.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Escapelle

Hybrid View

Escapelle

Момичета, имали ли сте случай, в който да се е наложило да пиете ескапел, но да няма от тези странични ефекти, които се описват навсякъде?
    И към останалите.. дали това че няма такива, означава че хапчето не е подействало? Как мислите?

Те се наричат 'странични' ефекти, т.е. основният ефект винаги го има, а другите са странични. Ако е изпито навреме би трябвало да действа винаги.

Досега не съм чувала за някоя, която да е нямала страничен ефект. Най-малкото ти се разбърква цикълът.

Единственият път когато го пих нямаше никакви странични ефекти

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Те се наричат 'странични' ефекти, т.е. основният ефект винаги го има, а другите са странични. Ако е изпито навреме би трябвало да действа винаги.

Досега не съм чувала за някоя, която да е нямала страничен ефект. Най-малкото ти се разбърква цикълът.
    +++ В ЛИСТОВКАТА СИ ПИШЕ ПОДРОБНО,И ЗА СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ И ЗА ВСИЧКО!!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А аз пък мисля, че е време да се научите как се прави разумен секс и да спрете да мислите за Escapelle-а като за бонбонки тик-так.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

аз съм го пила като изключим кървенето няколко дни след това(дали от хапчето или от хименът-защото правих секс за първи път) всичко друго ми беше ОК,но за всеки организъм е различно.Лично аз въпреки,че нямах проблеми с него не бих го пила втори път

Re: Escapelle

Цитирай Първоначално написано от Heidy
    Момичета, имали ли сте случай, в който да се е наложило да пиете ескапел, но да няма от тези странични ефекти, които се описват навсякъде?
    И към останалите.. дали това че няма такива, означава че хапчето не е подействало? Как мислите?
    2 пъти съм пила , но не са се проявили никакви странични ефекти
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А аз пък мисля, че е време да се научите как се прави разумен секс и да спрете да мислите за Escapelle-а като за бонбонки тик-так.
    Според мен аврорката на темата не е пила преди Escapelle, тъй че коментарът ти не е особено свързан с въпроса. Освен това не е задължително да не си правил "разумен секс", за да се наложи да използваш и други мерки след това. Все пак всеки е чувал, че презервативите могат да се скъсат и т.н....

Спокойно,Heidy, не е задължително да има странични ефекти, те нямат общо с това дали хапчето е подействало, или не

Наистина не става дума за неразумен секс, все пак някои от хората тук имат сексуална култура. Не се притеснявах особено, а за тест е още рано, просто исках да се допитам и до другите, ползвали хапчето.
    Благодаря за коментарите

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зависи кога си го изпила - Ескапел се приема до 72 часа от рисковия полов акт..Т.е. ако си го приела три дена след това - надали ли ще има ефект..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Естествено, че го изпих преди да минат 72 часа. Просто навсякъде се описват тези странични ефекти като дискомфорт, повръщане или други, и се зачудих дали при всички се проявяват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си