- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тема за КНИГИТЕ!Какво е отношението ви към тях?
Оооо, мойта темаааа
толкова обичам да чета
пренасям се в друг свят <3
обожавам героите да израстват пред моя поглед и въображение
моя списък с фаворити :
Агата Криси - Среща със смъртта, Стаена смърт
Фредерик Форсайт - Шантажът
Антоан дьо Сент Екзюпери - Малкият принц.
Франсес Ходжънс Бърнет - Тайната градина
Сюзан Кайл - Всичко, което блести
сега ще почвам Шарлот Бронте - Вийет
като цяло съм фен на психологическите, криминалните и романтичните творби
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Някой ще може ли да свали този торент и да го качи в АБВ(dox) ? Мерси предварително : ) !
http://thepiratebay.org/torrent/5608...obb_-_14_books
В момента чета на Михаил Булгаков-Майсторът и Маргарита.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И аз много обичам да чета.
Лошото е, че все по-рядко ми остава време за това.
Като бях по малка редовно четях книги,взимах си от библиотеката по две и вечер когато исках да чета,а не можех,се завивах през глава с юргана и си светех с телефона за да мога да чета.От както имам компютър все казвам,че не ми остава време,но май не ми остава време заради самия компютър.По цял ден съм навън,и малкото време в което съм нас прекарвам на компютъра да проверявам сайтовете в които съм регистрирана и след това ми се доспива..и така всеки ден,време за книги нямам ^^ .
Иначе до скоро като четях много обичах бестселъри.
Бях чела една книга "Две малки момиченца в синьо" . Страхотна книга беше,както и "Марли и Аз" . Честно казано спрях и да чета,защото не мога да намеря книги каквито искам.Ако някой може да ми предложи книги подобни на "Марли и Аз" (за тези,които не са я чели,книги с животни просто ) Много са ми интересни такива.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Някой чел ли е "Тина и половина"?Чувала съм, че е много добра книга.Поръчах си я от интернет.
Иначе последно четох "Графиня Батори" от Юлка.Страшно забавна книга!И при това със случки от живота.
^Чела съм ги и двете,обаче това беше преди години,когато още такива сюжети ми бяха интересни.Не знам.. според мен това не е тийн книга,а си е направо детско-юношеска.Аз не я препоръчвам на хора над 12,'айдеее 13 години.
Няма да се увличам се умопомрачителни обяснения! Достатъчно е да отбележа, че книгите са неделима част от същността ми...![]()
Как може да наречеш Литературата отминала ера? Доста сбъркан мироглед. Kакво значи '' като бях малък '', ако съдим по поста ти и сега не си много голям. Прочел си повече суб. и форуми - ''похвално'' : ). Доста грешно е да сравняваш сериал/филм с книга.Първоначално написано от Mario95
Чета от много малка и нищо не е по-хубаво от една книга. Това е начин на живот, не да си прочел една две детски книжки и да си мислиш, че си над тези неща.
По принцип чета произведения от всякакви жанрове, но май напоследък осъмвам с повече исторически романи и криминална литература. Иначе допреди няколко години в ръката ми бяха само фентъзи романите. Скоро четох една книга на Стивън Кинг и ми допадна. Трябва да обърна повече внимание на произведенията му ;]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Много чета,но,за съжаление,само фантастики.Обичам да влизам в такива светове.
Книгите,които наскоро започнах са Пърси Джаксън поредиците,Червената пирамида и Град от кости.
Естествено, тийн книги. Фантастиката и класиките не ме влечат толкова![]()
![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Чета книги всеки ден. Просто обичам това занимание. Харесва ми да се пренасям с различни светове, когато чета фантастики, да се ставам част от света на героите в романите, но най-голямата ми страст са историческите книги. Обичам историята, главно тази на България. Харесвам я от малка и оттогава се интересувам този жанр книги. Особено любими са ми "Юстиниан и Теодора" и "История на кръстоносните походи". Като повечето и аз съм прочела "Хари Потър", бих казала, че книгите са много добри и подходящи за тийнейджърската възраст. Не ми допадна "Здрач", прочетох и четирите книги, но просто не ми харесват.
"Моето семейство и други животни" - Дж. Даръл. Малко е особена, но е много интересна и забавна!Първоначално написано от SlowDownBaby
![]()
По темата: Обичам да чета, и то много, още от съвсем малка. Не смятам, че книгите са отживелица, напротив, те са страхотен начин да се откъснеш от света, да научиш нещо за живота, да изпиташ емоции, които иначе не би, и всичко това докато най-мързеливо си седиш.![]()
More days to come
New places to go
I've got to leave
It's time for a show
Here I am, rock you like a hurricane!
нищо не чета в момента, но обичам да го правя...
последната интересна книга, която прочетох беше Стивън Кинг-Мизъри
но напоследък покрай училище, нямам време за нищо..иначе от там четох до половината (първата част) "бел ами", но не издържах,, беше ми доста скучна.. :[
Колко тъпи, и колко интересни книги съм прочела.. Просто ОБОЖАВАМ ДА ЧЕТА!!![]()
Много ми харесват книгите от поредицата entusiast.. Май така се казваше. Прочела съм две и ще си купувам трета, не са свързани. Все се разказва за смърт и т.н. .. Много са поучителни според мен.
Хари Потърите ги четох в продължение на две години. Прочетох последната книга миналото лято![]()
"Паднали ангели" /забравих авторката/ ми е мнооого .. провлачена. Поредицата "Безсмъртни" ми харесва.. "Здрач" не съм ги чела.
Като малка четох и препрочитах "Пипи Дългото Чорапче", "Рона, дъщерята на разбойника", "Емил от Льонеберя".. Астрид Линдгрен ми беше любимкаОбожавах й книгите!
"Малкият принц" беше единствената книга, която не харесвах по онова време. Струваше ми се много "безсюжетна"![]()
Замисляла съм се да чета Агата Кристи.. Чувам добри отзиви![]()
Това е от мен.. Не чета много смислови книги![]()
Здрач по-добре недей да четеш. А романите на Агата Кристи според мен с право са толкова хвалени.Първоначално написано от Djenka
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
О да, тази година повечето произведения и аз не ги харесах. Бел Ами не съм я и почвала..Първоначално написано от bloodyF
Иначе обожавам творчеството на Кинг. Вече съм решила направо да си купувам книгите му, защото винаги ми харесват а и като ги прочета веднъж след седмица съм готова да повторя :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
"Бел Ами" ми стана една от любимите книги, колкото и странно да звучи. Обожавам тази книга, четох я на един дъх. Скоро смятам да я прочета отново.
Наскоро прочетох и "Десет малки негърчета" на Агата Кристи. Това беше първата нейна книга, която чета, но с удоволствие бих прочела и някоя друга. Въпреки че попринцип не чета много криминални романи.![]()
ъъ сори таэи книга на иэдателство "махалото" ли еПървоначално написано от VeliCullen
В момента чета " Жената в Бяло " на Уилки Колинс![]()
"Махалото на Фуко" несъмнено е най-великата книга която съм чела, следваща по любимост ми е Хобитът на Толкин. Инак ся чета "Парфюмът" на Патрик Зюскинд
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Хора,имам запитване!Чели ли сте някоя книга на Хорхе Букай?Напоследък книгите му много нашумяха и се чудя дали да не си взема някоя,но не съм сигурна дали ще ми хареса,защото като гледам те спадат към раздел "приложна психология" и това малко ме обърква.
Знам,че никой не може да ми каже дали ще ми хареса или не,зависи от вкуса ми и т.н,но все пак ще е хубаво да чуя някое и друго мнение.
![]()
Обожавам да чета!
Последната книга която почти привършвам е с заглавие "Преди да умра" на издателство ентусиаст. Много е смислена и показва какво е живота.![]()
You me at six