- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тема за КНИГИТЕ!Какво е отношението ви към тях?
Никос Казандзакис- "Алексис Зорбас"- това е една от най-хубавите и истински книги, които съм чела.
Паулу Коелю- "Алхимика"
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз съм ОГРОМНА фенка на фентъзи! Любимите ми книги са поредицата "Реликвите на смъртните" от Касандра Клеър. Ако и вие харесвате фентъзи трябва да я прочетете!!! Има битки, любов и много спиращи дъха описанияИначе немога да издържа без книга!
Обожавам да чета. От всички книги, който съм прочела досега любима ми остава поредицата "Винету" на немския писател Карл Май. Също така останах очарована и от "Отнесени от вихъра" и продължението и... В момента чета "Кръстникът" на Марио Пузо... е по-добър роман за италианската мафия не съм чела....
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
Чета много, много малко книги оцених истински, но те ми помогнаха значимо. Задължително всички по-будни тук да прочеатт "Да прецакаш Дявола" на Наполеон Хил!!!
Харесвам книгите на Сара Шепард, но наскоро прочетох една книга "Делируим" беше доста интересна, ама действието в нея стана прекалено бързо. Прочетох"писна от момчета" беше интреесна.
о аз попринцип чета много но най-готините според мен са
- Анди Андрс "Проницателят"
- "Хрониките на Спайдъруик"
- "Академия Кошмари" (на последните 2 не помня кой ги е писал)
Прочела съм всичките книги за Хари Потър! Страхотни са! Сега мисля да си купя още някоя, но не съм си избрала точно каква.![]()
Напоследък чета повече комикси и уроци отколкото книги :/
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Честно казано, преди около3-4 години се запалих по четенето. Като малка с мама се пазаряхме по половин час, докато седна да чета. Сега си чета постоянно. В момента съм се запалила по Стивън Кинг![]()
обожавам книгите и да чета. <3 не мога просто да заспя, ако преди това поне 30минс не съм чела от някоя книга - просто ме успокоява и ме изкарва от гадната реалност ;д напоследък с уроците и тн нямам много време и предпочитам да чета лека литература, най-често чиклит романи, но иначе от малка съм фен на поредицата за Джийвс, на Джером Джером - "Празните мисли на един празен човек" и др.![]()