОЖАВАМ ДА ЧЕТА!!

Много ми харесват книгите от поредицата entusiast.. Май така се казваше. Прочела съм две и ще си купувам трета, не са свързани. Все се разказва за смърт и т.н. .. Много са поучителни според мен.

Хари Потърите ги четох в продължение на две години. Прочетох последната книга миналото лято

"Паднали ангели" /забравих авторката/ ми е мнооого .. провлачена. Поредицата "Безсмъртни" ми харесва.. "Здрач" не съм ги чела.

Като малка четох и препрочитах "Пипи Дългото Чорапче", "Рона, дъщерята на разбойника", "Емил от Льонеберя".. Астрид Линдгрен ми беше любимка Обожавах й книгите!

"Малкият принц" беше единствената книга, която не харесвах по онова време. Струваше ми се много "безсюжетна"

Замисляла съм се да чета Агата Кристи.. Чувам добри отзиви

Това е от мен.. Не чета много смислови книги

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Колко тъпи, и колко интересни книги съм прочела.. Просто ОБОЖАВАМ ДА ЧЕТА!!

Много ми харесват книгите от поредицата entusiast.. Май така се казваше. Прочела съм две и ще си купувам трета, не са свързани. Все се разказва за смърт и т.н. .. Много са поучителни според мен.

Хари Потърите ги четох в продължение на две години. Прочетох последната книга миналото лято

"Паднали ангели" /забравих авторката/ ми е мнооого .. провлачена. Поредицата "Безсмъртни" ми харесва.. "Здрач" не съм ги чела.

Като малка четох и препрочитах "Пипи Дългото Чорапче", "Рона, дъщерята на разбойника", "Емил от Льонеберя".. Астрид Линдгрен ми беше любимка Обожавах й книгите!

"Малкият принц" беше единствената книга, която не харесвах по онова време. Струваше ми се много "безсюжетна"

Замисляла съм се да чета Агата Кристи.. Чувам добри отзиви

Това е от мен.. Не чета много смислови книги
    Здрач по-добре недей да четеш. А романите на Агата Кристи според мен с право са толкова хвалени.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    нищо не чета в момента, но обичам да го правя...
    последната интересна книга, която прочетох беше Стивън Кинг-Мизъри
    но напоследък покрай училище, нямам време за нищо..иначе от там четох до половината (първата част) "бел ами", но не издържах,, беше ми доста скучна.. :[
    О да, тази година повечето произведения и аз не ги харесах. Бел Ами не съм я и почвала..
    Иначе обожавам творчеството на Кинг. Вече съм решила направо да си купувам книгите му, защото винаги ми харесват а и като ги прочета веднъж след седмица съм готова да повторя :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    "Бел Ами" ми стана една от любимите книги, колкото и странно да звучи. Обожавам тази книга, четох я на един дъх. Скоро смятам да я прочета отново.

Наскоро прочетох и "Десет малки негърчета" на Агата Кристи. Това беше първата нейна книга, която чета, но с удоволствие бих прочела и някоя друга. Въпреки че попринцип не чета много криминални романи.

Супер фен Аватара на nirvana13
    Град
    Моргата
    Цитирай Първоначално написано от VeliCullen
    Ами в момента не чета нищо,но иначе сега и аз съм на вълна Стивън Кинг.Любимата ми книга е...ами,всъщност имам адски много любими книги:от "Здрач" до "Това е тайна" и "Кутия с форма на сърце".Имаше още една "Чирак на вампира" ,но не новата поредица,а една по-стара.А най-скучна ми беше "Под игото" ,която така и не дочетох (първата книга,която оставям,редом с "История славянобългарска").
    ъъ сори таэи книга на иэдателство "махалото" ли е

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    В момента чета " Жената в Бяло " на Уилки Колинс

"Махалото на Фуко" несъмнено е най-великата книга която съм чела, следваща по любимост ми е Хобитът на Толкин. Инак ся чета "Парфюмът" на Патрик Зюскинд
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Мега фен Аватара на Colouring
    Хора,имам запитване! Чели ли сте някоя книга на Хорхе Букай?Напоследък книгите му много нашумяха и се чудя дали да не си взема някоя,но не съм сигурна дали ще ми хареса,защото като гледам те спадат към раздел "приложна психология" и това малко ме обърква. Знам,че никой не може да ми каже дали ще ми хареса или не,зависи от вкуса ми и т.н,но все пак ще е хубаво да чуя някое и друго мнение.

Обожавам да чета!
    Последната книга която почти привършвам е с заглавие "Преди да умра" на издателство ентусиаст. Много е смислена и показва какво е живота.
    You me at six

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си